Takže odbočím od tématu vlákna. Aktivita rychlíku Ružín bude zřejmě obsahovat chybu. Nedovedu si totiž vysvětlit, proč mi simulátor pořád vypisuje hlášku, že nelze přidat vozidlo zssk_b_4 3 a 646 do světa. Trasa je v pořádku, Vagony jsou v pořádku (vyzkoušeno několikrát ve volné jzdě + spřahování a podobné blbovinky). Bin jsem přeinstaloval, fps okolo 11. Jackovo soubor na zvuky taktéž doplněn do globalu. Všechny consist patřičně a svědomitě opraveny, stíny vypnuty, parametr -mem:2048 (zkoušeno i 1024), spouštím jako správce (nikoliv v režimu kompatibility - win7), simulátor jde relativně plynule - odpovídá fps, indexování disku vypnuto, do aktivity se dostanu-kousek i jedu

, ale v jednom místě křáp, 3 hlášky a konec.
Každopádně na výše napsaném trvám stále, jen to pravděpodobně nezpůsobovalo moje problémy s aktivitou. Ovšem komplikace to je závažná to uznáte.
Proto prosím kohokoliv, aby mi poradil, nebo alespoň napsal nevím. Když už si totiž nevím rady já, tak chyba bude banální a já ji prostě přehlížím a nemůžu na ni přijít, nebo je to závažná chyba možná způsobená operačním systémem a to potěš pán bůh i když jsem nevěřící. Ještě dopíšu, že se jedná o stanici Košice a trafik tam není nijak smrtící.