Aktivity TOMMY66

K té velikosti - zkuste to stáhnout 2x - lichá stažení to ukazuje nějakých těch 3xx kB, sudá stažení 2x kB. Dělá to server Eldar, ale nevím proč. Stejně tak při stahování aktivity přes Firefox se otevře zdroják *.apk. Stačí ale kód uložit normálně na disk a přes unpackager rozbalit. Zkoušel jsem stahování třeba z původního umístění stránek, z Webzdarma, a tam to jede normálně.

Kank napsal:
Kliknu na download, zobrazí se toto. Klepnu na storno, kliknu znovu na download a objeví se toto. Alternativní link je http://www.masiny.wz.cz/mn85008.apk - zde se ukáže vždy správných 27,9 kB
Tak když jsem to stahoval poprvé přes IE protože přes FF to nešlo tak mi ukázalo těch 347 kb a tady na tom odkazu mě to ukazuje 27,9kb a jde to i přes FF.Oba dva soubory jsem stahoval IDM a tak nevím jak to je.Zkoušel jsem ten odkaz několikrát a pořád to ukazovalo stejně.Žádný první nebo druhý,pořád stejně.

Mě hlavně překvapilo, že ten soubor s velikostí cca 347kB je normálně rozbalitelný a všecko funguje jak má...

Ono to bude asi jedno. Když do toho 28k apk vlezu v TotalCommandru, tak tam vidím další soubor mn85008, který má 347k. Ten přes F3 normálně prohlédnu a když si zvolím Unicode, tak vidím vše (act, pat, srv, trf, loose) krásně přehledně v textové formě. Buď tedy existuje komprimovaný a nekomprimovaný apk, nebo Eldar vleze dovnitř do toho 28k a stáhne ten 347k.

Mám dotaz na hráče. Dělám intenzivně na pokračování aktivity ale jde to pomalu.Zajímá mě názor ostatních.Jsem hotový po Pečky a aktivita bude mít už teď kolem 1,5 hodiny.Tím předpokládám že při dojezdu do Kolína kde má ten manipulák končit to bude mít kolem dvou hodin.Můj původní plán byl z Kolína ještě mimořádný vlak do Nymburka a potom odstavení do depa a konec šichty.Ale to už jsme někde kolem2,5 až 3 hodin aktivity.Není to moc?Mám to ukončit v Kolíně a další vlak samostatně nebo to jet v jednom kuse?Napište svůj názor.

Honzejk napsal:
Ahoj-muj názor-čím delší, tím lepší!
Tohle se tu probíralo dávno a je to docela dost subjektivní pocit - každý má rád něco jiného....někdo miluje sáhodlouhé aktivity, kdy uhání EC na zelenou vlnu bez šáhnutí na klávesnici a pro někoho je ten pravý šálek čaje třeba jenom 30 minutový kratičký posun ve stanici .... takže asi tak....

Honzejk napsal:
to martens:Však proto jsem napsal-můj názor
Však Ti jej neberu, já napsal taky svůj snad tu dokážou žít oba vedle sebe .... pokud to vyznělo tak, že bych Ti ho snad chtěl vyvracet, tak to tak nebylo myšleno ....

Jenže právě tady jde o to že to nebude žádné pohodlné EC kdy nesáhneš 2 hodiny na klávesnici,ale manipulák kde v každé stanici šoupeš s vozy a neustále brzdíš,rozjíždíš,čteš hlášky od posunovačů atd.Tak nevím jestli by délka kolem 3 hodiny nebyla už moc.

Keď už takú posunovaciu aktivitu, tak radšej kratšiu, ale o to vymakanejšiu :wink: . Traffic, obsadenie staníc vozňami, hlášky posunovačov aj pri nabiehaní na vozy ( "Pomaly", "na dva vozy" a pod... ), zachádzanie na všelijaké vlečky....

