Aktivity TOMMY66

Další opravenou úlohou publikovanou na mém webu je manipulák Mn 82084, ve kterém vystřídáte dvě lokomotivní řady, sergeje a laminátku.

Pepa z Nuslí napsal:
Díky neznámému aktivitářovi za krásné nákladní aktivity.
Ale velice známému a vynikajícímu aktivitáři. Né jedno pivko jsme spolu vypili a né jednu aktivitu konzultovali.:D:D

To jsem taky myslel,ale taky poděkování tomu aktivitářovi co TOMMYho aktivity opravil. A samozřejmě známému aktivitářovi TOMMY66

Chtěl bych poděkovat aktivitáři Pat321 za úpravu aktivit Tommy66. Aktivity Mn82084, Mn85008 i třídílná aktivita 85001 jsou skvostné. Alespoň pro mne. Přenášejí mne do období, kdy jsem ještě neměl Train Simulator a trať BP a aktivity jsem neznal. Příjemné je, že spadají do období, kdy České dráhy řídili ještě odborníci a rychlíky jezdili s 10 a více vagony. Protože mám rád nákladní dopravu, je uveřejnění opravených aktivit pro mne překrásný dárek a aktivitáři Pat321 děkuji :).

Honza.

Honzo, tuto dobu si velice dobře pamatuju, byly to roky, které byly krásné....jen rychlíky Praha - ČB měly kolikrát i 13 vozů a to ještě těch rychlíků jezdila fůra. Hlavně v noci. A náklady??? Ani nemluvím, to byla prostě nádhera.
Dnes je to kolikrát až k pláči.

Pepa.

Mám dotaz na hráče opravené aktivity Mn 85001 třetí část. Jeden zahraniční uživatel narazil na problém, v čase 17:30:25 dostane rozkaz o vyčkání na průjezd expresu, který projede, ale nepostaví se cesta dál. Díky za info

poison napsal:
Mám dotaz na hráče opravené aktivity Mn 85001 třetí část. Jeden zahraniční uživatel narazil na problém, v čase 17:30:25 dostane rozkaz o vyčkání na průjezd expresu, který projede, ale nepostaví se cesta dál. Díky za info

A zkusil cuknout k návěstidlu?

Takže opravdu tam Pat321 nezadal časy do jízdního řádu, doplnil jsem to a dal na web opravenou verzi.

Pro ty teří touží po aktivitách MN mám před vydáním aktivitu o délce 5,5 hodiny na ztracené _old kde si skutečně projedete celou trať se všemi odbočkami. Bohužel jsme v závěrečných testech narazily na problém a řešíme jeho odstranění. Doufám že to ale nebude dlouho trvat.

Naposled editoval moderátor:
Tommy66 napsal:
Pro ty teří touží po aktivitách MN mám před vydáním aktivitu o délce 5,5 hodiny na ztracené _old kde si skutečně projedete celou trať se všemi odbočkami. Bohužel jsme v závěrečných testech narazily na problém a řešíme jeho odstranění. Doufám že to ale nebude dlouho trvat.
Jééé, zdarec.
To jsem rád že jses tu taky objevil. Jedeš do Práglu?
Dan

Naposled editoval moderátor:
Tak problém je vyřešen!?:(
Ale co s tím teď? Já aktivitu postavil na vozích které už dneska nejsou - její vytvoření mi s přestávkami trvalo pět let. Poison je zkusil nahradit současnými a skončil na posunu v Pustém Hamoru kde mu chybí cca 10m délky aby se vešel do RB a to je konečná. :(
Předělávat všechno je nemožné. Buď se nám povede najít alternativu vozů, nebo jde aktivita do kopru :(

A co tak "nedostupné" vozy zaslat třeba SZ nebo e-mailem oproti žádosti. Hajzlíky by to mohlo odradit a slušní si určitě rádi požádají. Vím že to není úplně košér, ale aby kvůli tomu přišlo vniveč toliko práce, by bylo škoda.

Tommy66 napsal:
Ale co s tím teď?
Je zde také hypotetická možnost, že v příští aktualizaci tratě tu kolej protáhneme. Ale to by to opět muselo nějaký čas počkat.
Možná by bylo v budoucnu dobré tak dlouhé aktivity s posunem dělit. Tvorba i zkoušení bude jednodušší a stejně to nikdo nejede v tahu.

Tommy vše by stačilo ošéfovat hláškou při posouvání soupravy za RB, pak zastavit, odvěsit a objet soupravu, při najetí vyhodit událost, která hráče kvůli chybějícím metrům nepustí na soupravu a je vyřešeno. Ty vozy co jsi použil možná ještě někde jsou, chtělo by to dohledat a doplnit odkazy, nebo někam upnout ty co máš v Trainset a jsou v uloze použity. Rozhodně by byla velká škoda to kvůli takové banalitě vyhodit do kopru.
Jirko tohle nemá nic společného s délkou koleje, myslím, že to vyřešíme bez uprav tratě.

No, posunovat body v době kdy aktivita je kompletně dokončená je dost dlouhá práce. Kdyby šlo o posun v první stanici tak dejme tomu, ale tady máš odjeté víc než 3 hodiny. Mimochodem já jsem se momentálně zasekl v posledníá stanici - Biela Voda na posledním posunu. Zastavíš o pár metrů blbě, ale přesně podle toho co jsem chtěl a skryté návěstidlo tě vyhodí. Takže to teď taky zkoumám co s tím.
Jirko úpravy tratě jsou zbytešný luxus. Já vím že by jsi to udělal ale myslím že se spíš přikloním k řešení které nabízí "Bendík" a těm fajnšmekrům kteří si budou chtít užít skutečný šoupák o s více než stovkou RB a spoustou hlášek a vše co to obnáší na požádání vozy pošlu.
Teď musím dořešit tu Bielou Vodu. Ale vzhledem k tomu že zítra jdu zas na dva dny na auto tak to nebude dřív než o víkendu.

Back
Nahoře