Fana Staněk
Provozní technik
Taky se aktualizovaly Frameworky v aktualizaci na W10. Jestli to s tím taky nezamíchalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ne, když jsem zrušil přerov, tabulka platformy vypadá stejně, ta 0 paxů je posunuta o stanici dál a Prosenice byly bez čísla paxů, jako na obrázku Přerov.Ahoj, tohle bude asi na Jindru a nevím, zda se s tím dá vůběc něco dělat. Po přestupu do AI, se označí vlak pod Alt + F9 červeně, jako vlak hráče, ale všichni paxové jsou na nulách.
![]()
EDIT:
Tak momentík, omluva, asi anomálie díky reversu. Tohle musím pořádně prověřit.

podľa tej hlášky neviem určiť čo za chybu ale skúsme vylučovaciu metódu.slítlo OR do wokna s touto hláškou.
Tohle byla chyba a vůbec netuším, jak se tam mohla udělat.a už při 50ti procentech dává plný tlak do br. válce. Navíc jde loko. brzda strašně rychle i když mám nastaveno 0.02. Jako by to nastavení nerespektovala.
Tady se musí jít na každé stanoviště a kouknout na polohy brzdičů.Po přestupu do LC a zavření kohoutů u potrubí se potrubí chová jako by bylo částečně otevřené viz hodnota změny tlaku v potrubí. Je problém udržet tlak v potrubí hlavně se soupravou, a tudíž se neustále zapínají kompresory. Respektive vůbec nejde odbrzdit.
No tak byl fíra debil a nechal ti to všechno otevřený. No, co s tím máme dělat. Nic s tím neudělám.Hoši, přestává mne to bavit, Bobina 140, má po přestupu brzdy v Odbržďovací poloze, není tam ani Jízda, ani Závěr a po přechodu na stanovišti přestane úplně brzdit a nasmažím to do vozů v plné rychlosti, nechápu, v minulé aktualizaci jsem na vozy najel. Tak co se děje. Jsem aktivitář, ne ladič vozidel a když se snažím udělat fakt aktivitu, která by za neco mohla stát, tak prostě narážím na jednu věc za druhou. Co musím doplnit do brzd, aby byla při přestupu do AI v závěru?
Takhle to ORCZ spustí v případě, že je mašina jako vlak hráče, tam je loko v max brzdný účiněk:
Zobrazit přílohu 33565
V případě, že do ni vlezu jako do AI, jsou obě brzdy v Osbržďovací.
@Dan J. tohle není ORCZSK, ne? Takhle "Info o řízení vlaku" nevypadá. Tohle je OR NY MG. PS: Je to jen dotaz ne rýpnutí si do někoho.
No u klasiky Esa, když vypneš spínač řízení tak je brzdič bez napětí, tudíž nedrží závěr a vypustí pruběžné potrubí do nuly. Pokud už to nemají přeframačeno jinak. Podud nedáš ovladač do rychlobrzdy, přejdeš a na opačném stanovišti zapneš spínač řízení, tak je pod napětím jen ovladač na stanovišti se zapnutým spínačen řízením.Icik napsal:Tady se musí jít na každé stanoviště a kouknout na polohy brzdičů.
Hmmm, jenže ten kohout nebude asi možnost zfunkčnit. Ale byla by to pecka.U zmiňované Bobiny, pokud má brzdič Škoda NO se dělá závěr tak, že se dá rychlobrzda a poté se zavře kouhout spojující brzdič s průběžným potrubím. Tudíž Škoda NO žádnou závěrnou polohu nemá.
Děkuju za popisy chování brzdičů. Ale obávám se, že je nad moje síly každou loko ladit do svých, jedinečných detailů. Tady půjde vždy o kompromis, který se roubuje na všechny řady. Tohle není RW, kde si ladí vývojář ve scriptu vždy jen svoji řadu lokomotiv a nemá to vliv na ostatní stroje. Já tam něco změním a mám velkou šanci, že to poseru jinde. Proto to nebude nikdy úplně přesně. Ale budu se snažit dále vše zpřesňovat i třeba za cenu nečekaných bugů.No u klasiky Esa, když vypneš spínač řízení tak je brzdič bez napětí, tudíž nedrží závěr a vypustí pruběžné potrubí do nuly. Pokud už to nemají přeframačeno jinak. Podud nedáš ovladač do rychlobrzdy, přejdeš a na opačném stanovišti zapneš spínač řízení, tak je pod napětím jen ovladač na stanovišti se zapnutým spínačen řízením.
U WTB x6x 750.7, když vypneš spínač řízení, tak se upustí tlak v průběžném potrubí, že zabrzdí na cca 2 bary pokud to už neudělal fíra a zavede se automaticky závěr, i když si ho nezapl. Jestliže dáváš tyto mašiny na kabel musíš přepnou spínač řízení do Slave, aby poslouchaly Mastera. Přepnutím do Slave se opět zavádí závěr.
Vectron při vypnutí spínače žízení se zastradačuje a zavede závěr.
U zmiňované Bobiny, pokud má brzdič Škoda NO se dělá závěr tak, že se dá rychlobrzda a poté se zavře kouhout spojující brzdič s průběžným potrubím. Tudíž Škoda NO žádnou závěrnou polohu nemá.
Kohout půjde nasimulovat tlačítkem závěru jako to má Vectron. Jen ho napsat do cabu.Hmmm, jenže ten kohout nebude asi možnost zfunkčnit. Ale byla by to pecka.
Super. Apoň bude změna a nebude to všude stejné. Ale tohle sám nedám.Kohout půjde nasimulovat tlačítkem závěru jako to má Vectron. Jen ho napsat do cabu.