Projekt MSTS Bin - Archiv #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
122 030-0 napsal:
Vim, ze jsem tady maly ucho, ale jestli mohu rict nazor, tak bych jako za stabilni verzi binu doporucil 1.7.022420. S timto binem jsem nemel problemy. Nevim jak ostatni.
Naprostý souhlas. Hlavně mi nepadá editor (tak často :lol: ).

Naposled editoval moderátor:
No chtělo by to třeba následující:
- kompresor u elektrických lokomotiv blokovat při stažených sběračích (ne zvuk, ale vlastní kompresor)
- zvuk kompresoru a přídavné brzdy nefunguje při vnějším pohledu
- opravený zvuk přídavné brzdy funguje jen u elektrik, ale taky ne venku
- triggery pro přídavnou brzdu by měly mít 2 stavy - brždění/odbrždění. Daly by se na to navázat zvuky brzdových zdrží.
- ozvučení postrku teď funguje u dieslů perfektně. U elektrik nefungují zvuky závislé na pantografu, trafo, atd. Prostě to nebzučí. Lépe řečeno ne u upravených sms s výchozí polohou sběračů dole.
U parních lokomotiv žádná změna, ale tam by to až tak nevadilo, ozvučení jsem vymyslel dokonale
- kdyby všechna vozidla v soupravě hráče reagovaly na brždění/odbrždění, fungovalo by ozvučení brzdových zdrží i u nich - toto po mě lidi nejvíce chtějí...

Mám jeden dotaz, msts Bin(vymysleli) používají jen Češi nebo ho vytvořil nebo pužívají i jiné země na světě :?:
předem se omlouvám, pokud už se na to někdo ptal :!:

E499_2002 napsal:
Mám jeden dotaz, msts Bin(vymysleli) používají jen Češi nebo ho vytvořil nebo pužívají i jiné země na světě :?:
Vymyslel a upravuje jej Čech (pokud jsem se Tě tím Džordži dotknul, tak Moravák :lol:), ale jinak už má celosvětové použití....stačí se podívat do návštěvní knihy projektu.

E499_2002 napsal:

Na stránkách s BINem v Návštěvní knize se oběvuje často cizí jazyk takže ho pravděpodobně používají i ve světě :wink: . Ale kdo ho vymyslel :?:

Martens byl ryclejší :lol:

Draco napsal:
E499_2002 napsal:

Na stránkách s BINem v Návštěvní knize se oběvuje často cizí jazyk takže ho pravděpodobně používají i ve světě :wink: . Ale kdo ho vymyslel :?:

Martens byl ryclejší :lol:

Aha, tak to je zajímavé, díky :wink:

Ahoj! narazil jsem na podivné chování 350 014. Myslím, že to má nějakou spojitost s binem, tak to píšu sem. U této loko se při nejnovějším binu dá vyřadit serie už do 30 km/h (ručička ampármetru je ve svislé poloze) a přechod na serioparalel musím udělat už při 60tce. Jinak mašina tahne stejně až do 160. je to nějaké divné.

Stáhl jsem posledí verzi Bin a zkusil jí na problematické mašině 781 jak jsem upozorňoval.Prokluz se posunul,už to není v 33% ale zase proti minulé verzi se prokluz posunul až na 70%. Nevím jak byl skutečně reál,tak se ptám jestli to tak má být.

Ahoj

Při tvorbě aktivity, kdy používám nejnovější bin zde zveřejněn mám problém. Někde se ten problém řešil, a nemohu to najít. Jde o naftu, kdy z 814 přecházím do 810025 mám zásobu nafty 0,00 a tedy konec aktivity.. Eng je použit z 810007. Psalo se někde tady co s tím. Můžete prosím ještě jednou co s tím to problémem. Děkuji.

