Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ještě je potřeba něco vyalfovat.odesláno k vyvěšení
130.001 CDC
Kdy to bude ke stažení pánové moc pěkné..
Nebulus (snad se nemýlím) naanimoval střešní ventilátory, boční žaluzie a vymodeloval 3D kličky na kapotách.Jde o moje první bangle a zhruba rok jsem byl mimo msts, tak netuším jaké kličky a ventilátory?
Tam udělal Jakub H. přípravu pro ORCZ, takže u těch nových animované prvky jsou. Ale protože Čmeláci ještě nejsou do ORCZ hotovi, tak jde pouze o předchystané a zatím nevyužívané přípravky. Ale třeba jednou...Asi taky případ čmeláků, co?
Aké tiene Ti chýbajú na 240 075 ? Lebo už sa jej neviem dočkať.aha! Asi taky případ čmeláků, co? Tam se trápím, proč mi ty žaluzie nesedí. Jinak nádherný model. 742 zkouknu. Díky za info.
Zobrazit přílohu 42130
240.075 YT chybí stíny, proto nešla ven. Nemáte někdo k dispozici (jako např na X6X) nebo si dělá každý vlastní?

No...poviem Ti pravdu, nejakú tú laminátku som už spravil ale toto som neriešil, bolo by to síce super ale nadpozemský úkol.Znáš vrstvu stíny X6X a k čemu a jak se používá? Tak stejně bych ji potřeboval sehnat pro 240, protože na tu střechu a i zbytek bez stínů se nedá dívat. Jen předpokládám, že na X6X vznikly s modelem a na 240 nejsou. Pak by je bylo potřeba velmi pracně trefovat na ty střešní obdélníky, pod madla apod.
Zobrazit přílohu 42171