Je v silách běžného smrtelníka rozjet OR?

Já používám stabilní verzi. Jinak není třeba přeinstalovávat, ale jen přesunout adresáře. Do registrů se nic nezapisuje. Pak už jenom správně zadat cestu z Openrails

Raději to celé předělám, to už mě nezabije.. Nerad bych, aby tam zůstali nějaké nechtěné soubory.. Měl jsem staženou stabilní verzi OR 1.3.1,jelo na ni vše, bohužel kromě vašeho produktu

Tak vše predelano.. Trať nainstalována do složky BP, stažen a nainstalován OR 1.3.1 stabilní verze.. A dělá to pořád. Cesta zadaná, do ničeho nevrtáno.. A přesto žádný pokrok. 16151938224302126991141590147468.jpg16151938687923677638168463295080.jpg16151939344055360653851166042575.jpg16151939708748780745742976587130.jpg

Aha.. Ty brďo.. Tuhle verzi jsem staženou neměl, protože toho bych si všiml a neptal bych se jak malý blb.. Hned jdu zkusit a dám vědět.. Díky moc

Není možné, rozjel jsem to. Fakt moc díky všem.. Hodiny a hodiny zkoumání nepřišli vniveč.. Jste machři, vy, co jste byli ochotni mi poradit . Ještě jednou moc díky

Teď budeš muset ještě Riva tunerem nastavit 30 FPS pro OR MG aby se ti to nelagovalo tolik..

Teď se jen dívám na adresáře na obrázku a nabízí se otázka. GUI a Sound jsou jenom aktualizace původního MSTS. Jsou tyto složky třeba? Tyto kompletní lze získat jen z instalace MSTS. Jestli je mám přibalovat celé.

GUI: by nemělo byt potřeba.
Sound: záleží na tom kolik používáš původních zvuků z MSTS ty budou v hlavním adresáři. Jinak co se týče hlášení a atip zvuků tratě tak ty byměly být až v trati. To, že některé zvuky z BP byly dány jako část zvuků pro ZSR130 a další, je věc druhá.

M.

Ahoj, zkus si stáhnout tento, na který odkazuje Icik v příspěvku č. 843.
Potom ve složce RivaTunerStatisticsServer si najdi položku RTSS, tu spusť, otevře se ti ve spodní liště. Tam si najdi cestu k zástupci OpenRails, nastav Framerate limit na 30, zminimalizuj a můžeš hrát :)

Já to mám nastavené takhle, framerate musím mít nasteveno na 22 protože když dám 30 tak se to seká stále. Nastavené to mám na globál na jiné nastavení mi to nereáguje..., jinak když to nastavíš jak já tak bez problému by ti to mělo jed
Bez názvu.jpg

Možná tohle patří sem.
Po aktualizaci trati, že si trochu zajezdím. Zajímaly mne nová ladění pro OR. A na konec, že zkusím i Bastarda. A opět po stažení modelu je vše směrováno do common.inc. No nic. Jako neběžný smrtelník jsem si vyrobil eng pro MSTS, abych mohl sestavit soupravu v conbuilderu a hurá do hry.
Načítám a OR spadne s nějakou hláškou kvůli common.inc.
Pánové, když už tohle používáte, tak dodržujte zápisy. Chybí vám na začátcích řetězce jedno ../
Obrázek vlevo, jak je ke stažení, špatně. Funguje až oprava, obrázek vpravo.
A pak jsem vyrazil s rychlíkem z Třebové směr Přerov.
Při rozjezdu do kopce musím konstatovat, že mašina táhne víc než 350, dle nového ladění. Ale to by nevadilo. Po dosažení rychlosti 120 km/h chci zkrokovat, ale hups. :) Zaseklo se to na nějakém nižším stupni a dál to nešlo. Tak jsem nakrokoval dopředu a trochu zpět, sice jsem se dostal níž, ale do nuly to nešlo. A to už jsem musel brzdit na 80 i na výkonu.
Kde je chyba? Testuje to někdo? Nic jsem neměnil, vše je jak je k dispozici v downloadu.
Pak opravdu chudák běžný smrtelník :) Většinu si umím opravit, ale to zaseknuté zkrokování, to už na mne kdysi u OR vyjuklo a to už je opravdu mimo mé znalosti, kde může být problém. A je to dost podstatná závada.
ladeni_inc.JPG

Zdravím,
nejsem žádný odborník na nastavení PC, ale omezení FPS na hodnotu 30 jsem "na tvrdo" nastavil na ovládacím panelu gr. karty (viz obr.) a vše (nejen OR) funguje naprosto normálně. Třeba to někomu pomůže ...
Snímek obrazovky (106).jpg

Back
Nahoře