Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono je lepší zůstat u prověřené verze,než neustále nainstalovávat nové verze,to se hodí tak akorát pro ladiče...Jacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?
Padání při C mohu potvrdit při testování parní aktivity od Tommyho66. Zajímavé bylo, že to někdy dělalo a někdy ne. X bylo vždy bez pádu. Džordž na to byl upozorněn v knize návštěv na jeho stránkách.Jacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?
A jak chceš vychytat mouchy nových verzí? Chyby se odhalí snáz, když poslední verzi může testovat více lidí. Kdyby všichni jezdili na stabilní verzi, tak vývoj Binu bude téměř stát.Petr Novák napsal:Ono je lepší zůstat u prověřené verze,než neustále nainstalovávat nové verze,to se hodí tak akorát pro ladiče...Jacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?![]()
Vždyť tam píšu,že je to pro ladiče,nebo si myslíš,že Džordž jen tak vypouští verze?Je možné,že na tuto chybu se při testování nepřišlo,protože páry nejsou moc v kurzu.Jinak je u každé verze uvedeno,zda-li je to poslední stabilní verze,ale to už je na Džordžových stránkách uvedeno.Kank napsal:A jak chceš vychytat mouchy nových verzí? Chyby se odhalí snáz, když poslední verzi může testovat více lidí. Kdyby všichni jezdili na stabilní verzi, tak vývoj Binu bude téměř stát.Petr Novák napsal:Ono je lepší zůstat u prověřené verze,než neustále nainstalovávat nové verze,to se hodí tak akorát pro ladiče...Jacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?![]()
Ladič, neladič. Přijít na takovou chybu můžeš jedině tak, že s tou párou budeš jezdit. Stejně tak na chyby ve zvucích přijdu já jako zvukař, viz kompresory, které právě u té stabilní verze nejsou venku slyšet.Petr Novák napsal:Vždyť tam píšu,že je to pro ladiče,nebo si myslíš,že Džordž jen tak vypouští verze?Je možné,že na tuto chybu se při testování nepřišlo,protože páry nejsou moc v kurzu.Jinak je u každé verze uvedeno,zda-li je to poslední stabilní verze,ale to už je na Džordžových stránkách uvedeno.![]()
Odcestoval na svatbu. A sem to opravdu nepatří !vohryz napsal:caw vim ze to neni vubec k tematu ale nevite jestli nema nahodou p. Šemora dovolenou ???? Děkuji předem za odpověd
Hlásím se z EC Hungaria. (U Svitav)StrojvedouciDoBoha napsal:já teda používám zatím verzi 1.7.0224 protože u všech novějších mi nejdou spojovat elektrická a dieselová trakční vozidla, tu nejnovější jsem ještě nezkoušel tak uvidíme
No a teď mi řekni,kdo to dělá pravidelně?Ve volné jízdě se na moc chyb nepřijde a dávat si vyšší verze binu jen pro testování nové verze,to bych ji musel hodit na jiný počítač,kde nenastavuji chování vozidel,jinak by se mohlo stát,že naladění na jedné verzi nebude fungovat na další a že se mi to už stalo.Jacek napsal:Ladič, neladič. Přijít na takovou chybu můžeš jedině tak, že s tou párou budeš jezdit. Stejně tak na chyby ve zvucích přijdu já jako zvukař, viz kompresory, které právě u té stabilní verze nejsou venku slyšet.Petr Novák napsal:Vždyť tam píšu,že je to pro ladiče,nebo si myslíš,že Džordž jen tak vypouští verze?Je možné,že na tuto chybu se při testování nepřišlo,protože páry nejsou moc v kurzu.Jinak je u každé verze uvedeno,zda-li je to poslední stabilní verze,ale to už je na Džordžových stránkách uvedeno.![]()
A proto se to testuje.Petr Novák napsal:... jinak by se mohlo stát,že naladění na jedné verzi nebude fungovat na další a že se mi to už stalo.
fakt mi to s vyššími verzemi nejde, ono to trošku vypadá že vás chci dostat do hrobuDžordž napsal:DoBoha!
Nenašel jsem kombinaci loko, která by mě nešla svěsit ať ve volné jízdě, tak v aktivitě!
Jacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?
Klávesa C jsou odvodňovací ventily. Při každém rozjezdu je musíš otevřít, aby zkondenzovaná voda ve válcích nevyrazila víka válců. Voda narozdíl od páry totiž nejde stlačit. V MSTS se to ale nestane. Po rozjezdu je zas musíš zavřít, aby pára zbytečně neunikala bez užitku ven celou cestu.Čouda napsal:mě se tuto nestalo. Jen by mě zajímalo naco potřebujete v jízdě s párou klávesu v (stěrače nebo vypnutí opakovače) a klávesu c, která ani nevím co dělá