Hledáme modely

Dobré odpoledne, existuje někde vagon CSD Aa1975 v provedení ms.? V tom co se mi podařilo dohledat chybí model CSD_Aa1975ms.s
díky

To bude tím, že musíš prvně stáhnout originál model a do něj až aktualizaci mimo službu. :-)

U Jacka si stáhni model a ten update pak do něj. Update je na Moje vláčky, možná jde o vůz u Josefa, tam jsem update odeslal, ale zatím tam není, ale je u některé moji aktivity.

Zdravím všechny, nenašla by se u někoho kabina pro 184.5? Na VŽD je sice model a obsahuje i cvf soubor, ten se ale odkazuje do složky
..//..//common.cab//cab184// a tam samozřejmě odkazované soubory nejsou. Autor kabiny kdysi dával balíček ke stažení zde na fóru https://forum.msts.cz/index.php?threads/5274/post-195426 , ale letecká pošta tak dlouho soubory nedrží. Budu rád za odkaz, případně za link na download. Díky

Zdravím všechny, nenašla by se u někoho kabina pro 184.5? Na VŽD je sice model a obsahuje i cvf soubor, ten se ale odkazuje do složky
..//..//common.cab//cab184// a tam samozřejmě odkazované soubory nejsou. Autor kabiny kdysi dával balíček ke stažení zde na fóru https://forum.msts.cz/index.php?threads/5274/post-195426 , ale letecká pošta tak dlouho soubory nedrží. Budu rád za odkaz, případně za link na download. Díky
Ahoj, je ke stažení na stránkách "dejv.msts.cz" jak píše Martin S. Je to soubor s modely184.501-504 i s cabview z roku 2003. Modely jsou ještě v barvách kdy jezdily pouze na důlní dráze v Tušimicích. Jestli si dobře vzpomínám, tak kabina je statická. Jestli od té doby někdo vytvořil jiný cabview netuším. Vznikem společnosti "SD-kolejová doprava" byly všechny čtyři stroje upraveny na traťovou výbavu, aby mohly jezdit po síti SŽ a zároveň dostaly nový nátěr.184.502 Praha-Hrdlořezy 08.10.2025 .JPG

Díky moc a díky i některým za SZ. Kabina nějak funguje, ačkoliv od reálneho ovládání to má docela daleko. Chystáme něco většího, ale to nebudu prozrazovat.

Škoda, že se situace tenkrát tak změnila. Mohla to být docela dobrá náhrada za 181-183. Měl jsem tu čest osobně a je to kus inženýrské práce + spousta kumštu od chlapů z SDKD.

Dobrý deň, má niekto ostatné súbory na modely vozňov Vindobony, čo má Jacek na stránke? Lebo od neho sa dajú stiahnuť iba .ace súbory, a ani VŽD nemá v jeho ladeniach súbory (v tomto prípade už chýba len súbor .s aby bol celý trainset funkčný). Ak sa nemýlim by to mali mať vozne O. Janiše, ktorého stránka už nefunguje a na wayback machine sa tiež nedajú stiahnuť keďže ich mal na ulozto.
Ďakujem

Zdravím všechny a neví čirou náhodou kde by se dal stáhnout nebo najít nějaký model zssk 813 + 913 do CZSK.To co CZSK je nutné jinak to nejde rozjet a když ano tak jen jedním směrem.Kdysi to šlo všechno ale po nějakých úpravách a aktualizacích z centra to už nejde.Předem dík

Pokud nejsou Bagety na MSTS-RW, logicky pro ORCZ nebudou. Maximálně nějaké kompromisně fungující pod laděním na origo OR. Výjimkou jsou jen balíky 843 a 943 u Ricara, které pro ORCZ jsou, tomu čest. :) Jinak 813 budou možná k nalezení přes MSTS Virel na FB Johna Railmana. Jinak asi nikde.

Pokud nejsou Bagety na MSTS-RW, logicky pro ORCZ nebudou. Maximálně nějaké kompromisně fungující pod laděním na origo OR. Výjimkou jsou jen balíky 843 a 943 u Ricara, které pro ORCZ jsou, tomu čest. :) Jinak 813 budou možná k nalezení přes MSTS Virel na FB Johna Railmana. Jinak asi nikde.
Díky já to tušil že to nebude jen tak.No aspoň že Ricar už něco vydal tak když tak to nějak splichtím ale už to nebude ono.Ještě jednou dík a měj se

No aspoň že Ricar už něco vydal tak když tak to nějak splichtím ale už to nebude ono.
Ale bacha, toho jsem zmiňoval jen jako výjimku s jeho Rakvemi a tím, že jsou to jediná vozidla pro ORCZ mimo MSTS-RW. Jako náhrada za Bagety to asi nebude vhodné, to už je lepší 810 a Bafík (nebo 2x 810)... ;)

Ale bacha, toho jsem zmiňoval jen jako výjimku s jeho Rakvemi a tím, že jsou to jediná vozidla pro ORCZ mimo MSTS-RW. Jako náhrada za Bagety to asi nebude vhodné, to už je lepší 810 a Bafík (nebo 2x 810)... ;)
No taky jsem už zjistil že ne všechny jsou košer do CZSK ale ty 810 jsem už nějaké zkusil a jedou.Ještě bůhvíjak to je s ostatníma modelama co nejsou označená CZSK

Ještě bůhvíjak to je s ostatníma modelama co nejsou označená CZSK
Jednoduché - nejsou pro ORCZ. Pro ORCZ jsou jen stroje, které jsou buď nově vydané, nebo v balících na stránkách MSTS-RW. Rakve mají pro ORCZ balík u Ricara, ostatní starší pro ORCZ nejsou. Musel by sis nahradit ladění.

To ladění je pro mne vyšší dívčí jsem rád že umím co umím ale aspoň vím když už na to narazím kde je chyba a podle toho se budu muset zařídit.

Asi takhle - každé vozidlo má soubor ladění, které mu nařizuje, jak se má ve hře chovat. Když je to starý model se starým laděním, bude pravděpodobně ještě pro MSTS. Spousta vozidel je aktualizovaných např. na VŽD pro klasické OR, ale zdaleka ne všechna se dočkala přepracování do ORCZ - ta, co se dočkala, jsou na MSTS-RW. Nebo maximálně nové modely a skiny, na které už byla předloha v balíku pro ORCZ - např. nové Brejle od Michala S. ;)

Back
Nahoře