V takovou chvíli nastavíš vzdálenost od konce nástupiště delší, než polovinu vzdálenosti nástupiště, tzn. třeba 60% délky. Nebo vzdálenost od začátku nastavíš třeba na 1 metr.
Díky !
Dnes ještě jedna trojice dotazů.
Na mém TT pro lokálky u Bruntálu takový praktický poznatek z provozu v TT:
1) Při pendlování na trati Bruntál - Malá Morávka byla kdysi zastávka "Staré Město u Bruntálu".
Tato zastávka dnes na trati neexistuje. Ani v reálu - ani v MSTS/OR. Ale je hezky patrná v Pepově trati CR 310.
V TT ji tedy oficiálně mít nemohu, ale občas tam zastavím, jako kdyby byla.
Jenže v tu chvíli začne probíhat "odpočítávání" 5 km vzdálené zastávky "Rudná pod Pradědem" !
To znamená, že následující zastavení v zastávce "Rudná pod Pradědem" program již považuje za vyřízené a srovná se až v dopravně "Světlá Hora".
V opačném směru probíhá vše normálně - když zastavím v zastávce "Staré Město u Bruntálu" tak program na to nereaguje.
Lze toto chování nějak vysvětlit ?
2) Při všech "obratech", které v mám TT, když nastoupím do motoráku jsem na stanovišti odpovídající směru plánované jízdy.
Vyjímku tvoří Bruntál, kde mne posadí na opačné stanoviště. Možná je to problém v Paths.
Otázka tedy zní:
Konec trasy minulé a počátek trasy budoucí - mají být na "milimetr" shodné, nebo jaká je přípustná tolerance ?
3) Obecně v TT mi vadí, že se mi program "montuje" do řízení.
Přepíná reverzy, manipuluje se světly a dokonce verze U2020 z Hurvínka M131.1, který má normální ručně řazenou 4-stupňovou převodovku mě udělala automat ...
Předem díky za odpovědi !