Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahoj Zbyňku,
taktéž se připojuji k mnohočetným gratulacím a přeji Ti hodně zdraví a právě teď brzké uzdravení, mnoho úspěchů v osobním životě a v neposlední řadě mnoho elánu a trpělivosti při své velkolepé stavbě železniční sítě.

Samozřejmě i já se připojuju ke gratulacím,přeju hodně štěstí,zdraví a elánu nejen v MSTS,ale i ve všem ostatním.

Gratulace

Prosím vás, je to hezké, když se člověku přeje to zdavíčko atd., ale když už to chcete posílat, tak to posílejte jako soukroumou zprávu, jinak to zaplácá (jako v tomto případě) kolem dvou stránek nebo i víc...

Re: Gratulace

Petr napsal:
Prosím vás, je to hezké, když se člověku přeje to zdavíčko atd., ale když už to chcete posílat, tak to posílejte jako soukroumou zprávu, jinak to zaplácá (jako v tomto případě) kolem dvou stránek nebo i víc...

No jednou za 50 let to snad vydržíš, ne?

Ja se taky pripojuju k gratulaci- vse nej, nej nej........
(prominte za mensi opozdeni- to bude ten casovy posun)
Zbynku, darek ode mne dostanes tak behem tydne- bude to finalni verze Dlouhe Trebove a o neco pozdeji skupinu nekolika budov ze Smichova- ale ty vidim az tak na Vanoce......:D

Vrbam-> Mi v useku Vyhybna Vitkov-HlN chyby hlavne budova armadniho muzea.....

Vrbam napsal:
Zdravím, dneska jsem narazil na fotku z úseku Výh. Praha-Vítkov - Praha hlavní nádraží (kousek od výjezdu z tunelu) a je to tam hodně stromů a domů, ale v BP je těch stromů a domů málo .
Tak by mě zajímalo jestli i to se bude měnit
Stačí si napsat Honzovi Mikoláškovi o podklady a mohlo by těch domů být více nejen tady. Já z Honzou Švecem to sami neutáhnem.....

Trošku opožděně Zbyňku ale taky všechno nejlepší a mnoho úspěchů do dalších let

Naposled editoval moderátor:
chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?

Edie napsal:
chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?
350ky jednoucí na Moravu a do Čech jsou prakticky pouze v čele EC. Na osobáky bych tipoval Laminátky a slovenské Princezny 263.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře