Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. Tu novou kolej, kde končí trať, by chtělo protáhnout, je moc krátká. Jinak zatím super.Doufám, že délka koleje a perónu je dostatečná. Zbrojení vodou jsem dal od oka, tak snad se před návěstidlo vejde mašinka i tendrem.
Na tuhle soupravu o půl vozu kratší - když dám dvouosý hytlák, dostačuje. Voda v pohodě, tady šlo o to provětrat tuhle krásnou mašinu...Doufám, že délka koleje a perónu je dostatečná. Zbrojení vodou jsem dal od oka, tak snad se před návěstidlo vejde mašinka i tendrem.
Ten posun by přes spojovací kolej zůstal...Ahoj. Ne, Západ nechte prosím jak je. Aspoň ať je tahle trať lokálkou s posunem přes spojovací kolej. Šturc je ok, ale právě skoro zároveň s koncem té nové koleje, kterou jsem chtěl protáhnout.
Ne, to už fakt nebude ono, vlaky z obou směrů průjezdného musí zastavit v Rudolticích a až pak být přešibovány do Rudoltic západ. Tohle bych fakt ponechal. To se mi na tom hodně líbí a změna už by úplne dodrbala význam všech aktivit a scénářů. Akceptoval jsem po vzájemné dohodě tu průjezdnost, ale ten západ mi kluci fakt nechte zachován. Už jsem psal i druhý důvod proč.Ten posun by přes spojovací kolej zůstal...![]()
Nu, nutit Ti tu variantu nebudu...Ne, to už fakt nebude ono, vlaky z obou směrů průjezdného musí zastavit v Rudolticích a až pak být přešibovány do Rudoltic západ. Tohle bych fakt ponechal. To se mi na tom hodně líbí a změna už by úplne dodrbala význam všech aktivit a scénářů. Akceptoval jsem po vzájemné dohodě tu průjezdnost, ale ten západ mi kluci fakt nechte zachován. Už jsem psal i druhý důvod proč.
Za toto školení jsem ti vděčný, tedy nejen B. Hodně mi to rozšířilo obzory stavění tratí a i díky Tobě vzniklo vše, co je v BP na ortofotomapách. Tedy nejen Morava, ale vše od Lysé až do pryč na severozápad. Ale to nepatří do vlákna tohoto projektu. Jenom chci naznačit, že osobní sleziny vždy posunou tvorbu do vyšších levelů.čtverec přidáš přes klávesu "B"
Zbyňku, něco s Alcaponem spácháme, ale nepředbíhejme. Tohle musíme pořádně prodiskutovat. A asi snad Praha....Jenom chci naznačit, že osobní sleziny vždy posunou tvorbu do vyšších levelů.
Ahoj, u které zastávky jsi ten krchov umístil? Já je na trati Kamenice Rudoltice zatím neobjevil. Pokud, tak by to chtělo někde blízko zastávce, ať mohu použít wav seoubor do aktivity.Tak po dlouhém hledání jsem našel kostelíček i hřbitov. Z chaloupky jsem udělal faru, aby měl pan farář, kde bydlet. Hrobník dělá na hřbitově nové místečko a nedalo truchlí dáma nad svým nebohým zesnulým manželem...Zobrazit přílohu 38843Zobrazit přílohu 38844Zobrazit přílohu 38845Zobrazit přílohu 38846Tak ještě pořádnou hospodu a máme to v cajku....![]()
Bude problém sehnat wav soubor s cinkáním sklenic....hospoda nedaleko nádraží, případně i se zahrádkou a hosty v ní. ...

Panenko Maria Skočická... už i Ty, Brute?Bude problém sehnat wav soubor s cinkáním sklenic.![]()