CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Díky za vánoční 750.7 :cool: , ale k nim rovnou přidávám dotaz, jestli jde o mou chybu, nebo zatím jen jakousi prvopočáteční verzi stanoviště - nejdou tam prakticky žádné animace, snad kromě HJP, nic se nehýbe, vlakové topení nelze přepnout léto/zima/jízda ve výkonu. Tedy, až na tlačítko přebití a švihu. Instaloval jsem vše co se mělo, včetně přepisu (nahrazení) aktualizovaných jiných balíčků. Tak snad jsem to nějak nepohnojil.

A je nějaká reálná možnost v tomhle prostředí ještě o něco vylepšit (zvětšit) přehlednost displeje motorových a trakčních ukazatelů? Přijde mi, že ty budíky jsou úplně nepřehledné, což asi zobrazením displeje na druhém displeji-monitoru, už asi zůstane. Ale ampérmetr trakčního proudu se za těch 10 minut co jsem to zkoušel, choval nějak podivně, jako kdyby byla hodnota závislá na nastaveném PT a nehýbala se, nikoliv na skutečném proudu trakčního obvodu. A taky ampérmetr topného proudu stále na nule. Brzdy a výkon motoru hlášeny už výše, takže jinak OK. ;)

Zdravím,
to načítání souprav po startu programu po aktualizaci na verzi 1.7.204 je nutné ? :confused:

Zdravím,
to načítání souprav po startu programu po aktualizaci na verzi 1.7.204 je nutné ? :confused:
To se děje vždycky, jen Ti to program neříkal. Teď Ti to říká, protože u mě trvá načítání klidně i 5 minut a člověk doteď nevěděl, jestli se něco děje, nebo ne.

Zdravím,
tak jsem si schválně vrátil verzi 1.7.200 ze zálohy. Start cca za 1 s a bez hlášek. Ani nikdy předtím mi dosud start netrval déle. Teda až do verze 1.7.204.......
Fakt nechci rejpat, ale prostě změnu nechápu, když to do teď šlapalo v tomto bodě bez problému ......

Zdravím,
tak jsem si schválně vrátil verzi 1.7.200 ze zálohy. Start cca za 1 s a bez hlášek. Ani nikdy předtím mi dosud start netrval déle. Teda až do verze 1.7.204.......
Fakt nechci rejpat, ale prostě změnu nechápu, když to do teď šlapalo v tomto bodě bez problému ......
Ano. Ale mašinu si nezvolíš. To, než se uvolní volba vlaku trvá stejně dlouho. Respektive, pokud máš zvolenou aktivitu z minula, proběhne to hned, ale consisty se stejně načítají. Ještě to opravím.

Ano. Ale mašinu si nezvolíš. To, než se uvolní volba vlaku trvá stejně dlouho. Respektive, pokud máš zvolenou aktivitu z minula, proběhne to hned, ale consisty se stejně načítají. Ještě to opravím.
Ano,
naprostý souhlas. Už v jiném vlákně jsou zmiňovány tisíce hodin práce na projektu, který já považuji za TOP a je stále zdarma - což jsem opakovaně zdůraznil jinde. Protože dosud byly připomínky k novým aktualizacím brány jako podněty a nikoliv kritika, tak to snad zůstane i nadále.

Možná už se to tu řešilo, ale jak se vypořádat s "microlagy"? FPS mi skáčou mezi 29-30, domnívám se, že v tom je problém, ale lze to nějak vyřešit? Tak, aby mi to šlo krásně hladce na 30FPS? RivaTuner nepomohl. Děkuji za případné rady. :)

Pokud máš velkou zátĕž traffic, tak to na 30 neudržíš, mnĕ to dĕlá taky. Když obsadím plnĕ Břeclav ta 35-40 AI, tak spadnu i na 25 Fps, ale jedu v pohodĕ. Vzpomeň, co dĕlal MSTS a nebo prvotní OR, to by jsi si ani neškrtnul. :-) Tohle je posun jako prase.

Ahoj.
Tak jsem se konečně rozhoupal a stáhl pack 742 pro ORCZ a hned budu prudit z dotazama. :)
1. mi nejde zvuk odfuku, jak lokomotivní, tak vlakové brzdy.
2. má kabina kapky na skle, když prší? Já je nemám a stěrače mi jdou.
3. V balíku jsou engy, kde chybí model na: ČD 742.026-8 ORCZ, ČD 742.230-6, ČDC 742.077-1, ČDC 742.229-8, ČDC 742.385-8
Chystám se na opravu aktivity se strojem 742, Opava- Olomouc a zpět.

Tak a i já jsem našel chybu:
CD_742159rv eng, neshoduje se první řádek "Wagon" (je tam jen CD_742159) s názvem engu a oba řádky dole Engine a Wagon to samé, tím letí okamžite editor úkolů MSTS do kytek. :)

A takhle vypadá kabina pří startu s RV verzí 742.159:
rv cab.jpg
Možná mám něco špatně, ale netuším.

Tak RV verze mi selhala úplně, když jsem přesměroval odkaz na rv cvf, tak to byla katasrofa. :)

Kluci, čím se dá opravit náklon pohledu v kanimě, ať tady nešpekuluju a nehledám to 5 hodin v CVF.

Tohle fakt není pěkné... :)

cab 742.jpg

Ale jinak pecka, ten zvuk topení v lokomotivě mně rozsekal. :) A ještě, nejsou ty venkovní zvuky motoru příliš potichu?

Back
Nahoře