Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na to je machr ŽSR, někde na tomto foru to podrobně popsal.Čouda napsal:Děkuji za vysvětlení. Jen se ještě zeptám jaký je postup při vyrábění páry v MSTS. Já jezdím na autotopiče, ale radši bych si tu páru vyráběl sám. Určitě je to potom větší požitek z jízdy
Není 6 sekund nějak málo?Jednou sem fotil 742 a kompresor běžel něco málo přes minutu.Jacek napsal:Na to je machr ŽSR, někde na tomto foru to podrobně popsal.Čouda napsal:Děkuji za vysvětlení. Jen se ještě zeptám jaký je postup při vyrábění páry v MSTS. Já jezdím na autotopiče, ale radši bych si tu páru vyráběl sám. Určitě je to potom větší požitek z jízdy
Jinak k binu,
- chtělo by to, aby i u parních lokomotiv fungovaly zvuky postrku bez zvláštního sms.
- U nejnovější verze binu už kompresory u elektrik a dieslů jsou zase slyšet zvenku, ale u dieslů jen 6 sekund![]()
Jsem rád,že taky někdo řekl,že s párou to je i o něčem jiném.Jacek napsal:Klávesa C jsou odvodňovací ventily. Při každém rozjezdu je musíš otevřít, aby zkondenzovaná voda ve válcích nevyrazila víka válců. Voda narozdíl od páry totiž nejde stlačit. V MSTS se to ale nestane. Po rozjezdu je zas musíš zavřít, aby pára zbytečně neunikala bez užitku ven celou cestu.Čouda napsal:mě se tuto nestalo. Jen by mě zajímalo naco potřebujete v jízdě s párou klávesu v (stěrače nebo vypnutí opakovače) a klávesu c, která ani nevím co dělá
Klávesa V není u pár na nic, ale párkrát jsem ji stiskl místo C, je vedle![]()
Já mám to samé skoro u vše el.dave01 napsal:Mně u posledních binů špatně fungují zvuky el. lokomotiv při zvedání/stahování smetáku, např. u goril 350 stáhnu sběrač, zvuk se okamžitě utne a po chvilce naběhne, jako bych ho zase zvednul. Má někdo podobnou zkušenost?
Kadr napsal:Já mám to samé skoro u vše el.dave01 napsal:Mně u posledních binů špatně fungují zvuky el. lokomotiv při zvedání/stahování smetáku, např. u goril 350 stáhnu sběrač, zvuk se okamžitě utne a po chvilce naběhne, jako bych ho zase zvednul. Má někdo podobnou zkušenost?
StrojvedouciDoBoha napsal:Mám tu další zprávu speciálně pro Džordže: nejnovější bin mi též shazuje při spojování dýzlu a elektriky, bohužel
A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"!Draco napsal:Mě napadla taková blbost. Zda-li by nešlo zapnout se zvukem výhybky otřes obrazu v závislosti na rychlosti
Prosim boba57_cz aby mi opravil případné chyby
Rozšiřil bych to i na kliknutí na tlačítko odeslat, protože ne všichni entrujemeMiran napsal:stisknout "ENTER"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miran napsal:A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"!Draco napsal:Mě napadla taková blbost. Zda-li by nešlo zapnout se zvukem výhybky otřes obrazu v závislosti na rychlosti
Prosim boba57_cz aby mi opravil případné chyby![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nelíbilo v podání, jak to prezentuješ.Draco napsal:Taky sem psal že je to blbost. Ale neříkej že by se ti to nelíbylo.Miran napsal:A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"!Draco napsal:Mě napadla taková blbost. Zda-li by nešlo zapnout se zvukem výhybky otřes obrazu v závislosti na rychlosti
Prosim boba57_cz aby mi opravil případné chyby
Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům,ale jednou jsem jel jak v bavlnce,brzdění jsem poznal podle skřípotu brzd a samotné zastavení bylo skoro nepozorovatelné.Takže bych nepaušalizoval,moc záleží na fírovi.Draco napsal:bobe57_cz to máš pravdu ale přece jen Praha hl.n. tak tam si to kafe musíš držet v ruce. A když vlezu do 451 tak ho chrstnu rovnou z okna abych neudělal bordel![]()