Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

V tom případě bys tam měl ale zrušit rychlost 35. Ta je tam až po rekonstrukci. Dřív se tam jezdilo míň. Ale to bys měl vědět, když jsi tam jezdil.Zbyněk Šemora napsal:V každém případě Nové spojení stavět nebudu, takže ikdyby ty ocelové mosty přenechali spoluobčanům do sběrny železného šrotu, tak moje nádraží bude poplatné době leta páně 2003.
Důvody jsou stejné, jako na mé trati pojedete Běchovickým ranžírem a na hlavní nádraží v Praze přijedete z Hrabovky. Zkuste to dnes. Snad pěšky nebo na kole.Chipík napsal:Zdravím pane Šemora, chtěl bych se zeptat, je možné, že to tam máte z nějakého vážného důvodu, ale na odb. Blatov není Návěstní rychlostní soustava, není uvedena ani v sešiťáku a když jsem se domluvil s výpravčím na Libni aby nás s rychlíkem na Blatově poslali na nultou kolej tak na vjezdu do Blatova svítilo VOLNO" a fíra tu spojku přeletěl 100 ne 80 jak to je v BP. Proč by tam jinak ta 100 byla?
A taky je tam omezena rychlost na 100 rychlostníkem. Za mých časů bývalo po nulté rovně 120 a do odbočky návěštěno 80. Jak napsáno výše, prozatimní zapojení vyhovuje na 100 do odbočky, při omezení rychlostníkem není nutné návěstit světelně.Chipík napsal:Zdravím pane Šemora, chtěl bych se zeptat, je možné, že to tam máte z nějakého vážného důvodu, ale na odb. Blatov není Návěstní rychlostní soustava, není uvedena ani v sešiťáku a když jsem se domluvil s výpravčím na Libni aby nás s rychlíkem na Blatově poslali na nultou kolej tak na vjezdu do Blatova svítilo VOLNO" a fíra tu spojku přeletěl 100 ne 80 jak to je v BP. Proč by tam jinak ta 100 byla?
21272 napsal:Objevil jsem jednu chybu ve stanici Hradec Králové, Slezské Předměstí. V této stanici jsou tři koleje u sebe a pak jedna kolej trochu dále od ostatních. Ta vzdálenější s tou krajní u sebe jsou spojeny v MSTS kolejovou propojkou. Ve skutečnosti je tato propojka zrušena, uříznuta. Pravděpodobně tato propojka byla uříznuta nedávno. Pro lepší pochopení přikládám obrázek.
jzacek napsal:Neni tu nejak dlouho dobu mrtvo? Ze by Zbynek mel dovolenou?
Které je to depo ? Jinak model vypadá opravdu skvělenebulus napsal:jzacek napsal:Neni tu nejak dlouho dobu mrtvo? Ze by Zbynek mel dovolenou?
Môžete sa tešiť aj na nejaké nové modely, napríklad na toto: http://www.foto-album.cz/show.asp?Id=204356&Action=Max. Ale na obrázku je iba screen zo Shape Vieweru....
Podľa lokomotív, ich náterov a rozsahu trate BP je snáď jednoznačné o ktoré depo sa jedná.Ondra.H napsal:Které je to depo ? Jinak model vypadá opravdu skvěle