Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A zkusil jsi snížit v nastavení barevnou hloubku z 32bitů na 16bitů?alcapone napsal:Ahoj
Není mě známo co ostatní, ale mě začal padat AE a i po kompletním reinstalu to padá furt. Používám Patch 1.7.00812
alcapone napsal:Ahoj
Není mě známo co ostatní, ale mě začal padat AE a i po kompletním reinstalu to padá furt. Používám Patch 1.7.00812
O několik přízpěvků zpět jsem na to upozorňoval. MSTS si musí připravit místo, kam všechny zvuky uloží před tím, než je může použít . Nedostatečný prostor (alokace paměti) v lepším případě způsobí, že se zvuk nemá kam nahrát a proto ty chybové hlášky, v horším případě MSTS spadne bez jakéhokoliv varování.Michal napsal:Něco málo z dalšího testování. Zajel jsem si aktivitu EC Hašek z Bratislavy do Prahy. Před Českou Třebovou záplava hlášek Failed to create SMS file. Nakonec jsem do ČT přijížděl takto. Podobná situace se opakovala v Praze na hlavním. Pomohl Save - Load. Obě nádraží byla hodně zaplněna traffic vlaky.
Doporučuji novější Bin 1,7081920. Tem musím pochválit. Zatím testuji dvě hodiny a vyřešila se časová okna, už jde výkon po stažení a zdvižení sběračů. Stabilita a proti stůj ukazuje monitor 30km/h.Matýsek napsal:Pozoroval jsem ,že nyní když jedu proti stůj ,tak se ukazuje rychlost 24km/h místo 30km/h. Tedy alespoň na trati 183 kde nyní jezdím. Používám nový Bin081214.
mail:Ahoj, Džordži.Zbyněk Šemora napsal:.. už jde výkon po stažení a zdvižení sběračů. ..
Tak jsem vyzkoušel nainstalovat ten nový Bin ( 1920 ) a dělá mi to pořád. ( monitor ukazuje 24km/h ). Tedy na té trati 183 ,jinou momentálně nejezdím.Zbyněk Šemora napsal:Doporučuji novější Bin 1,7081920. Tem musím pochválit. Zatím testuji dvě hodiny a vyřešila se časová okna, už jde výkon po stažení a zdvižení sběračů. Stabilita a proti stůj ukazuje monitor 30km/h.Matýsek napsal:Pozoroval jsem ,že nyní když jedu proti stůj ,tak se ukazuje rychlost 24km/h místo 30km/h. Tedy alespoň na trati 183 kde nyní jezdím. Používám nový Bin081214.
Až se změní den/noc a přijedu na hlavní nádraží, kde bude rušno, podám další zprávy.
A jak je nadefinovaná omezená rychlost v trati, není to tím ???Matýsek napsal:Tak jsem vyzkoušel nainstalovat ten nový Bin ( 1920 ) a dělá mi to pořád. ( monitor ukazuje 24km/h ). Tedy na té trati 183 ,jinou momentálně nejezdím.Zbyněk Šemora napsal:Doporučuji novější Bin 1,7081920. Tem musím pochválit. Zatím testuji dvě hodiny a vyřešila se časová okna, už jde výkon po stažení a zdvižení sběračů. Stabilita a proti stůj ukazuje monitor 30km/h.Matýsek napsal:Pozoroval jsem ,že nyní když jedu proti stůj ,tak se ukazuje rychlost 24km/h místo 30km/h. Tedy alespoň na trati 183 kde nyní jezdím. Používám nový Bin081214.
Až se změní den/noc a přijedu na hlavní nádraží, kde bude rušno, podám další zprávy.
Máš pravdu, ale jak s toho ven. Někteří si stěžovali, že musí mačkat živák, nebo přehodit volič směru a tím i sjet s výkonu i když v reále tomu tak je. Některé systémy si to díky automatice nechají líbit jiné ne. Co s tím? Navázat to na nulový výkon abys musel sjet s výkonem do nuly ??? Živákem by se to asi obsluhovat nemělo.bob57_cz napsal:... přišly o některé prvky ve verzi MSTSPatch1.7.081920 - jedná se o používání sběračů ( reset monitors )
Hlavní je zprovoznit zase ten monitor s nadproudem ( a podpětí, ale tak aby se to vyplo až při ztrátě napětí na stupních a ne při každém stažení zadní ploutve ). Reset si pak v monitorech můžeme nastavit třeba na nulový kontroler ( pokud je funkční, ve volbách resetů vyjmenovaný je ).Džordž napsal:Máš pravdu, ale jak s toho ven. Někteří si stěžovali, že musí mačkat živák, nebo přehodit volič směru a tím i sjet s výkonu i když v reále tomu tak je. Některé systémy si to díky automatice nechají líbit jiné ne. Co s tím? Navázat to na nulový výkon abys musel sjet s výkonem do nuly ??? Živákem by se to asi obsluhovat nemělo.bob57_cz napsal:... přišly o některé prvky ve verzi MSTSPatch1.7.081920 - jedná se o používání sběračů ( reset monitors )
A to je právě ono. Vyjde nová verze MSTS BIN, kde jsou aktivovány tyto prvky, ale uživatel neví jestli je to úmysl nebo chyba. Proto by se mělo psát i rozdílové readme, ať my testeři víme, na co se máme soustředit. Já nyní dokončuji a dojíždím svou 12 hodinovou aktivitu a to je ideální prostředí na testy. (díky úrazu na to mám i čas )Džordž napsal:Máš pravdu, ale jak s toho ven. Někteří si stěžovali, že musí mačkat živák, nebo přehodit volič směru a tím i sjet s výkonu i když v reále tomu tak je.bob57_cz napsal:... přišly o některé prvky ve verzi MSTSPatch1.7.081920 - jedná se o používání sběračů ( reset monitors )
Matýsek napsal:Tak jsem vyzkoušel nainstalovat ten nový Bin ( 1920 ) a dělá mi to pořád. ( monitor ukazuje 24km/h ). Tedy na té trati 183 ,jinou momentálně nejezdím.Zbyněk Šemora napsal:Doporučuji novější Bin 1,7081920. Tem musím pochválit. Zatím testuji dvě hodiny a vyřešila se časová okna, už jde výkon po stažení a zdvižení sběračů. Stabilita a proti stůj ukazuje monitor 30km/h.Matýsek napsal:Pozoroval jsem ,že nyní když jedu proti stůj ,tak se ukazuje rychlost 24km/h místo 30km/h. Tedy alespoň na trati 183 kde nyní jezdím. Používám nový Bin081214.
Já mám něco podobného.Stojím na konci vlaku jako postrk a po připojení přední lokomotivy už se mi několikrát stalo že jsem na trati poposkočil v rozmezí 100 metrů až několik km.Bin mám taky 1.7.072421 a já stojím na konci jako 742 a zepředu najede 753.Že by nějaká zrada při připojování mašin?Zkoušel jsem různé funkce u sebe a na nic jsem nepřišel.poison napsal:Mě se stala jiná věc.Přijedu na hlavák,odpojím se od soupravy a vyjedu na Vítkovské zhlaví,otočím se a eso chci připojit ke 151-čce.Připojím se,ale dvakrát jsem po připojení skončil na ONJ a jednou před tunelem na hlavním. :!:
Bin jak 1.7.051922 tak i 1.7.072421.