Dan J.
Strojvedoucí
Prosím, odkud je tahle drezína? Mám je Tatru.Jedna menší drobnost. Stání pro motorový vozík traťmistra. Už vařím z vody, ale snad to tak strašně nevypadá....Zobrazit přílohu 38570Zobrazit přílohu 38571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosím, odkud je tahle drezína? Mám je Tatru.Jedna menší drobnost. Stání pro motorový vozík traťmistra. Už vařím z vody, ale snad to tak strašně nevypadá....Zobrazit přílohu 38570Zobrazit přílohu 38571
Dane, nikoliv drezína, ale motorový vozík Tatra T14/30Prosím, odkud je tahle drezína? Mám je Tatru.
Tome, to je veliká krása!! Držím palce s výkolejkouTak výhybky jsou hotové, v nejbližších dnech půjdou ven. Horší je to s tou výkolejkou, díky šířce kolejnice ve hře (15cm) je to fuška udělat tak aby to sedělo a zároveň nevypadalo blbě.
Zobrazit přílohu 38609
Dane, nikoliv drezína, ale motorový vozík Tatra T14/30![]()

A krásné výhybkové návěstidlo.Docela zajímavý kousek, dvoucestný válec
Ja, souhlas. Materiál se přivezl a rozmístil v úseku plánované opravy a pak nastoupil stroj KL 20/M (Krumpáč Lopata 20 MužůTaky se dá, ale vůz Ndk nechám. Mám fotku někde z výstavby tratě přes Ludgeřovice do hlučína a tam jsou normální vozy.

On ten vozík sloužil k udržování, ne ke stavbě tratě - tam by moc platný nebyl...Ja, souhlas. Materiál se přivezl a rozmístil v úseku plánované opravy a pak nastoupil stroj KL 20/M (Krumpáč Lopata 20 Mužů)
Zobrazit přílohu 38618Zobrazit přílohu 38619
Tohle je ještě za Rakouska, ale v roce 1935 se toho mnoho nezměnilo...
Ano, naprostý souhlas a dojde i na tohle. Jinak v seriálu Četnické humoresky jedna scéna s maníkem od barabů je. I když těch 20 chlapů tam není, zato tam stojí nesmyslně parní lokomotiva pro doplnění scény o železnici.On ten vozík sloužil k udržování, ne ke stavbě tratě - tam by moc platný nebyl...Výměna pražců, podbíjení, opravy přejezdů (i strážních domků) - to byla jeho parketa.

Místo už je pro ní připravené - to zvládneš Tome!