Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Džordž napsal:
Vrbam
Podívám se jak SFM dělá otočení modelu. Pokud lze jednoduše provést posun a rotaci subobjektu, šlo by to řešit. Jak můstek, tak "fíra" by musel mít jedinečný název.
Není problém přejmenovat a poupravit,
pak také by byla cesta dát strojvedoucího jako samostatný objekt, teď je jen otázkou co je lepší a snažší.

Předem děkuji Džordži

PS: Také bude problém u dvojic lokomotiv a u kombinace motorového vozu a řídícího vozu

Ondra.H napsal:
Džordž napsal:
Nová verze Bin ke stažení
Fungují na tom novém binu i aktivity dělané pro bin 1.7.0224 ?

Pokud vím, tak všechny Biny řady 1.6 a 1.7 jsou zpětně kompatibilní. Samozřejmě to neplatí pro Bin 1.5 tam komatibilita zpět není.

Jak tak koukám, tak do dvěří v Bmto je vháněn vzduch a za jízdy nejdou ani násilím otevřít :)..... Ale odjet s otevřenými dveřmi lze :D

Chci se zeptat,jestli některé lokomotivy mají už animované oba sběrače??Pročetl jsem si čti mě,ale nikde jsem nenašel jak se to ovládá.Děkuji za pochopení :D

Nevím jestli je to novým binem ale u toho starého to nedělalo, nemůžu v nastavení, nastavit odbrždění vlakové brzdy, je tam prázdné políčko bez jména té klávesy, vždy když ho zadám a dám uložit vypadá to normálně když se tam ale podívám zpět je tam opět prázdné políčko, ve hře tedy vlaková brzda nejde odbrzdit, zajímavé je že to dělá jenom u elktrických lokomotiv.

klimi napsal:
Chci se zeptat,jestli některé lokomotivy mají už animované oba sběrače??Pročetl jsem si čti mě,ale nikde jsem nenašel jak se to ovládá.Děkuji za pochopení :D

Některé modely mají oba sběrače animované. Problém je v tom, že sběrače musí mít přesně určená jména, v eng souboru musí být ovládání zapsáno podle manuálu a stejně je to s cvf souborem kabiny.
To jestli má model animované oba sběrače uvidíš v ShapeVieweru v sekci Animation.

A to Vrbam: U mne je všechno OK. Dveře fungují a AE mi nepadá.

Miran napsal:
...Problém je v tom, že sběrače musí mít přesně určená jména, v eng souboru musí být ovládání zapsáno podle manuálu a stejně je to s cvf souborem kabiny...
A pochopil jsem správně, že toto ještě žádná mašina nemá?!?

Kuba napsal:
Miran napsal:
...Problém je v tom, že sběrače musí mít přesně určená jména, v eng souboru musí být ovládání zapsáno podle manuálu a stejně je to s cvf souborem kabiny...
A pochopil jsem správně, že toto ještě žádná mašina nemá?!?

Pochopil si to správne :lol: .

Majú ... napr. 350 by oba zberače mala mať viacmenej určite ... Jardove elektriky by to mali mať tiež ...možno aj Pikkove 141/121 ...

No nemáš pravdu. u 363 045 (Skura) je naanimovaný poze jeden smeták a u DB 180 v TBP (Skura) také. možná mám ale zastaralé verze

klimi napsal:
No jo,ale čím se to ovládá?

Klimi, ty neumíš číst? V manuálu to snad je napsáno jasně! A skutečně do posledního písmene platí to, co jsem napsal výše!

Ondra.H napsal:
Nevím jestli je to novým binem ale u toho starého to nedělalo, nemůžu v nastavení, nastavit odbrždění vlakové brzdy, je tam prázdné políčko bez jména té klávesy, vždy když ho zadám a dám uložit vypadá to normálně když se tam ale podívám zpět je tam opět prázdné políčko, ve hře tedy vlaková brzda nejde odbrzdit, zajímavé je že to dělá jenom u elktrických lokomotiv.

Pro jistotu jsem nastavil u c_"electric.iom" atribut readonly. Pokud chceš dělat nějaké změny, zruš jej.

Kank napsal:
Jak tak koukám, tak do dvěří v Bmto je vháněn vzduch a za jízdy nejdou ani násilím otevřít :)..... Ale odjet s otevřenými dveřmi lze :D

Ano otevření dveří je za jízdy blokováno, blokování odjezdu by bylo trochu složitější a zatím jsem ho nedělal.

Džordž napsal:
Kank napsal:

Ano otevření dveří je za jízdy blokováno, blokování odjezdu by bylo trochu složitější a zatím jsem ho nedělal.

Já bych to ani nedodělával..... posun s krabičkami 010 s otevřenými dveřmi je věc naprosto běžná a o jízdách s otevřenými dveřmi u pater Bmto v 80. a 90. letech na Pacifiku ani nemluvím...
Zavírání dveří před odjezdem bych prostě nechal na průvodčích (strojvůdcích):)

Takže si mohu nainstalovat nový bin ale stejně se musí čekat na úpravy sběraču od modelářů, úpravu zvuků (asi od Jacka), engů a cvf atd... Říkám to tak správně?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře