Icik napsal:
Bobina je sice prázdná a z každé strany má otevřené kohouty, ale nic ze mě nevycucne.
Já mám zapnuté napájecí potrubí a v okamžiku spřažení se propojí napájecí potrubí a srovnají se tlaky mezi hlavními vzduchojemy 751 a 363. To není hlavní problém. Problém je, že v LC mašině nejde napustit průběžné potrubí polohou O atd. jak jsem psal. Do SZ jsem dal odkaz na testovací miniaktivitu. Engy mám v podsložce openrails. Přidaj jsem i openlog kvůli porovnání nastavení OR. Snad jsem na něco nezapoměl a podaří se ti vyvolat.
Icik napsal:
Rychlost pohybu ovladače pomocí klávesnice mám danou napevno. Je nějaký, závažný důvod tam dávat něco jiného?
Nevěděl jsem, že je to úmysl. Protože mi to nefungovalo považoval jsem to za chybu. Chápu, že to asi nikoho jiného nezajímá, když se ohledně toho nikdo jiný neozval. Na mě je lokomotivní brzda trošku rychlejší než jsem zvyklý. Já si nastavuji krok mezi 0,03 a 0,04. Tak, že závažný důvod to měnit není a ani nevím jak je to programově náročné. Mě se jen líbí možnost, že si to mohu změnit. Jo vím nepotěšil jsem tě.
Icik napsal:
Tohle není RW, kde si ladí vývojář ve scriptu vždy jen svoji řadu lokomotiv a nemá to vliv na ostatní stroje.
Že se to jmenuje Train simulátor 202x víme oba. Nerýpu do tebe. Mě jen pořád nejde do hlavy, proč tomu většina říká RW když se to od roku 2012/13 jmenuje jinak. To sem, ale nepatří.
S těmi skripty nemáš úplně pravdu. V ofiko OR, italském a snad i v
norském je skriptovatelný spínač baterií, řízení, topení, hlavní vypínač a nevím co ještě. Chybí kompresory a teď mě víc nenapadá.
Například. Sharpe49 je Serana.
Hlavně jestli se ti podaří vyvolat to s tím LC.
Ohledně pojmenování poloh brzdičů.
Kód:
Positions (
Position ( TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart None "Vysokotlaky svih" )
Position ( TrainBrakesControllerOverchargeStart None "Nizkotlake prebiti" )
Position ( TrainBrakesControllerHoldLappedStart Default "Zaver" )
Position ( TrainBrakesControllerReleaseStart SpringLoadedBackwards "Odbrzdeni" )
Position ( TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart None "Jizda" )
Position ( TrainBrakesControllerApplyStart SpringLoadedForwards "Brzdeni" )
Position ( TrainBrakesControllerEmergencyStart None "Rychlobrzda" )
)
Šlo by to udělat tak, aby se pojmenování v uvozovkách zobrazovalo i v HUDu pokud je zadáno a ne jen v informačním řádku s potvrzením ovládání? Potom by šla poloha TrainBrakesControllerReleaseStart u BS2 Škoda NO pojmenovat Jízda.
Jen informace
Jednou jsi se tu ptal ohledně toho, že co by uživatelé dělali, kdyby jim někdo něco změnil a museli si to předělávat. Tak se stalo někdy předloni. Poloha TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart v OR ORMG funguje jako závěr. Nemění tlak v průběžném potrubí a nedoplňuje ztráty. Proto je v laděních brzdiče BS2 od
@Josef Vogeltanz 2x v eng souboru. Je ti jasné co z toho vzniká v ORCZSK. V Angličtině se jmenuje poloha co má funkci jako Jízda na BSE/OBE1 TrainBrakesControllerSelfLapStart.