Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,
Mám problém s chybějícím souborem common.inc/brazdice, který je vyžadován při startování některých lokomotiv ve verzi Open Rails CZ/SK 1.9 .
Zatím jsem vyzkoušel lokomotivy CD 362 a 162 , stažené ze stránek msts-rw.cz a models-msts.cz .
Také jsem si stáhl všechny dostupné „běžné“ balíčky z této stránky, ale soubor s brzdami mezi nimi nebyl .
Při spuštění Open Rails se zobrazí chybová hláška, že tento soubor chybí, takže simulátor se nespustí.
Nevíte prosím, kde bych mohl tento soubor najít, nebo existuje nějaký balíček, kde by se dal najít?
Předem děkuji za vaši pomoc!
Ahoj Dane, díky za rychlou reakci, ale na webu Moje vláčky je pouze 1 soubor ČSD M151 (prototyp), ČSD M152 + vůz Blm a v tom ty úpravy ms nejsouCo se ČSD 810 a M152 ms a Sv týká jsou v aktualizovaném balíju pro ORCZ v mé sekci vozů pro Danovy aktivity a i ČSdD Blm ms.
Omlouvám se, ty update CSD_830 a CSD_M286 jsem nějak vynechalTen update máš u aktivity a zbytek odkazy v ReadMe. Dalšíbpdate jsem ideslal Josefovi k mojim skinům na web. Ale doufám, že jsem do sližky update "trainset" u aktivity dal vše, kouknu, popřípadě zítra doplním.
Ty jsou u Josefa, nabo Pikka.Ahoj Dane, díky za rychlou reakci, ale na webu Moje vláčky je pouze 1 soubor ČSD M151 (prototyp), ČSD M152 + vůz Blm a v tom ty úpravy ms nejsou
Hmm, tohle fakt miluju...Již od nikud, bylo staženo.
U Ricara byloČau, odkud mám GWTR 628? Dělám Read Me do aktivity a nemohu ji nikde najít.![]()
A nedalo by se to přiložit k aktivitě??Hmm, tohle fakt miluju...![]()
Tohle je cesta do pekel. Třeba se na modelu něco opravuje, nevím, proč bylo staženo...A nedalo by se to přiložit k aktivitě??
Potom tedy dej do aktivity jinou soupravu...Tohle je cesta do pekel. Třeba se na modelu něco opravuje, nevím, proč bylo staženo...