Zdravím, neměl by ještě někdo na sehnání tento model Traxx MS3 ? Zmíněný odkaz na Maďarskou stránku je již nefunkční.![]()
Főoldal
PHPFusion is a lightweight open source content management system (CMS) written in PHP.magyarvirtualisfutohaz.nhely.hu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím, neměl by ještě někdo na sehnání tento model Traxx MS3 ? Zmíněný odkaz na Maďarskou stránku je již nefunkční.![]()
Főoldal
PHPFusion is a lightweight open source content management system (CMS) written in PHP.magyarvirtualisfutohaz.nhely.hu
Ahoj, je ke stažení na stránkách "dejv.msts.cz" jak píše Martin S. Je to soubor s modely184.501-504 i s cabview z roku 2003. Modely jsou ještě v barvách kdy jezdily pouze na důlní dráze v Tušimicích. Jestli si dobře vzpomínám, tak kabina je statická. Jestli od té doby někdo vytvořil jiný cabview netuším. Vznikem společnosti "SD-kolejová doprava" byly všechny čtyři stroje upraveny na traťovou výbavu, aby mohly jezdit po síti SŽ a zároveň dostaly nový nátěr.Zdravím všechny, nenašla by se u někoho kabina pro 184.5? Na VŽD je sice model a obsahuje i cvf soubor, ten se ale odkazuje do složky
..//..//common.cab//cab184// a tam samozřejmě odkazované soubory nejsou. Autor kabiny kdysi dával balíček ke stažení zde na fóru https://forum.msts.cz/index.php?threads/5274/post-195426 , ale letecká pošta tak dlouho soubory nedrží. Budu rád za odkaz, případně za link na download. Díky

Ne vždy je .ace textura...Lebo od neho sa dajú stiahnuť iba .ace súbory...
Díky já to tušil že to nebude jen tak.No aspoň že Ricar už něco vydal tak když tak to nějak splichtím ale už to nebude ono.Ještě jednou dík a měj sePokud nejsou Bagety na MSTS-RW, logicky pro ORCZ nebudou. Maximálně nějaké kompromisně fungující pod laděním na origo OR. Výjimkou jsou jen balíky 843 a 943 u Ricara, které pro ORCZ jsou, tomu čest.Jinak 813 budou možná k nalezení přes MSTS Virel na FB Johna Railmana. Jinak asi nikde.
Ale bacha, toho jsem zmiňoval jen jako výjimku s jeho Rakvemi a tím, že jsou to jediná vozidla pro ORCZ mimo MSTS-RW. Jako náhrada za Bagety to asi nebude vhodné, to už je lepší 810 a Bafík (nebo 2x 810)...No aspoň že Ricar už něco vydal tak když tak to nějak splichtím ale už to nebude ono.
No taky jsem už zjistil že ne všechny jsou košer do CZSK ale ty 810 jsem už nějaké zkusil a jedou.Ještě bůhvíjak to je s ostatníma modelama co nejsou označená CZSKAle bacha, toho jsem zmiňoval jen jako výjimku s jeho Rakvemi a tím, že jsou to jediná vozidla pro ORCZ mimo MSTS-RW. Jako náhrada za Bagety to asi nebude vhodné, to už je lepší 810 a Bafík (nebo 2x 810)...![]()
Jednoduché - nejsou pro ORCZ. Pro ORCZ jsou jen stroje, které jsou buď nově vydané, nebo v balících na stránkách MSTS-RW. Rakve mají pro ORCZ balík u Ricara, ostatní starší pro ORCZ nejsou. Musel by sis nahradit ladění.Ještě bůhvíjak to je s ostatníma modelama co nejsou označená CZSK
Jednoduché - nejsou pro ORCZ. Pro ORCZ jsou jen stroje, které jsou buď nově vydané, nebo v balících na stránkách MSTS-RW. Rakve mají pro ORCZ balík u Ricara, ostatní starší pro ORCZ nejsou. Musel by sis nahradit l