Aktivity ZS pro projekt Bratislava - Praha v OR

Zbyňku tvoje rady nad zlato, tohle nemá cenu. Opět absolutně nevnímáš, co ti kdo píše a meleš svoje pravdy a naprosté kraviny. Až si fakt něco o tvorbě zjistíš, budem pokračovet dál v diskusi. Přečti si laskavě, co jsem ti psal k loose consistům a jejich výměně.
Myslím, že nějaké zkušenosti z tvorby mám.
Výměna přes tento program zprávy neovlivňuje a prase jsem ani neměnil.

Myslím, že nějaké zkušenosti z tvorby mám.
Když po najetí na puklíka ti nevyskočí zpráva, tak jsi tvými zkušenostmi asi něco podělal. Asi to bude tím, že ty tvoříš aktivity jinak a já také jinak. A do těch mých složitých se vrtat nesmí.

Ale je tady někdo, kdo si nainstaloval aktualizaci, nevrtal do souborů aktivity a aktivitu Topírna noc normálně rozjede?
Protože se tady s Danem opravdu bavíme o lejně a on mne stále bude přesvědčovat, že má pravdu i když si neodborným zásahem aktivitu rozvrtal. A přitom jej mám za zkušeného aktivitáře.
Úvodní bla bla bla, najedu na puklíka a vyskočí zpráva co mám dělat dál. Je to z čistě nainstalované verze aktualizované BP103.
To je tak těžké? Jestli se zasekneš už zde, tak nemáš na to tuto aktivitu dokončit.
zacatekTN.JPG

Tahle mí vyskočila. Ale nepochopil jsem zprávu je třeba pro něj zajet a čekal jsem na další pokyn, povel k zahájení posunu. Takže mám pravdu, Tahle zpráva vyskočila. Ale vy jste vážně posunovali stylem je třeba? Je třeba zjít pro mlíko... jo až bude čas dojdu...:-) Já čekal na další tzv, povel k posunu... Na tu a tu kolej posun povolen, třeba... :)
Takže výměna nic nezdrbala...

Tak v ORCZ je to katastrofa, už jen ten tsart mašiny a čekání na dofoukání celé soupravy. Zatím, vyvezl jsem Mesouna do pošty a když jsem chtěl sunout Es směr depo, už jsem se nerozjel. Ju si předělat Prasátko do stavu pro OR s 3D kabinou. :) Tím jsem jen ujištěn, že prostě aktivity pro OR 1.5.1 jsou holt v CZ trochu potíž. Uvidím,na tohle si musím najítfakt čas a chuť a prověřit sivozy hráče.

Tím jsem jen ujištěn, že prostě aktivity pro OR 1.5.1 jsou holt v CZ trochu potíž.
Není to obráceně? Potíž je v ORCZSK, že se ladění chová jinak, hůř to brzdí a víc klouže. Proto jezdím zatím v klasickém Openrails, protože nemáme vyladěný potřebný lokomotivní park. . Ale já jsem to i tak v ORCZSK odjezdil. Žádný problém. Tedy je to asi rukama. :) Jen ten konvoj 6 lokomotiv byla zdržovačka. Jednak to svěšování často na druhý pokus a hrabání puklíka. A tak tak jsem stihl limit na hranice depa. S peršanem se jede podobně jako v klasickém OR, jenom do toho krpálu do Horních Počernic ladění ORCZSK jede lépe, respektive lépe sedí na kolejích. Pak vyšla oprava na ORCZSK, kde Dodo změnil kabinu z digitálních na analogové. I když tam mašina má mít správně digitální. Ale tu už jsem do Počernic nevyzkoušel, protože mi při rozjezdu 3x zasáhla brzda a bylo vymalováno. Ale možná moje chyba, protože jsem aktivitu v poznámkovém bloku editoval a načetl z uložené pozice.
už jsem se nerozjel
Od toho máme přece shift a podtržítko. :) Pak už to jede.

Zbyňku, sakra, pořád jsem hledal chybu u sebe nebo v kódu kvůli těm looseconům, které se nezobrazují.
Ty si ale nedal potřebné *.con soubory pro ně do aktivity. Proto je nevidím.

Divím se, že to ostatním nevadí. Jak vám může pak aktivita fungovat?

Zbyňku, sakra, pořád jsem hledal chybu u sebe nebo v kódu kvůli těm looseconům, které se nezobrazují.
Ty si ale nedal potřebné *.con soubory pro ně do aktivity. Proto je nevidím.

Divím se, že to ostatním nevadí. Jak vám může pak aktivita fungovat?
V SZ.

Jak vám může pak aktivita fungovat?
Všechny con navíc jsou v balíku aktualizace a ostatní jsou v základní instalaci trati. A kdo i tak nechápe, ve složce activities je soubor apk, stačí kliknout a vše se kompletně nainstaluje znovu. Ach jo. Copak je to tak složité? Jak jsem už psal. Použil jsem na poslední testy instalaci poslední verze trati BP102 a do ní nainstaloval aktualizaci veřejně přístupnou BP103. Pak stačí kliknout na aktvitu a vše šlape jak hodiny, nic nechybí. Vždyť to mám tak blbuvzdorné, že nechápu, jak někdo může mít problém. To asi bude tím, že někteří neuznávají původní trainset TBP, protože mají svůj lepší a takto to dopadá.
Dočkám se konečně nějaké kladné reakce, že to někomu funguje? Tedy kromě odpůrců TBP, protože máte vlastní lepší. :)

Ne, nefunguje ti to. Samozřejmě jsem si rozbalil apk soubor a tam také nejsou. Spoléhat se na to, že jsou někde v BP102 je sakra liché. Já consisty musím promazávat, protože od testů tam jich mám pak tisíce. I teď jich mám 5580.

To je vše, co tam za cony máš po rozbalení apk. Kde je třeba puklík?
1.jpg

Žádný nesoulad tam nemám. V OpenRails adresáři je to to samé, co se týče eng.
2.jpg

To stejné v klasickém OpenRails. Spustím aktivitu a kuloví. Žádný puklík ani ostatní loosecony tam nejsou. Protože prostě chybí consisty.

Jirko bacha LC nemá klasický con, ten LC ti právě bere z xxx.act. Consist v consistech nemusí být.

Iciku, nesmíš mít mít ty dva engy mašiny, dej nabok vše a použij použij tu, co jsem poslal a napiš, jetli je v aktivitě, Přesně jen tao co jsem poslal a nic víc, tohle dej celé nabok.

Teď koukám, máš tam 2 prasata, Josefův a z TBP, byje se ti to a te co jsem ti psal, že mě některé mašiny se nechtěj zobrazovat, tak to dostihlo i tebe, dej stranou ten Josefův puklík.

Dobře, udělal jsem to. Dal jsem to své úplně mimo a nechal tam jen to tvoje. Řeč je o puklíku 703.045.

Výsledek :( Puklík je stále někde na dílně. Zkus teď ty najít si consist od něj a ten dej pryč. Výsledek pak napiš.
Tady je výpis souborů, kde jsou jen tvé soubory. Zaloha je moje. Ta na to nemá vliv.
2.jpg

1.jpg

Musíš je dát úplně mimo trainset, nech tam fakt jen jedinou složku prasete cd_703 a v ní přesně ten obsah, co jsem poslal v mějlu. Koukej:
TN.jpg

To jsem udělal. Smazal jsem si i tu moji zálohu.
Přesně tvoje soubory. Puklík stále na dílně.

1.jpg

Back
Nahoře