IntakePoint ( 0.8 0.6 FuelDiesel )

MaxDieselLevel( 300l )
DieselUsedPerHourAtMaxPower ( 45l )
DieselUsedPerHourAtIdle ( 4.5l )

DieselSmokeEffectInitialMagnitude( 0.75 )
DieselSmokeEffectMaxMagnitude( 1.1 )

DieselSmokeEffectInitialSmokeRate( 0.5 )
DieselSmokeEffectMaxSmokeRate( 2.1 )

Mal by som pár návrhov:
1. Prepínač, ktorý by vyraďoval, alebo lepšie povedané, stopol z činnosti pomocné HDV a urobil by tak z neho mŕtvu záťaž s tým, že motor by bežal na voľnobehu. Vyraďovať by sa dal za podmienky, že HDV hráča má 0% výkon. Stopnúť by sa dalo ako za jazdy, tak aj počas státia.
Zapnúť pomocné HDV by sa dalo len za podmienok, že vlak hráča stojí a mašina hráča má nulový výkon. Kde by sa toto všetko dalo využiť ? Určite poznáte hybridné manipuláky, kde si elektrické HDV vlečie za sebou motor pre zachádzanie na nezatrolejované koľaje.
Vyjadrite sa ...

2. Bolo by možné opraviť a sfunkčniť Random Trigger ?

mno Robo nebylo by to špatné. Kdyby šla stopnout i mašina hráče bylo by to ještě lepší. Třeba na dvojčeti bardotek by si fíra z první udělal řídící vůz, aby neměl na stanovišti rambajz. Ovšem všecko záleží na džordžovi.

Čouda napsal:
mno Robo nebylo by to špatné. Kdyby šla stopnout i mašina hráče bylo by to ještě lepší. Třeba na dvojčeti bardotek by si fíra z první udělal řídící vůz, aby neměl na stanovišti rambajz. Ovšem všecko záleží na džordžovi.
On tento nápad není špatný ani z důvodu odstavení neschopné loko, která se "pokazila" při výkonu

Kebarko napsal:
A čo tak nastaviť si premennú EngineVariables( XX ) na nenulovú hodnotu?

Omlouvám se a v čem, v engu to nemohu najít. Děkuji

Tak jsem se koukl na jiné engy dieslu a tam to je, není to u všech 810 co má Zbyněk. Stačí tam tuto položku přidat. Děkuji

tak to tady pročítám a už jsem z toho jelen...jaký tedy BIN používáte... 1.7.0512,1.7.022420 nebo tu testovací??

alcapone: Pokiaľ premenná EngineVariables( XX ) sa v engu nenachádza tak je to problém šíriteľa/tvorcu engu, resp. majiteľa engu. V tom prípade je potrebné si tú premennú tam dopísať. Jednotky v ktorých sa premenná uvádza sú v galonoch (UK). Prevod je nasledovný - 1gal(UK)=4.546l.
Napríklad keď chcem mať po presadnutí v nádrži 2000l nafty, tak premenná bude vyzerať takto: EngineVariables( 439.95 ).
Táto premenná by mala byť u všetkých motorových vozidiel. Inak po presadnutí je problém s nulovou hodnotou nafty.

Kebarko napsal:
alcapone: Pokiaľ premenná EngineVariables( XX ) sa v engu nenachádza tak je to problém šíriteľa/tvorcu engu, resp. majiteľa engu. V tom prípade je potrebné si tú premennú tam dopísať. Jednotky v ktorých sa premenná uvádza sú v galonoch (UK). Prevod je nasledovný - 1gal(UK)=4.546l.
Napríklad keď chcem mať po presadnutí v nádrži 2000l nafty, tak premenná bude vyzerať takto: EngineVariables( 439.95 ).
Táto premenná by mala byť u všetkých motorových vozidiel. Inak po presadnutí je problém s nulovou hodnotou nafty.

Mockrát děkuji, již to funguje a tímto prosím majitele engu na 810, které používá Zbyněk, aby si prosím tento údaj tam přidal, popřípadě Zbyňka o úpravu engu.

Vigilance ( 0 1 0 )
Headlights ( 0 0.25 1 0 )
BailOffButton( 0 1 0 )
)

EngineVariables ( 80 )
Name ( "CD 810.025-7" )
Description (
"Rada 810 Ceskych drah\n"+

Tímto i prosím Ondru Janiše o povolení zvěřejnění modelu 810025 od D. Suka v přeznačeném značení a s již zmiňovanou úpravou engu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře