Hledáme modely

Asi takhle - každé vozidlo má soubor ladění, které mu nařizuje, jak se má ve hře chovat. Když je to starý model se starým laděním, bude pravděpodobně ještě pro MSTS. Spousta vozidel je aktualizovaných např. na VŽD pro klasické OR, ale zdaleka ne všechna se dočkala přepracování do ORCZ - ta, co se dočkala, jsou na MSTS-RW. Nebo maximálně nové modely a skiny, na které už byla předloha v balíku pro ORCZ - např. nové Brejle od Michala S. ;)
Kapišto díky za info.

Ladění pro 814 a 914 i s verzí ms s dynamickým interiérem jsou na Mojevláčky a v ORCZ normálně fungují.

Ajo. No ty tam jsou taky, ale jen MSTS.
To máš pravdu jenže já hledám zssk anebo aspoň ty co fungují v ORCZSK ale jak píše Martin už výše prostě zatím takové zatím nejsou k mání tak improvizuju.Jinak to co píšeš o těch 814 čd a 914 čd ony sice jedou ale jak přelezeš do 914 tak se to nehne.

Teď jsem v práci. Když se k tomu večer dostanu, můžu ti sem sepsat, co vše vypínám při přecházení. Z hlavy to nedám. :) Závěr pomocí Shift+insert tedy dáváš?

Teď jsem v práci. Když se k tomu večer dostanu, můžu ti sem sepsat, co vše vypínám při přecházení. Z hlavy to nedám. :) Závěr pomocí Shift+insert tedy dáváš?
Pokud to jde tak závěr pak neutrál zamknu pult ctrl + alt + k někdy ještě jednou pro vytáhnutí klíče pak přelezu buď pomocí alt +e nebo F9 odemknu pult ctrl + k někdy ještě jednou pro vložení klíče zruším závěr dám směr a buď jedu nebo jen čumím a bádám proč nejedu.

Pokud to jde tak závěr pak neutrál zamknu pult ctrl + alt + k někdy ještě jednou pro vytáhnutí klíče pak přelezu buď pomocí alt +e nebo F9 odemknu pult ctrl + k někdy ještě jednou pro vložení klíče zruším závěr dám směr a buď jedu nebo jen čumím a bádám proč nejedu.
Vyřešil jsem to po svým dal jsem dvě zssk 813 039 místo 813 039 + 913 039 jede to na obě strany a mrdup.Ono když jsem bádal tak to toho 913 039 nejde vlízt samostaně chybí tam kabina ale když je to společně s tou 813 039 tak se tam vlízt dá přes F9 takže asi to bude někde v tej kabině.

Problém je Ivoši v tom, že si simulátor myslí, že máš 2 lokomotivy spojené a neví o tom, že 913 je pouze řídící vůz. Pokud by byl definován jako řídící = Control, tak by to bylo v pohodě a posunovači by ti komunikační kabely propojili. Takhle je máš rozpojené a neprobíhá žádaná komunikace mezi vozy. V menu F9 si propoj MU kabely za ty líné posunovače a máš vyřešeno.

Problém je Ivoši v tom, že si simulátor myslí, že máš 2 lokomotivy spojené a neví o tom, že 913 je pouze řídící vůz. Pokud by byl definován jako řídící = Control, tak by to bylo v pohodě a posunovači by ti komunikační kabely propojili. Takhle je máš rozpojené a neprobíhá žádaná komunikace mezi vozy. V menu F9 si propoj MU kabely za ty líné posunovače a máš vyřešeno.
Aha díky Mistře!!!

Back
Nahoře