Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Súhlasím s Čoudom. Keď sa to tak vezme, mašiny s ARRom sú v menšine oproti "neARRovitým", takže je už na hráčovi, či si stiahne aktivitu, kde stroj ARR má, alebo nemá (v konečnom dôsledku je to aj tak fuk ... ... podľa mňa).

Po instalaci Binu 1.7.0221 mi po přechodu na druhé stanoviště svítí vepředu červené (ale svítí i kužel dálkového) a vzadu bíle vč. dálkového reflektoru. Konkrétně se jedná o lokomotivu 749008

Nevíte podle čeho měří vzdálenost počítadlo v rozšířené diagnostice? Mám pocit, že údaje jsou zkreslené. Mám kilometrovníky podle sloupů, které jsou osazeny po 50m. 1km změří počítadlo jako 900m. Také je zajímavé, že s jinou lokomotivou se hodnoty měření rozcházely.

Tomes napsal:
Po instalaci Binu 1.7.0221 mi po přechodu na druhé stanoviště svítí vepředu červené (ale svítí i kužel dálkového) a vzadu bíle vč. dálkového reflektoru. Konkrétně se jedná o lokomotivu 749008
Pošli oba engy, pro přední i reverzní stanoviště

Zbyněk Šemora napsal:
Nevíte podle čeho měří vzdálenost počítadlo v rozšířené diagnostice? Mám pocit, že údaje jsou zkreslené. Mám kilometrovníky podle sloupů, které jsou osazeny po 50m. 1km změří počítadlo jako 900m. Také je zajímavé, že s jinou lokomotivou se hodnoty měření rozcházely.
Ktovie, či to namiesto 1000 m nemeria 1000 yardov - to by tomu zhruba zodpovedalo, aj by to korešpondovalo s tým, že MSTS je oproti reálu cca o 10% rýchlejšie. Pri tuposti američanov, ktorí navádzajú rakety na nemocnice namiesto kasární by som sa tomu ani tak moc nedivil.

Mam blbu otazku.asi pred mesiacom som tu videl odkaz na stiahnutie BINu 1.4.hladam ako blazon a nikde to nemozem najst.nemozete niekto napisat kde to je?

qaso napsal:
Mam blbu otazku.asi pred mesiacom som tu videl odkaz na stiahnutie BINu 1.4.hladam ako blazon a nikde to nemozem najst.nemozete niekto napisat kde to je?
Fakt blbá otázka.... Nemáš skôr na mysli update MSTS na verziu 1.2 ( 1.4 ) od Microsoftu?

Môže byť.Potrebujem to niekde nájsť lebo sa mi zrútil celý windows tak tam teraz nič nemám a počítač odmieta načítať dvd s traťou BA - Praha.

qaso napsal:
Môže byť.Potrebujem to niekde nájsť lebo sa mi zrútil celý windows tak tam teraz nič nemám a počítač odmieta načítať dvd s traťou BA - Praha.
Odkaz má Džordž na svých stránkách v sekci download ve žlutém rámečku

Zbyněk Šemora napsal:

Tak se mi to nezdalo. Meril jsem si tim vzdalenosti a nesedelo mi to, kdyz jsem porovnaval GPS, TTP a tuhle vzdalenost. Jeste ze jsem neveril tomuhle mereni a stavim podle TTP a GPS...

Džordž napsal:
Tomes napsal:
Pošli oba engy, pro přední i reverzní stanoviště
Džordži, je to mašinka, která je v Trainsetu BP, eng jsem Ti poslal. V každé mašině je jenom jeden eng, dva soubory jsou cvf. :cry:

33e7cc7cdd07f8be556f134f8e6320d6.jpg
To jsou věci, ještě, že těch světel není víc
Vydržte do víkendu, opravím to. Zbrklost se nevyplácí.

Naposled editoval moderátor:
Džordži, mám jen technickou otázku. Až bude ostrá verze 814, bude i značení dle norem? (cd_814XXX.eng, atd), a kabina v common.cab. Tuto jednotku jsme potkávali když jsem jel vlakem z Hostivic na Masaryčku, takže by se i hodila do TBP.

Tomes napsal:
Po připojení stojící soupravy a následném rozjezdu mi světla svítí taky trochu divně (v Binu 1.7.0103 to svítilo dobře), viz obrázek :
Copak je to za bardotku?

Zbyněk:
Bude mi ctí pokud se 814 stane součástí tvého trainsetu. Pochopitelně upravím konečnou verzi podle zvyklostí.

S těmi vzdálenostmi je to opravdu záhada, já naměřil na 2km vzdálenost 1780m. S yardy to asi nebude mít nic společného, ale čert a KUJU ví co v tom je. Je to proměnná které předchází mraky výpočtů sil, zrychlení a drah vagónů a hledej v tom zmatku kde je chyba. No důležité je vědět, že se na tuto zobrazovanou informaci nedá spoléhat.

Všem:
Opravil jsem chybu světel a zároveň ztrátu vody z kotle při otevření válců. Opravená verze bude ke stažení asi v sobotu, pokud se neobjeví nějaká zásadní chyba

Nervičky už takto pracují. Chtěl jsem jen naklonovat perony ve Velelibách, ale po 4 zamrznutích po sobě (ztracený čas v restartech asi půl hodiny) v okamžiku kdy jsem myší projel nad kolejemi a zčervenal mi 4kolejnicový díl. (viditelnost je stažena na minimum)To samé se mi stávalo v Kostomlatech. A všiměte si počtu objektů. Také jen 110.
Že by nestačila paměť počítače? (Dual 2x500MB, virtuální 2 GIGA)
Takže zatím budou Veleliby jen s jedním peronem. Kašlu na to, čas a mé nervy vypršely.
Ale čím to je? Čím to je? Šlo by něco v binu poštelovat?
0afdabc522117194704d5e433ce35319.jpg

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře