Tom Kanka
Vlakvedoucí
Dany sorry, ale je to jen otázka názoru. Stavitelé používají (až na pár výjimek) script od Poláka, což se stalo jakousi tradicí, a tak zřejmě vznikl názor, že jinak to nejde. A v případě použítí scriptu jiného, budou jako první řvát aktivitáři, že jim něco nefunguje, protože ten script nechápou.To je sice pěkné, ale stavitelé tratí používají český skript pro návěstidla a pokud je toho přehršel, tak se to nemusí chovat korektně při normálních jízdách a posunovat se mimo trať 321, dá skoro všude. Je to jen hra a pokud někdo chce posun se vším všudy i barvičkama, tak ať se zaměstná u dráhy. Ona to není prdel, aby vše fungovalo a musí se dělat spousta kompromisů a já silně pochybuji o tom, že v jiných vlakových simulátorech je tomu jinak.![]()
Ty barvičky by ale v simulátoru práce strojvedoucího asi odpovídat měly.
Podle toho co píšeš, by asi bylo nejideálnější, kdyby v tratích žádná návěstidla nebyla vůbec aby to nedělalo problémy v aktivitách.
Hlavně aby šlo řešit, jestli cestující budou moct nastupovat, vystupovat, a podobné krávoviny. Na to existuje simulátor Průvodčí, kde je ještě možnost jim kontrolovat jízdenky.
Nezlob se prosím na mne, píšu na rovinu svůj názor. Vážím si tvé práce, mám tě rád, ale poslední dobou mám pocit, že to bereš až zbytečně moc vážně. Sám jsi napsal - je to jen hra!