Dan J.
Strojvedoucí
Hoši, celé nastavení cestujících by měl určovat aktivitář a tak to bylo s Jindrou dohodlé. Proto bylo uděláno, že když v editoru aktivit nebyl zadaný počet aktivitářem, tak ORCZ sypal cestující náhodně. Bylo to kvůli spestření volné jízdy, jak mi Jindra vysvětlil, když jsme to řešili. Mne ani ve snu nenapadlo, že tak "dokonalý" editor aktivit, jakký je TSRE AE, nebude umět spoustU věcí a jednou z nich zadavání počtu cestujících. Takže to dal Icik do nastavení v ORCZ. Já v TSRE AE nedělám, je to paskvil, nezlobte se na mne, kosmeticky, ale absolutně nepraktický k práci a až vyjde Os5009 z Prahy do Bohumína, může si někdo zkusit takovou aktivitu vytvořit v tomto programu, myslím, že do důchodu má co dělat.
Navíc pro Hrocha, aktivita s 742jkou je už odeslána jako oprava pro ORCZ, kde ti to problémy dělat nebude a je i přepracované počasí, kvůli nádherné kabině i s kapkama na sklech. Tahle aktivita prostě blbne, poněvač nebyla opravená pro tento update. Už jsem to psal. Otázkou je, proč to ORCZ nepobírá, když to máš vypnuté.