Předně velký dík všem, co se na ARR podíleli. Je to skutečný zážitek se s tím projet. Zvukový projev převodovek je geniální.
Mám několik otázek, možná někdo bude nápomocen radou.
1. Naklonoval jsem si nastavení na lokomotivu 163 074, ve hře má však tato k prvnímu vozu mezeru několik metrů. Stejně tak shazuje návěstidla na stůj už před jejich minutím čelem stroje. Zkrátka, lokomotiva je nějaká delší. Prošel jsem všechny soubory, ale nenašel nic, co by to mohlo ovlivnit, asi jsem špatně hledal.
A teď věci, o kterých autor jistě ví.
2. Ani při snížení tlaku v průběžném potrubí o 1,5 Bar nenaběhne proud součinující EDB na max. hodnotu. Tu lze dosáhnout jen ručním zadáním pomocí ovladače EDB (cecíku). Zkrátka to málo brzdí.
3. Při brzdění zadáním nižší rychlosti na klávesnici ARR brzdí jen EDB. Pokud je následně snížen tlak v průběžném potrubí ovladačem průběžné brzdy, EDB odpadne a záhy naběhne, avšak je řízena na základě tlaku v hlavním potrubí (nebo převodníku). Jakoby se hádá, co je vstupem pro EDB. Není to větší z požadavků ARR vs. průběžná brzda, ale průběžná brzda, přičemž přechod není plynulý.
4. O průběhu proudů kotevních a budicích se tu už, myslím, psalo.
5. Praktická otázka. Je definován poměrný tah ad a), nebo ad b)?
Děkuji.