Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je to nejhorší,co jsi mohl udělat.Na to je jediná rada -nastavit spřáhla u všech vozů a loko na jedno brdo,tj.použít jedno nastavení a tím přepsat všechno.Je to piplačka,ale jiné cesty není.Pak by se tento problém neměl objevit.kulice napsal:No právě, že používám mix... Trainset od pana Šemory, něco stáhnu hen, něco tam... Každopádně to pomohlo a moc děkuju za raduAle ještě bych měl malou otázečku, proč se mě ta sestava rozsype až po 150 km a ne hned při rozjezdu??
MSTS333 napsal:Viem, že som to na fóre raz videl ale ani za nič neviem nájsť vlákno kde sa to preberalo, tak dúfam že nebude vadiť keď sa to spýtam ešte raz tu. Potreboval by som prejsť z lokomotívy 163 na 162, takže zo 163 začne nachádzať na 162-ku, ale pri rychlosti väčšej ako 5 km/h sa loko vykoľají, a pri nižšej loko nejdú spojiť. Upravoval som .eng obidvoch loko tak, aby boli spriahla nastavené na 30 cm, ale ani tak nejdú spojiť. Používam MSTS Bin 1.7.00819.
MSTS333 napsal:ZSSK 163 104 & ČD 162 054
Tohle není stabilní verze Binu,poslední stabilní verze je 1.7.0519220.Spřáhla je nutno mít nastavené podle nastavení v Default.wag a to buď na 30 či 80cm.V trainsetu se nedoporučuje mít oboje nastavení současně,to nedělá dobrotu.A přecházet mezi mašinami se dá jen za nulové rychlosti.Pokud nejdou mašiny spojit,je buď chyba v engu či v *sd souboru.Jak už psal Pavlík,je nutné vědět,odkud to bylo staženo,aby se dalo překontrolovat nastavení modelu.Bez této informace ti nikdo nepomůže.MSTS333 napsal:Viem, že som to na fóre raz videl ale ani za nič neviem nájsť vlákno kde sa to preberalo, tak dúfam že nebude vadiť keď sa to spýtam ešte raz tu. Potreboval by som prejsť z lokomotívy 163 na 162, takže zo 163 začne nachádzať na 162-ku, ale pri rychlosti väčšej ako 5 km/h sa loko vykoľají, a pri nižšej loko nejdú spojiť. Upravoval som .eng obidvoch loko tak, aby boli spriahla nastavené na 30 cm, ale ani tak nejdú spojiť. Používam MSTS Bin 1.7.00819.
No ale bylo by dobře upozornit že ... ČD 162054 je z TBP a má spřáhla 30 cm, zatímco ŽSSK 163104 je skin od Dema ze serveru Duuso.demmsts.sk a má spřáhla 80 cm ... takže by bylo dobře v readme aktivity na toto upozornit a současně požádat Dema, aby download loko doplnil o variantní eng s nastavením 30 cm ... jinak se tu po zveřejnění aktivity bude zase řešit "vono mi to nejedéééé, pomóóóc" ....MSTS333 napsal:ZSSK 163 104 & ČD 162 054
Aby nedošlo k omylu,na Džordžových stránkách je uvedena jako poslední stabilní verze 1.7.0519220.Pokud si někdo myslí,že ne,je to jeho názor.Ten patch zná nejlépe autor a ne my ostatní a pak bych si nedovolil říci,která verze je stabilní a která ne.Na jeho stránce je uvedeno,že to jsou vývojové verze,což je snad jasné označení.Zbyněk Šemora napsal:Nemůžeme se stále dokola přebíjet názory, že tato verze binu není stabilní a tím klamat uživatele. V mých testech zatím nejlépe obstála 1.7.0819. Ta označená stabilní se mi vyznačovala tím, že byla nestabilní a zčernala obrazovka a pád. Jiné verze měli problém v aktivitách, že za některými reverzními body se vynuloval rychlostní limit a už nebylo možné dál pokračovat v jízdě.
Hold každý máme své testy. Možná pro parní lokomotivy je vhodnější jiná verze. Tohle jsem zase já netestoval.
Co se týká problému, ať si dotyčný stáhne jakoukoli verzi update trainsetu TBP a tam jsou spřáhla všude dobře. Jestli lokomotiva vykolejí, to je chyba trati a ne lokomotivy. Je nutné o tom místě informovat autora, aby problémový úsek prověřil.