Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Všade som hľadal, nuž našiel som dačo, ale všetko je ULOŽ TO.Hledej v Googlu "msts 813 zssk"
Všade som hľadal, nuž našiel som dačo, ale všetko je ULOŽ TO.
mojevlacky.cz
Ďakujem veľmi pekne stranka bola neprheľadná a nenašiel som tamModely od Lubomíra – Moje Vláčky
mojevlacky.cz
No, realita je taká že mi vypísalo: Došlo k chybě. Stránka nenalezena. Teda 404.Modely od Lubomíra – Moje Vláčky
mojevlacky.cz
Niekoľkokrát, stoviek razy sa písalo že sa treba registrovať na stránkuNo, realita je taká že mi vypísalo: Došlo k chybě. Stránka nenalezena. Teda 404.![]()
Moc dík za in ale to jsou čsd a já hledám KkStB ale když nenajdu ta se to jima dá nhradit.Ani nevím jak přibližě vypadá řada KkStB 380 v aktivitě je označená jen 380 a tendr tak z toho usuzuju že by to mohla být pára.Moc dík za ochotu
Tak ty jsou součástí základní instalace MSTS, ne?... já hledám KkStB ...
No to až tak dalece nevím jsem stále učeň ale tyhle co hledám tam nejsou a navíc se mi mou "chytrostí"podařilo vymazat podstatnou část trainsetu ale i když se mi část podařilo za pomocí kamaráda obnovit tak tyhle řady tam prostě nejsou a hledám kde se dá a ne a ne najít.Když tak je nahradím jinýma českýma podobnýma.Tak ty jsou součástí základní instalace MSTS, ne?
Supééééééééééééééééééér moc a moc děkuji.Ještě najít rakouské hist. vagony KkStB co se mi objevily v akt. Orient Expres od JK na BP ale to když tak nahradím podobnýma českýma. ještě jednou moc děkujiZde jsou použitelné modely...KkStB 380![]()
U některé moji aktivity pro trať 042, na webu moje vláčky.Zdravím chlapi. Môžem vás poprosiť, kde nájdem 814 regionovu kompatibilnu pre OR. Na stránkach pikku je už len pre msts.. Ďakujem vopred.