poison
Pomocník strojvedoucího
Osobně jsem první část testoval s eng. z TBP a neměl jsem "jediný" problém,ale co se týče náročnosti,tak u této úlohy bylo předem dáno TĚŽKÁ i přes to,že to zvládne obyčejný user MSTS.Nechápu z jakého důvodu vznikají potíže s rozdílným chováním loko z TBP.Může to být způsobeno mnoha věcmi,např. by mě zajímalo,kolik hráčů jelo aktivitu přes Trainstore a kolik normálně bez jakékoli spouštěcí utility.Na druhou stranu,někdo tvrdí mám loko z TBP,ale i přes potíže jej nenapadne zkusit stáhnout si tuto loko znovu z webu a poté to zkusit.Možná bychom se dostaly k nějakému řešení.nebulus napsal:Je nutné pri nákladných a posunových aktivitách vytvárať takú časovú náročnosť? Nebolo by lepšie dať trochu váčšiu rezervu a nechať rýchlejšieho hráča chvíľku počkať pred návestidlom, alebo pred povolením k ďalšiemu posunu?.
A na třetí stranu bych apeloval na všechny uživatele a hráče aktivit.Nikdy neměňte žádná vozidla za jiný typ než zadal tvůrce aktivity,nikdy nepřidávejte žádné postrky a nepředělávejte soupravy consist dodané s aktivitou.Pokud musíte nahradit vozidlo pomocí CB tak nahraďte vždy totéž vozidlo jen dle značení ve vašem Trainset.