Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Honza napsal:Jen je třeba ověřit plnou funkčnost. Nestačí jen rozpojit a připojit, objet, rozpojit a připojit. Musíš si sestavit nějakou aktivitu, kde budou loose consist
Ppoollll napsal:Matto - mám dotaz. Zkoušel jsi spolu spojit a pak rozpojit tyto varianty?
1 - Na zadek (nacouvat) předek
2 - Na zadek zadek
3 - Na předek předek
4 - Na předek zadek
A totéž pak po přestupu na druhé stanoviště.
Jestli všechny varianty zafungujou bezchybně tak by to bylo příjemné zjištění jak jednoduše opravit chování nesymetrického modelu.
Matto napsal:Doplnenie do tvojich tabuliek je podľa mňa zbytočné nakoľko ma moja verzia odlišné prevedenie a vstupné hodnoty sú len rozmery zistené v SView. Ďakujem za ochotu ale návod bude podľa všetkého tam kde je jeho základ (u Ppoolllla).
Petr Novák napsal:Zkusil jsem použít uvedené hodnoty v tomto vlákně pro nastavení 475.1 s tendrem a výsledek je hrozný - mezi tendrem a loko díra a na předním spřáhle 475.1 nárazníky vražené do sebe a to samé na zadním spřáhle tendru.Dal bych sem screen pro potvrzení,pokud by byl zájem.Použil jsem nastavení na 80cm.Podle mě to centrování vždy nefunguje a pak ty rozměry mi nějak nesedí,ty tendry v reálu nebyly delší než 8,8m.
Petr Novák napsal:Zkusil jsem použít uvedené hodnoty v tomto vlákně pro nastavení 475.1 s tendrem a výsledek je hrozný - mezi tendrem a loko díra a na předním spřáhle 475.1 nárazníky vražené do sebe a to samé na zadním spřáhle tendru.
V defaultu mám 80cm,to bylo první,co jsem udělal.Jenže se prolínají i nárazníky na tendru.Ppoollll napsal:Petr Novák napsal:Zkusil jsem použít uvedené hodnoty v tomto vlákně pro nastavení 475.1 s tendrem a výsledek je hrozný - mezi tendrem a loko díra a na předním spřáhle 475.1 nárazníky vražené do sebe a to samé na zadním spřáhle tendru.
A jaké nastavení máš v default.wag? Pokud má model nastavení na 80 a v default.wag je na 30 tak se pak právě prolínaj ty přední nárazníky.
To jsem udělal taky a bylo to ještě horší,ta díra mezi loko a tendrem se zvětšila.Bin s tím nemá nic co společného,je to jen nastavení engu,to jsme už otestovali,pod různými verzemi Binu se to chová úplně stejně...Matto napsal:Skontroluj si či máš všetky paremetre r0 u loko i tendra takto: r0 ( 80cm 150cm ) .
Mne to funguje, ale pri parách a tendroch sa objavujú chyby súvisiace s binom takže na tom ešte musím popracovať.
Neysmetrický model je OK.
Vytvor si tabulku napr. v exceli, tam si povkladáš rozmery zistené pomocou Sview. Prepočet rozmerov si upravíš podľa toho, či používaš spriahlo 30 alebo 80 cm.Rocker napsal:Zdravím páni.Mám tu jeden problém ale nenašiel som nejaké riešenie.Mám stiahnuté veľké množstvo vozidiel zo zahraničných stránok a samozrejme nie sú vyladené podľa Trainsetu BP.Neviem si hlavne dať rady s dĺžkami vozov,InertiaTensor Box - je tam vela desatinných miest a neviem ako to zjednodušiť a podla čoho upraviť.Prepísanie Stiffness,r0 a pod.neni samozrejme problém ale ako prispôsobiť dĺžky?? Nevie niekto? Ďakujem za pomoc
Ale pozor,v tabulce je upozornění: Přesně pouze pro vycentrované modely!Rocker napsal:Tabuľku už mám slúbenú,ďakujem za pomoc páni,hádam to nejako pôjde lebo niektoré vozy sú parádne![]()