Hledáme modely

Helló,
Problémám van a hiányzó common.inc/brazdice fájllal, amely néhány mozdony indításakor szükséges a verzióban Nyitott sínek CZ/SK 1.9.

Eddig próbáltam mozdonyokat CD 362 és 162, letöltve az oldalról msts-rw.cz a models-msts.cz.
Én is letöltöttem az összes elérhető „közös“ csomagot erről az oldalról, de a fékfájl bennük nem volt benne.
Az Open Rails indításakor hibaüzenet jelenik meg, hogy ez a fájl hiányzik, így a szimulátor nem indul el.

Kérem, nem tudja, hol találom ezt a fájlt, vagy van-e csomag, ahol található?

Előre is köszönöm a segítséget!

Ahoj,
Mám problém s chybějícím souborem common.inc/brazdice, který je vyžadován při startování některých lokomotiv ve verzi Open Rails CZ/SK 1.9 .

Zatím jsem vyzkoušel lokomotivy CD 362 a 162 , stažené ze stránek msts-rw.cz a models-msts.cz .
Také jsem si stáhl všechny dostupné „běžné“ balíčky z této stránky, ale soubor s brzdami mezi nimi nebyl .
Při spuštění Open Rails se zobrazí chybová hláška, že tento soubor chybí, takže simulátor se nespustí.

Nevíte prosím, kde bych mohl tento soubor najít, nebo existuje nějaký balíček, kde by se dal najít?

Předem děkuji za vaši pomoc!

Ahoj,
věděl by tu někdo zběhlejší kde lze sehnat lokomotivy a vozy pro Danovu aktivitu DJ_310_Os3606_GVD_1989updORCZ:
CSD_830173sv
CSD_M2620105sv
CSD_M2860015ms2
CSD_M286-1030ms2
CSD_BDaax_ms

CSD_BLM-911ms
CSD_BLM-912ms
CSD_M152-0299ms
CSD_M152-0461ms
CSD_M1520482ms
Prohledával jsem dost dlouho Moje vláčky a jiné znímé weby, googlil jsem, ale nebyl jsem úspěšný. A když jsem narazil na odkaz tak ten mě přesměroval někam jinam
díky za pomoc

Ten update máš u aktivity a zbytek odkazy v ReadMe. Dalšíbpdate jsem ideslal Josefovi k mojim skinům na web. Ale doufám, že jsem do sližky update "trainset" u aktivity dal vše, kouknu, popřípadě zítra doplním.

Co se ČSD 810 a M152 ms a Sv týká jsou v aktualizovaném balíju pro ORCZ v mé sekci vozů pro Danovy aktivity a i ČSdD Blm ms.

Ten update máš u aktivity a zbytek odkazy v ReadMe. Dalšíbpdate jsem ideslal Josefovi k mojim skinům na web. Ale doufám, že jsem do sližky update "trainset" u aktivity dal vše, kouknu, popřípadě zítra doplním.
Omlouvám se, ty update CSD_830 a CSD_M286 jsem nějak vynechal :-( . Samozřejmě, že tam ty ms2 a sv update jsou. Ostatní jsem poctivě prošel

Kde můžu stáhnou kabinu ČD680? Kabina k pendolinu na stránce mojevlacky.cz je z nějakého italského nodelu

Pendolíno máš od kud, pokud z trainsetu 321 tak kabinu máš. Tedy ode mě jen ten s soubor. Jen bacha Pendolíno není pro OR přispůsobené. Zjisti od kud Pendolíno přišlo, pak tu něco tvrď o nějaké kabině.

Hoši, to jsou rady nad zlato, kdyby šlo o nějaké béčko, vůbec to neřeším. Ale on se vydá nějaký skin, co zacelí ďuznu v dopravě a pak se stáhne z donwloadu. Tohle mně fakt se.. ehm.. štve. :-(

Tak pokud jde o tu "opravnu" u Teplic (nevím přesně kde), tak tam jezdí na servis i Arriva, ne? ;) No a ti, co stáhli trainset od Icika, ti tu origo GWTR mít budou. :)

Back
Nahoře