Většinou se přechází vnitřkem, je to pohodlnější.stejně většinou přechází VENKEM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Většinou se přechází vnitřkem, je to pohodlnější.stejně většinou přechází VENKEM
Nikdo ti to nebere, jezděte si co chcete, jen píšu, že je to nesmysl. Je to natvrdo narvaná věc, která pro přechod mezi stanovištěma NENÍ PODMÍNKOU. Takže jsestli jde fíra strojovnou, je jeho věc, ať si třeba leze pod lokomotivou, pokud má rád plížení.Hele Dane nejsou jen aktivityjsou lidi, kteří jezdí Timetable, Volné jízdy a Mulťáky
A když už narážíš na to, že při posunu chodí fíra vesměs venkem. Znám jich plno, kteří chodí strojovnou.
Já fakt vidím pravý opak, V HK najede tramvaj na vozy, kolikrát na ně jede s předním panťákem, a po najetí na soupravu, která má jet do Prahy, vyleze dveřma, zabouchne a jde na čelní stanoviště, smeták vůbec neshodí, už má vlastně zadní. Vídávám dnes a denně, když jezdím do Pardubic a pak do Ostravy.. Jako stáhnout smeták je to nejmenší, ale je to prostě mimo. A další věc, jak vidno, nese to další komplikace. Proč se hrabat v něčem, co fakt pro přechod a další jízdu není podmíněno?!Většinou se přechází vnitřkem, je to pohodlnější.
a na odpojení, připojení topení máš smetáky duleJe to podmínkou. Vždy je lepší sundat smeták a vypnout HV. Já bych to tam klidně nechal. Už nějakou dobu se kolem dráhy motám a neviděl jsem, že by se někdy při přepřahu HV, nebo objíždění soupravy a s tím spojeným odvěšení/svěšení, nechávalo HV v činnosti. Motory se vypínaj a smeták se sundá.
s touhle větou šetři pro jiné.Přesně! Jde vidět, že jste znalec.![]()
To není pravda, že pod napětím neotevřeš dveře. Na x6x stačí odjistit západku (pokud je zajištěno, většinou když zlobí dveře a otvíraj seAle když je mašina mrtvá a má smetáky dole, je bez vzduchu a s vypnutýma bateriema? Přešel jsem a už se nešlo vrátit. Navíc znova, vnucuješ hráči, aby shazoval sběrač, což je absolutní kravina, která nemá s přechodem nic společného. Ty jen pod napětím neotevřeš strojovnu. To je vše. A u ĈD 140 si tím dokonce nejsem jistý. Prostě tohle bych fakt zrušil a vůbec nerozvíjel dál.
Tak tohle nevím, takto mi to bylo řečeno. I když uvažuju, fíra při nehodě ve Studénce byl ve strojovně? Nebo vyskočil? To už si nějak nevybavuji, pokud ale byl ve strojovně, tak vlastně dveře otevíral pod napětím?To není pravda, že pod napětím neotevřeš dveře. Stačí odjistit západku a dveře otevřeš. Jakmile otevřeš dveře padá přes relé K141 hlavní vypínač a loko se sama územní.
Dane já tedy nevím, 13 let jsem dělal v Praze na hlaváku, ale nikdy jsem neviděl (kromě ešusů u perónu) že by fíra přecházel venkem. Každý zajel za ranžírku, stáhl, přešel a znova zvednul. A to jsme velmi často sledovali kamerou jestli už má nebo nemá smeták nahoře, a podle toho mu buď rozsvítili bílou zpátky nebo ho tam nechali a stavěli pro něco jiného. A po zajetí na soupravu šly ty smetáky zase dolů kvůli propojení topení..... Znovu a naposled, v reálným provozu u posunu není podmínkou shazovat smetáky pro přechod na stanovišti, strojovna je u mašin blokována pouze, aby tam fíra nelezl pod napětím a stejně většinou přechází VENKEM! Pokud najíždí, nebo objíždí soupravu, smetáky neshazuje! ...
Zopakuj si nahazování řady 151.Pokus před přechodem, jsem shodil smeták a shift+O a Ctrl+O úplne vypnul HV, přešel jsem a na 2. stanovišti už nenahodil ani tohle.
Tak to je dobra hlúposť. Ja som nikdy nevidel ani nezažil aby nejaký rušňovodič na x6x alebo x5x nechal zberače hore a len tak sa prešiel na druhé stanovište po vonku. Či už pri Obehu súpravy alebo pri hocičom. Mal som aj tu česť byť pri takom niečom nie jeden krát a vždy sa všetko pozhadzovalo vyplo sa riadenie a išlo sa cez strojovňu na 2.st tam sa to všetko znovu nahodilo.a stejně většinou přechází VENKEM!