Jaroslav Skůra
Provozní technik
Opožděně se ke gratulacím připojuji i já, Zbyňku ať se daří
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Petr napsal:Prosím vás, je to hezké, když se člověku přeje to zdavíčko atd., ale když už to chcete posílat, tak to posílejte jako soukroumou zprávu, jinak to zaplácá (jako v tomto případě) kolem dvou stránek nebo i víc...
Stačí si napsat Honzovi Mikoláškovi o podklady a mohlo by těch domů být více nejen tady. Já z Honzou Švecem to sami neutáhnem.....Vrbam napsal:Zdravím, dneska jsem narazil na fotku z úseku Výh. Praha-Vítkov - Praha hlavní nádraží (kousek od výjezdu z tunelu) a je to tam hodně stromů a domů, ale v BP je těch stromů a domů málo .
Tak by mě zajímalo jestli i to se bude měnit
Co je zrovna po ruce...Edie napsal:chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?
Bobe_57, díky za pobavení a odpověďbob57_cz napsal:Co je zrovna po ruce...![]()
350ky jednoucí na Moravu a do Čech jsou prakticky pouze v čele EC. Na osobáky bych tipoval Laminátky a slovenské Princezny 263.Edie napsal:chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?