Dodo
Průvodčí
kl.skratkou Shift + W.tak, aby byl vyplněn jako na obr. u přísp. č. 751.
1. poloha je vypnuté ARR aj AVV
2.poloha je Zapnuté ARR
3.poloha je zapnuté AVV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kl.skratkou Shift + W.tak, aby byl vyplněn jako na obr. u přísp. č. 751.
Děkuji - funguje.kl.skratkou Shift + W.
1. poloha je vypnuté ARR aj AVV
2.poloha je Zapnuté ARR
3.poloha je zapnuté AVV
Samozřejmě se jedná o stroj 750.7. Na netu jsem si to dohledal ty technické údaje a opravdu tomu tak je. Kdyžtak mohu sem poslatZdravím všechny,
mohl by se prosím ještě jednou někdo podívat na údaje pro SM Caterpillar 3512 c HD, motor točí 1900 ot/min místo 1800 ot/min jak na reálné mašině a navíc má zvýšený výkon 1595 kW místo reálných 1550 kW. Předem díky moc, se mi zdálo že to jede nějak živeji než v reálu. Jinak moc díky za super stroj
Neni možný. První a druhá stanice v seznamu při změně počtu vozů vlaku hráče musí zůstat tak, jak byla. Co máš za verzi?TVL, ono to dělá bordel i po najetí na loose consist.
Zobrazit přílohu 32876
Ta nula dál je proto, že už jsem stanicíc projel jednou, ale těch 74 paxů v Terezově nasločilo jakmile jsem najel na 2 Blm. Tohle je kokotina jak sviňa, když připojím vozy, určitě se mi nezvedne počet lidí u perónu. Takže to jsou všechny aktivity v... Navíc Iciku, nevím, v čem vším se něco měnilo, ale stává se mi teď, že jede 810 a je bez zvuků, kouře a svítí jen světla. Schválně si pak aktivitu stáhni. Ale ti Paxové to totálně zabili.![]()
Víme o tom, opravím nějak. Někdyčaute chalani otázočka k 750-7 neviem či je chyba umná ale aj viacerý ale pri brzdený sa samo vyrovnáva tlak V PB Bez toho aby som kontrolér dal do polohy jazda prikladám video.
363.5 co vím zatím není nějak extra polazená. Plus pokud máš 2 stejné lokomotivy, tak to taky může blbnout.Zdravím.. chalani.. nemám zaškrtnuté že treba oživiť pri štarte loko a aj tak nemôžem zdvíhnuť zberáč na prednej loko pri dvojčlennom riadení keď mám esa 363.5 .. na zadnej je dvihnutý zberáč zadný normálne, ale predná sa mi nedá obsluhovať.. čo to môže byť.. ďakujem za vysvetlenie..
nie je problém len u mňa.. písal som aj s Dvackou a to isté nemôže zdvihnúť zberáč ani zapnúť HV.. zostáva nám len počkať, pokiaľ sa to ešte doladí.. Ďíky za odpoveď..363.5 co vím zatím není nějak extra polazená. Plus pokud máš 2 stejné lokomotivy, tak to taky může blbnout.
Dneska mi tento problém psalo už více hráčů. Tím pádem se moje nově vydaná aktivita stává nehratelnouZdravím.. chalani.. nemám zaškrtnuté že treba oživiť pri štarte loko a aj tak nemôžem zdvíhnuť zberáč na prednej loko pri dvojčlennom riadení keď mám esa 363.5 .. na zadnej je dvihnutý zberáč zadný normálne, ale predná sa mi nedá obsluhovať.. čo to môže byť.. ďakujem za vysvetlenie..
Jindro v pohodĕ, už jsem si psal s Icikem.Neni možný. První a druhá stanice v seznamu při změně počtu vozů vlaku hráče musí zůstat tak, jak byla. Co máš za verzi?
Díky moc, toto jsem chtěl dnes taky psát, no na ty otáčky a výkon motoru jsem myslel víceVíme o tom, opravím nějak. Někdy![]()
Mají v Eng sekce Engine zapsán multisystem? Pokud jsou loko hned za sebou, propoj je kabelem MU.Dokonca som prehodil loko a teraz už ani zberáče mi nedvíhne hore a napíše poškodená trolej alebo poškodene zberače.. nejaký návodik by nebol na dvojčlenné riadenie ?ďakujem pekne..
Může někdo také potvrdit? Jaké bylo fps? Nebyl zrychlený čas ani před ani při této sit
Jindřich dikVíme o tom, opravím nějak. Někdy![]()
Oprava by měla být venku. Prosím o info, jestli se to vyřešilo.Dneska mi tento problém psalo už více hráčů. Tím pádem se moje nově vydaná aktivita stává nehratelnou
Přitom, když jsem tu aktivitu před měsícem naposledy testoval, tak dvojice 363.5 fungovala bez problému.