Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem jel se 770.002, u které jsem použil vyladěný eng verze 1.2, přece jen, muzeum neberu (zvuky, světla, tr. charakteristika, atd..) V kopci jsem jel většinou pod 20 km/h na plný výkon a pod 18 km/h to začalo klouzat. Kontrolní bod mě tím pádem vyhodilRobo napsal:Dopadol som rovnako, čmeliak mením za 750 363 s vyladeným engom. Ale je tam toho, nič to nemení na veci, že Tomyho manipuláky sú výborné.
Dan J. napsal:... S tím čmelákem jsem žádný problém neměl
Robo napsal:Dan J. napsal:... S tím čmelákem jsem žádný problém neměl
Keď povieš A, povedz aj B - "nemal som vyladený eng".![]()
comment( Russian Diesel-Electric Passenger locomotive )
comment( http://www.trainsim.ru/ )
comment( Ppoollll - verze 0.1 )
Comment( nastaveni sprahel upravil Semora )
Ta doba je tak akorát. Při prvním pokusu jsem zabrzdil brzo, než to povolilo, než jsem popojel, atd. zjevil se před tím čumákem. Při dalších pokusech už se zjevil, když jsem byl s mašinou za obloukem a všechno krásně vyšlo.Tommy66 napsal:První kanadský žertík-zřejmě jsi byl ve chvíli kdy je nastaveno jeho "zjevení" ještě na jeho trase.Tím pádem proti mně a mým testerům zatraceně pomalý.A to jsem byl nařčen že tam je příliš velká prodleva.Viz kousek dřív připomínka že se mu zjevil těsně před čumákem.Ale bylo to uděláno tak že aspoň můžeš pokračovat v aktivitě.
Nevím, asi bude chyba někde u mě, zkoušel jsem i to, nepomohlo ani zvětšení výkonu a tažné síly. Bin mám nejnovější.Tommy66 napsal:Jacku pokud máš eng z originálního trainsetu BP tak není možné že to nestihneš!Na ten je to stavěné a je tam 1 minutu nastavená rezerva.