Lakovna Acatus

Ještě jsem sladil ten pruh do žluté, tak snad ok. Jakmile to Dodo zavěsí, stahujte u něj.
742.285+221.jpg
Krásná! Kličky a žaluzky s ventilátory asi nebudou, co? :)
Jde o moje první bangle a zhruba rok jsem byl mimo msts, tak netuším jaké kličky a ventilátory?
Taky jsem pátral po fírovi. Našel jsem jen ve čmeldovi.

Jde o moje první bangle a zhruba rok jsem byl mimo msts, tak netuším jaké kličky a ventilátory?
Nebulus (snad se nemýlím) naanimoval střešní ventilátory, boční žaluzie a vymodeloval 3D kličky na kapotách. :) Jak to funguje můžeš vyzkoušet na (742) ČD 159, ČDC 199, IDSC 260 a ZSSKC 310 z balíku ORCZ. ;)

Nebulus (snad se nemýlím) naanimoval ....
aha! Asi taky případ čmeláků, co? Tam se trápím, proč mi ty žaluzie nesedí. Jinak nádherný model. 742 zkouknu. Díky za info.

771zaluzky.jpg

240.075 YT chybí stíny, proto nešla ven. Nemáte někdo k dispozici (jako např na X6X) nebo si dělá každý vlastní?

Do toho nevidím. Jediné co, tak vznikly animované prvky na kapotách, ať pak někdo nemusí skiny předělávat a je to rovnou připraveno. Zbytek asi ještě není na pořadu dne... ;)

aha! Asi taky případ čmeláků, co? Tam se trápím, proč mi ty žaluzie nesedí. Jinak nádherný model. 742 zkouknu. Díky za info.

Zobrazit přílohu 42130

240.075 YT chybí stíny, proto nešla ven. Nemáte někdo k dispozici (jako např na X6X) nebo si dělá každý vlastní?
Aké tiene Ti chýbajú na 240 075 ? Lebo už sa jej neviem dočkať.

Znáš vrstvu stíny X6X a k čemu a jak se používá? Tak stejně bych ji potřeboval sehnat pro 240, protože na tu střechu a i zbytek bez stínů se nedá dívat. Jen předpokládám, že na X6X vznikly s modelem a na 240 nejsou. Pak by je bylo potřeba velmi pracně trefovat na ty střešní obdélníky, pod madla apod.

stíny240-1.jpg

Znáš vrstvu stíny X6X a k čemu a jak se používá? Tak stejně bych ji potřeboval sehnat pro 240, protože na tu střechu a i zbytek bez stínů se nedá dívat. Jen předpokládám, že na X6X vznikly s modelem a na 240 nejsou. Pak by je bylo potřeba velmi pracně trefovat na ty střešní obdélníky, pod madla apod.

Zobrazit přílohu 42171
No...poviem Ti pravdu, nejakú tú laminátku som už spravil ale toto som neriešil, bolo by to síce super ale nadpozemský úkol.

O nic moc těžší, jako udělat bez zdrojových fotek čmeláka do unifiku, aby nevypadal např. jako ta matlanice 183.001 tu jednoho začátečníka. Chápu, že máme každý jinou úroveň požadavků na svoji tvorbu, ale když kluci nahazují s ORCZSK laťku tak vysoko, tak ode mne veřejně pouze se stíny.
Teď se ale matlám s kličkama na 742, poté, co jsem stáhnul prosincovou aktualizaci. Kam se u těch nových 742 dávají žaluzky, když v 74X_1 jsou za-alfované? Do toho 742_fg_kličky?
Mmch mazec, co s těmi 742 dokážete ve stařičkém msts vytěžit. To jsem fakt čuměl. I ty zvuky, hlavně ty venkovní jsou skvělé.

Back
Nahoře