klimi
Signalista
Textura opravena.Pro Zbyňka stahuj zde: http://klimi-msts.webz.cz/smichov.zip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Klimi. Díky za model, ale poprosil bych o nějakou úpravu.klimi napsal:Textura opravena.Pro Zbyňka stahuj zde: http://klimi-msts.webz.cz/smichov.zip
Na Smíchově už jsou originál perony od Romana, s kolejemi se už hýbat nebude.Tomes napsal:Zbyňku, prosím Tě, koleje se ještě budou na Smíchově posunovat ? Jde mi hlavně o perony, díky
Mám jen conbuilder starší, který funguje. Asi to bude syndrom Bob57 . V Trainstore se tyto také nezobrazovaly, ale po posledním update 4.3 jsem srovnal řádky v engu na své místo a mělo by to už fungovat.Johníík napsal:Dobrý den
chtěl jsem se zeptat na jednu věcičku:
V programu Conbuilder lite když ho otevřu tak tam nemám lokomotiva
ČD 151,ČD 151 duha a ZSSK 350 včem je problém že se mi tam neoběvily?![]()
Johníík napsal:Dobrý den
Jaký máš syndrom ty ? Jednoduše špatně napsaný program...Zbyněk Šemora napsal:Mám jen conbuilder starší, který funguje. Asi to bude syndrom Bob57 . V Trainstore se tyto také nezobrazovaly, ale po posledním update 4.3 jsem srovnal řádky v engu na své místo a mělo by to už fungovat.Johníík napsal:Dobrý den
.. z čehož vyplývá, že to přehozením řádků není, takže žádný syndrom. Pokud se nepletu, tak to bylo míchanicí mezer a tabulátorů před názvy položek, to jsme přece už řešili a fungovalo to po opravě: až k Name to bylo OK, odtud špatně, že!Zbyněk Šemora napsal:Bobe57, sorry, ale nevěděl jsem ja Tvou úpravu v řádcích nazvat. Ale je zajímavé, že tím trpí jen 350 a její klony, ale jinde jsem nerozpoznání Trainstorem nepozoroval, byť tam byla Tvá úprava..
Bob57: Já právě vyřešil problém u 350 přesunem Sound a Cabviev na správné místo. Mezery to nebyly.Johníík napsal:ale to není jediný problém!![]()
také mi nejde spustit 362 a 363 všechny kromě 363 kde je rastislav!
tedy spustit jdou ale když chcu odbrzdit nebo změnit pohlehled sekne se to!dále mám problém po stáhnutí posledních aktualizací se mi po rozjetí lokomotiv a asi po 1minutové jízdě se mi to sekne a musím vypnout msts
před stáhnutím aktualizací bylo vše OK
Mirane neboj, já měl a ještě mám úplně jiné starosti.Miran napsal:To bob57_cz a Zbyněk:
jestli se zase vy dva staří pardálové začnete hádat o pomlčku jak malí kluci na písku o lopatičku, tak vám ten písek nechám odvézt. Nejlépe do Hyde Parku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()