Michal napsal:
Já osobně bych v Bin viděl daleko radši úplně jinou věc - správně se chovající brzdy. Ale je to jen mé zbožné přání.
I tento požadavek má Džordž v programu řešení a nejen ode mne.
V SZ jsem ti psal ( nyní tedy i pro ostatní ), že chování brzd - brzdových rozvaděčů již dříve řešil ZSR ( je to tu i někde ve vláknech ) s pomocí distributoru.
Není to sice úplně dotažené, ale pro
vozy použitelné.
U lokomotiv je zatím problém v nesprávně provedených vazbách TrainBrakesController a EngineBrakesController v sekci Engine( s promítnutím do sekce Wagon(, takže po implementaci distributoru do lokomotivy dojde k zneprovoznění lokomotivní brzdy.
Nouzově to lze řešit náhradou lokomotivní brzdy brzdou ruční, ale pro tu zase nemáme do cab potřebné propriety. Bez dalších úprav v bin, to sice může fungovat, ale zatím jen bez grafického výstupu animací ( ovladač a manometr ).
Další důkaz na nesprávné vazby těchto prvků si může zobrazit každý user zcela sám: vezmu jakoukoliv motorovou lokomotivu a vložím ji do con 5x( i více).
Potom při zobrazení 3xF5 vidím, jak je odlišné chování brzd u jednotlivých vozidel za sebou - tedy rozdíl je mezi vedoucí a druhou, ostatní by měly být stejné jako druhá, jen s menším zpožděním.
U el. toto zobrazit zatím nejde v 3xF5 - nejsou tam ty další vozidla ve vlaku.
Dalším problémem je nereálné chování některých brzdičů ( jako BS2,.. ), které mají v sobě spojenu dohromady část proporcionální a zároveň i logickou, zatímco BSE má jen logickou část s integrační charakteristikou.
Snad časem dojde i na toto ( je to nepředstavitelná dřina, co Džordž pro nás dělá ).