Tommy66 napsal:
Jenže právě tady jde o to že to nebude žádné pohodlné EC kdy nesáhneš 2 hodiny na klávesnici,ale manipulák kde v každé stanici šoupeš s vozy a neustále brzdíš,rozjíždíš,čteš hlášky od posunovačů atd.Tak nevím jestli by délka kolem 3 hodiny nebyla už moc.
Na manipulák si myslím, že bohatě stačí hodka až 2 ..... ale opět, je to názor jedince......

nebulus napsal:
Keď už takú posunovaciu aktivitu, tak radšej kratšiu, ale o to vymakanejšiu :wink: . Traffic, obsadenie staníc vozňami, hlášky posunovačov aj pri nabiehaní na vozy ( "Pomaly", "na dva vozy" a pod... ), zachádzanie na všelijaké vlečky....

U těch hlášek bych byl opatrnější - protože při najíždění na soupravu neustále odklepávat hlášku....docela vopruz, takže raději méně, než více) ..... ale v AE bylo vidět, že tam je i nějaká událost na přehrání zvuku, což by pak šlo udělat sadu zvuků a ty pak přehrávat jako z radiostanice......ale nevím, jestli to funguje - jenom jsem to tam viděl, ale nezkoušel....kdyby ta radiostanice fungovala, to by teprve bylo...i včetně hlášek dispečerů.....

Martens napsal:
V těch hlášek bych byl opatrnější - protože při najíždění na soupravu neustále odklepávat hlášku....docela vopruz, takže raději méně, než více) ..... ale v AE bylo vidět, že tam je i nějaká událost na přehrání zvuku, což by pak šlo udělat sadu zvuků a ty pak přehrávat jako z radiostanice......ale nevím, jestli to funguje - jenom jsem to tam viděl, ale nezkoušel....kdyby ta radiostanice fungovala, to by teprve bylo...i včetně hlášek dispečerů.....

Přesně na tohle jsem kdysi naváděl Džordže. Dnes je věc tak daleko, že se prokousal i k rutinám spouštějícím zvuky v kabině, tak podle mne není tak daleko doba kdy toto bude možné zrealizovat, a bude možno spouštět zvuky přiřazené k události, tedy to co kluci japonský již nestihli dodělat. Ale nemíním tady hovořit za Džordže, neb mi toto nepřísluší. Takže uvidíme v budoucnu....

Martens napsal:
V těch hlášek bych byl opatrnější - protože při najíždění na soupravu neustále odklepávat hlášku....docela vopruz...
Opět věc názoru jak jsi psal. Buď můžu lítat kolem soupravy nebo můžu jako v reálu sedět na stanovišti a sunout podle hlášek. No je jasné, že ten zvuk by byl nejlepší.

Jacek napsal:
Martens napsal:
V těch hlášek bych byl opatrnější - protože při najíždění na soupravu neustále odklepávat hlášku....docela vopruz...
Opět věc názoru jak jsi psal. Buď můžu lítat kolem soupravy nebo můžu jako v reálu sedět na stanovišti a sunout podle hlášek. No je jasné, že ten zvuk by byl nejlepší.
Ale Jacku, taky jsem psal, že méně je někdy více...když Ti tam nasypu hlášky ještě 5 metrů klap, 4 metry - klap, 3 - metry klap, tak nebudeš ani stíhat brzdit.....okamžitě Ti do toho skočí další hláška...tam jsem mířil....

Zase dávať hlášku ( textovú ) na každý meter asi nebude potrebné :D . Ale tie zvukové by nebol zlý nápad.

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Zase dávať hlášku ( textovú ) na každý meter asi nebude potrebné :D . Ale tie zvukové by nebol zlý nápad.
No tohle píšu po zkušenostech s hraním aktivit dle reálu (díky 100% reálnosti aktivita začínala cca 12 minutovým čekáním na odjezd).....někdy je to až příliš realistické, tak aby to tam někdo nechtěl ty hlášky opravdu dávat po 1 metru .....

Jinak jak píšeš výše - manipulační aktivity raději kratší a vymakanější .... i tam se dá udělat spousta vychytávek ....

Naposled editoval moderátor:
Dávat hlášky po metru je hloupost, ale pro každý pohyb vozidla při posunu nebo úpravy rychlosti při sunutí (pomalu) je nutnost ať se to někomu líbí či ne. Taktéž je hloupost napsat do zadání k posunu, řiďte se šipkami na monitoru, aby zprávy neobtěžovaly. Bohužel jsem takto s aktivitami začínal, ale nyní se snažím takových zjednodušení vyvarovat

Back
Nahoře