F
FrantaVopička
Host
A pak taky na stavu trati. Jet 451 z Masaryčky na Lysou je opravdu zážitek.Petr Novák napsal:Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A pak taky na stavu trati. Jet 451 z Masaryčky na Lysou je opravdu zážitek.Petr Novák napsal:Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům...
S tím naprosto souhlasím,taky si pamatuji hrozný stav trati z Masaryčky do Pardubic před koridorem (jezdil jsem tam na rande),to jsem často přijel pěkně omlácený....Michal napsal:A pak taky na stavu trati. Jet 451 z Masaryčky na Lysou je opravdu zážitek.Petr Novák napsal:Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům...![]()
Takhle si mi přišla kdysi v Pardubicích po příjezdu postěžovat jedna cestující babička, že to zastavení je vždy jak do peřinky, ale při rozjezdu, že se bála, jak to škubalo.Petr Novák napsal:Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům,ale jednou jsem jel jak v bavlnce,brzdění jsem poznal podle skřípotu brzd a samotné zastavení bylo skoro nepozorovatelné.Takže bych nepaušalizoval,moc záleží na fírovi.Draco napsal:bobe57_cz to máš pravdu ale přece jen Praha hl.n. tak tam si to kafe musíš držet v ruce. A když vlezu do 451 tak ho chrstnu rovnou z okna abych neudělal bordel![]()
![]()
Žeby "přetečení buferu." ?Michal napsal:To je pro programátora ta nejhoší věc, která může nastat. Vůbec ti to Džordži nezávidím.
OMLOUVÁM se všem za příspěvky mimo mísu,ono by bylo asi lepší založit nové téma: naše zkušenosti z jízdy vlakem.Vsaím se,že by tam bylo brzy hodně příspěvků...Martens napsal:Jsem zvědavý, kdo se ozve první, že je tato diskuse už hodně dlouho mimo téma.....
Tak mi to nedalo a testoval jsem na poslední verzi Binu to chování klávesy C u parních loko.Zjistil jsem následujícíJacek napsal:Objevil jsem jednu chybu u minimálně posledních dvou verzí binu. U parních lokomotiv způsobí stisk klávesy C nebo V a nebo X černou obrazovku a pád. Nestane se to hned po startu, ale po určité době. Po odinstalování binu se to nestalo ani jednou. Má s tím někdo stejné problémy?
Stabilní verze je vždy na Džordžově stránce vedle aktuální testovací.Ivan.ps napsal:... a ktorá verzia binu je teda stabilná? Ďakujem pekne
Já tedy nevím, jaké zkušenosti mají ostatní, ale v mých testech jako stabilní prošly jen 1.70224 (zde ale není kompatibilita s novými prvky do kabin, ale dá se to odkliknout) Dvě následující v nečekaných a nepravidelných situacích padaly. Další stabilní byla předposlední 1.70724. Poslední jsem ještě neměl čas testovat.bob57_cz napsal:Stabilní verze je vždy na Džordžově stránce vedle aktuální testovací.Ivan.ps napsal:... a ktorá verzia binu je teda stabilná? Ďakujem pekne
Me to nespadlo vubec a mam tu nejposlednejsi verzi binu.Ivan.ps napsal:V poslednej Kubovej aktivite mi to na úseku BA-Brno padlo asi 7-8x. Preto by som bol zvedavý ako sú na tom s pádmi ostatní užívatelia a ktorá verzia binu je teda stabilná? Ďakujem pekne
Jestli je teda na mysli Hašek, tak ten jsem jel s nejnovějším BIN a nikdy mi to nespadlo, akorát mi to jednou začalo psát hlášky "Vytvoření SMS objektů selhalo", tak jsem dal save/load a fungovalo to normálně.Ivan.ps napsal:V poslednej Kubovej aktivite mi to na úseku BA-Brno padlo asi 7-8x. Preto by som bol zvedavý ako sú na tom s pádmi ostatní užívatelia a ktorá verzia binu je teda stabilná? Ďakujem pekne
Tak to mi zase naopak. V minulé verzi jsem musel resetovat směrákem, ale v poslední verzi mohu stáhnout a zvednout na stupních a mašina jede dál, což není dobře. V minulé to bylo reálnější.Zbyněk Šemora napsal:Začal jsem testovat svou novou aktivitu v posledním Bin. Odjel jsem asi hodinu, zatím bez vážnějších problémů. Jen oproti verzi předchozí, při jízdě s vypnutým VZ, jakmile stáhnu sběrač, po opětovném zvednutí už se nepodaří najet na výkon ani po resetování směrovou pákou. Po zapnutí VZ ctrl num4 závada odstraněna.