Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Heme: Tak krajina Ti připadá chudá? Chudá? Tak aby Ti to po aktualizaci nezavařilo počítač. Ale upřímně řečeno, už mne to budování vesniček a měst po trati nebaví. Nemá to konce. Už aby bylo po aktualizaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Vitas napsal:Zdravim, tak to je supr!! V 78. Aktualizaci Praha hl.n. a teď Masaryčka!! Skvělá práce.
A teď taková horší připomínka k trati BP. :? Na trati je málo objektů (Vim, že to je piplačka a do nikoho nechci šťourat, je to jen můj názor). Například v Přelouči, tam je nádraží uprostřed města a v MSTS si člověk řiká, že to nádraží je snad na míle daleko od toho města. Např. Když v trati 321 přijede do Ostravy, tak prostě vidí, že je ve městě. Jenže - zas to jenže - je mně jasné, že když je člověk z Ostravy a přijede tam, tak si řiká-nemá tady bejt rybník, nebo park a on tam je panelák? Tohle je podle mě největší rozdíl mezi těmato tratěma - 321-víc objektů, ale méně republiky, BP naopak. Obě tratě maj něco do sebe.
Uf to sem se zadejchal.![]()