Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jak už psal Edie tak problém je vyřešen. Edie navrhl ať zkusím po odinstalaci starého binu ,udělat znovu patche na verzi 1.4. No a tak jsem to vyzkoušel a ono to fakt jde, Tak ,že se mi ten nový bin už podařilo díky Ediemu nainstalovat. Tím mu patří moje velký díky.

Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?

Jacek napsal:
Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?
Ono je lepší zůstat u prověřené verze,než neustále nainstalovávat nové verze,to se hodí tak akorát pro ladiče... :wink:

Jacek napsal:
Padání při C mohu potvrdit při testování parní aktivity od Tommyho66. Zajímavé bylo, že to někdy dělalo a někdy ne. X bylo vždy bez pádu. Džordž na to byl upozorněn v knize návštěv na jeho stránkách.

Petr Novák napsal:
Jacek napsal:
Ono je lepší zůstat u prověřené verze,než neustále nainstalovávat nové verze,to se hodí tak akorát pro ladiče... :wink:
A jak chceš vychytat mouchy nových verzí? Chyby se odhalí snáz, když poslední verzi může testovat více lidí. Kdyby všichni jezdili na stabilní verzi, tak vývoj Binu bude téměř stát.

Kank napsal:
Petr Novák napsal:
Jacek napsal:
A jak chceš vychytat mouchy nových verzí? Chyby se odhalí snáz, když poslední verzi může testovat více lidí. Kdyby všichni jezdili na stabilní verzi, tak vývoj Binu bude téměř stát.
Vždyť tam píšu,že je to pro ladiče,nebo si myslíš,že Džordž jen tak vypouští verze?Je možné,že na tuto chybu se při testování nepřišlo,protože páry nejsou moc v kurzu.Jinak je u každé verze uvedeno,zda-li je to poslední stabilní verze,ale to už je na Džordžových stránkách uvedeno. :wink:

Petr Novák napsal:
Vždyť tam píšu,že je to pro ladiče,nebo si myslíš,že Džordž jen tak vypouští verze?Je možné,že na tuto chybu se při testování nepřišlo,protože páry nejsou moc v kurzu.Jinak je u každé verze uvedeno,zda-li je to poslední stabilní verze,ale to už je na Džordžových stránkách uvedeno. :wink:
Ladič, neladič. Přijít na takovou chybu můžeš jedině tak, že s tou párou budeš jezdit. Stejně tak na chyby ve zvucích přijdu já jako zvukař, viz kompresory, které právě u té stabilní verze nejsou venku slyšet.

caw

caw vim ze to neni vubec k tematu ale nevite jestli nema nahodou p. Šemora dovolenou ???? Děkuji předem za odpověd

Re: caw

vohryz napsal:
caw vim ze to neni vubec k tematu ale nevite jestli nema nahodou p. Šemora dovolenou ???? Děkuji předem za odpověd
Odcestoval na svatbu. A sem to opravdu nepatří !

já teda používám zatím verzi 1.7.0224 protože u všech novějších mi nejdou spojovat elektrická a dieselová trakční vozidla, tu nejnovější jsem ještě nezkoušel tak uvidíme

U páry mám tady s klávesou C problém. Dále mám problém u nekterých mašin řady x6x že když dám jiný pohled na mašinu a začnu houkat tak to neslyším, ale jakmile přepnu na jakýkoliv vagon, vše je ok. Pokud se to tu již někde probíralo, tak se omlouvám.

StrojvedouciDoBoha napsal:
já teda používám zatím verzi 1.7.0224 protože u všech novějších mi nejdou spojovat elektrická a dieselová trakční vozidla, tu nejnovější jsem ještě nezkoušel tak uvidíme
Hlásím se z EC Hungaria. (U Svitav)
Mě ve vyšších verzích spojovat motorové a elektrické lokomotivy jdou. (163 a 731), 703 a 163,350,....

Jacek napsal:
Petr Novák napsal:
Ladič, neladič. Přijít na takovou chybu můžeš jedině tak, že s tou párou budeš jezdit. Stejně tak na chyby ve zvucích přijdu já jako zvukař, viz kompresory, které právě u té stabilní verze nejsou venku slyšet.
No a teď mi řekni,kdo to dělá pravidelně?Ve volné jízdě se na moc chyb nepřijde a dávat si vyšší verze binu jen pro testování nové verze,to bych ji musel hodit na jiný počítač,kde nenastavuji chování vozidel,jinak by se mohlo stát,že naladění na jedné verzi nebude fungovat na další a že se mi to už stalo.

Džordž napsal:
DoBoha!
Nenašel jsem kombinaci loko, která by mě nešla svěsit ať ve volné jízdě, tak v aktivitě!
fakt mi to s vyššími verzemi nejde, ono to trošku vypadá že vás chci dostat do hrobu :D , ale není tomu tak, těžko říct...tady už snad zasahuje nadpřirozeno :)

Jacek napsal:

mě se tuto nestalo. Jen by mě zajímalo naco potřebujete v jízdě s párou klávesu v (stěrače nebo vypnutí opakovače) a klávesu c, která ani nevím co dělá

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
mě se tuto nestalo. Jen by mě zajímalo naco potřebujete v jízdě s párou klávesu v (stěrače nebo vypnutí opakovače) a klávesu c, která ani nevím co dělá
Klávesa C jsou odvodňovací ventily. Při každém rozjezdu je musíš otevřít, aby zkondenzovaná voda ve válcích nevyrazila víka válců. Voda narozdíl od páry totiž nejde stlačit. V MSTS se to ale nestane. Po rozjezdu je zas musíš zavřít, aby pára zbytečně neunikala bez užitku ven celou cestu.
Klávesa V není u pár na nic, ale párkrát jsem ji stiskl místo C, je vedle :wink:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře