Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Děkuji za vysvětlení. Jen se ještě zeptám jaký je postup při vyrábění páry v MSTS. Já jezdím na autotopiče, ale radši bych si tu páru vyráběl sám. Určitě je to potom větší požitek z jízdy

Čouda napsal:
Děkuji za vysvětlení. Jen se ještě zeptám jaký je postup při vyrábění páry v MSTS. Já jezdím na autotopiče, ale radši bych si tu páru vyráběl sám. Určitě je to potom větší požitek z jízdy
Na to je machr ŽSR, někde na tomto foru to podrobně popsal.

Jinak k binu,
- chtělo by to, aby i u parních lokomotiv fungovaly zvuky postrku bez zvláštního sms.
- U nejnovější verze binu už kompresory u elektrik a dieslů jsou zase slyšet zvenku, ale u dieslů jen 6 sekund :cry:

Jacek napsal:
Čouda napsal:
Na to je machr ŽSR, někde na tomto foru to podrobně popsal.

Jinak k binu,
- chtělo by to, aby i u parních lokomotiv fungovaly zvuky postrku bez zvláštního sms.
- U nejnovější verze binu už kompresory u elektrik a dieslů jsou zase slyšet zvenku, ale u dieslů jen 6 sekund :cry:
Není 6 sekund nějak málo?Jednou sem fotil 742 a kompresor běžel něco málo přes minutu.

Jacek napsal:
Čouda napsal:
mě se tuto nestalo. Jen by mě zajímalo naco potřebujete v jízdě s párou klávesu v (stěrače nebo vypnutí opakovače) a klávesu c, která ani nevím co dělá
Klávesa C jsou odvodňovací ventily. Při každém rozjezdu je musíš otevřít, aby zkondenzovaná voda ve válcích nevyrazila víka válců. Voda narozdíl od páry totiž nejde stlačit. V MSTS se to ale nestane. Po rozjezdu je zas musíš zavřít, aby pára zbytečně neunikala bez užitku ven celou cestu.
Klávesa V není u pár na nic, ale párkrát jsem ji stiskl místo C, je vedle :wink:
Jsem rád,že taky někdo řekl,že s párou to je i o něčem jiném.

Naposled editoval moderátor:
Mně u posledních binů špatně fungují zvuky el. lokomotiv při zvedání/stahování smetáku, např. u goril 350 stáhnu sběrač, zvuk se okamžitě utne a po chvilce naběhne, jako bych ho zase zvednul. Má někdo podobnou zkušenost?

dave01 napsal:
Mně u posledních binů špatně fungují zvuky el. lokomotiv při zvedání/stahování smetáku, např. u goril 350 stáhnu sběrač, zvuk se okamžitě utne a po chvilce naběhne, jako bych ho zase zvednul. Má někdo podobnou zkušenost?
Já mám to samé skoro u vše el.

Kadr napsal:
dave01 napsal:
Já mám to samé skoro u vše el.

Toto robí bin len čiastočne, podstata je v nastavení sms, už vydržte na nový balík zvukov.

StrojvedouciDoBoha napsal:
Mám tu další zprávu speciálně pro Džordže: nejnovější bin mi též shazuje při spojování dýzlu a elektriky, bohužel

Myslím,že se Džordž nemusí znepokojovat.Mám poslední verzi binu a zcela záměrně jsem si vytvořil v Lysé n.L. test.Loko hráče diesel 731.006/ loose con 130.039.Po najetí zcela bez problémů přechod na elektriku,odpojení 731 a odjezd.Testoval jsem i opačnou variantu.Loko hráče elektrika a lc 731.Test proběhl naprosto korektně,opět přechod na diesel bez jediné chybičky.

(Obě loko jsou v TBP,update 4.1,Bin 1.7.081214)

Pro větší objektivitu zkuste i někdo jiný podobnou variantu.Ale já si osobně myslím,že bin na vině není...

S nainstalovanou poslední pracovní verzí Binu se simulátor velmi často ukončuje po odkliknutí informačních hlášek v aktivitách. Někdy se zavře během sekundy, jindy zčerná obrazovka, počítač začne chroustat a objeví se okno (chyba + ukončení aplikace).

samozřejmě, že bin na vině být nemusí, jen říkám že u staršího mi to šlo a u novějších nelze, možná je to způsobeno ještě nějakým dalším činitelem, ale těžko říci kterým, možná na to jednou přijdu, kdo ví...

Mě napadla taková blbost. Zda-li by nešlo zapnout se zvukem výhybky otřes obrazu v závislosti na rychlosti
Prosim boba57_cz aby mi opravil případné chyby

Draco napsal:
Mě napadla taková blbost. Zda-li by nešlo zapnout se zvukem výhybky otřes obrazu v závislosti na rychlosti
A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
Draco napsal:
A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taky sem psal že je to blbost. Ale neříkej že by se ti to nelíbylo. :wink:

Draco napsal:
Miran napsal:
Draco napsal:
A mne napadla velice užitečná věc: Sestrojit zařízení ve formě a tvaru židle na které sedíš u PC, a vždy když se chystáš poslat na toto fórum nějakou kravinu tohoto a podobného ražení, aby ti pod prdelí zmizela, ty by jsi se posadil prdelí rovnou na zem a rozmyslel jsi stisknout "ENTER"!
Taky sem psal že je to blbost. Ale neříkej že by se ti to nelíbylo.
Nelíbilo v podání, jak to prezentuješ.
Tohle je věcí kvality stavu trati. Pokud na trati najedeš na místo, kde koleje nenavazují přesně, tak se stane to, co požaduješ. Pokud tedy požaduješ nerovnosti na výhybkách, oslov stavitele trati, aby tam ty nerovnosti udělali. Není zapotřebí vkládat žádné nesmyslné vazby ze zvuků.
Stavba tratí v dnešní době je již na takové kvalitativní úrovni, že v reálu taky leckde nejde poznat jízda přes výhybky. Je jiný zvuk, ale kafe se již nerozlije. :lol:

bobe57_cz to máš pravdu ale přece jen Praha hl.n. tak tam si to kafe musíš držet v ruce. A když vlezu do 451 tak ho chrstnu rovnou z okna abych neudělal bordel :lol:

Draco napsal:
bobe57_cz to máš pravdu ale přece jen Praha hl.n. tak tam si to kafe musíš držet v ruce. A když vlezu do 451 tak ho chrstnu rovnou z okna abych neudělal bordel :lol:
Záleží taky na tom ,kdo to kočíruje,obecně 451 má tvrdé chodové vlastnosti kvůli pensylvánským podvozkům,ale jednou jsem jel jak v bavlnce,brzdění jsem poznal podle skřípotu brzd a samotné zastavení bylo skoro nepozorovatelné.Takže bych nepaušalizoval,moc záleží na fírovi. :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře