Zapadlá 1935

Chybí už jen pan děkan, družičky a hudba Národní Gardy...rychlík v Rudolticích.jpg
...v Rudolticích poprvé zastavil rychlík, který přijel Odněkud a bude odjíždět Někam. A hned má ta trať trocu větší šmrnc... ;)

Doufám, že délka koleje a perónu je dostatečná. Zbrojení vodou jsem dal od oka, tak snad se před návěstidlo vejde mašinka i tendrem.

Doufám, že délka koleje a perónu je dostatečná. Zbrojení vodou jsem dal od oka, tak snad se před návěstidlo vejde mašinka i tendrem.
Na tuhle soupravu o půl vozu kratší - když dám dvouosý hytlák, dostačuje. Voda v pohodě, tady šlo o to provětrat tuhle krásnou mašinu...
Stran prodloužení traťového úseku (vedle vlečky do benziny) souhlasím s Danem - o kus prodloužit (jako ve verzi 36). A možná - to ale podle Dana :-) - zrušit v západu ten šturc a prodloužit traťovou kolej i s vjezdem jako ve 36 (byly by průjezdné i Rudoltice západ). Ale to je jen nápad - dostalo by to další rozměr a bylo by to prevděpodobnější: už dlouho existující trať odněkud do Kamenice se přiblížila k trati hlavnější a protože se tehdejší společnosti nedokázaly domluvit na společném nádraží, dopadlo to takhle... Tom ten nápad nejspíš strhá ;) ale takové příklady by se našly (a na tratích daleko hlavnějších, než jsou tyhle....)

Ahoj. Ne, Západ nechte prosím jak je. Aspoň ať je tahle trať lokálkou s posunem přes spojovací kolej. Šturc je ok, ale právě skoro zároveň s koncem té nové koleje, kterou jsem chtěl protáhnout.

Ahoj. Zkusím to protáhnout obloukem, ale nevím, jak to vyjde prostorově. Trať končí na hranici posledního čtverce. Zatím neumím k tomu stávajícímu přilepit nový.

Ahoj. Ne, Západ nechte prosím jak je. Aspoň ať je tahle trať lokálkou s posunem přes spojovací kolej. Šturc je ok, ale právě skoro zároveň s koncem té nové koleje, kterou jsem chtěl protáhnout.
Ten posun by přes spojovací kolej zůstal... :)

Ten posun by přes spojovací kolej zůstal... :)
Ne, to už fakt nebude ono, vlaky z obou směrů průjezdného musí zastavit v Rudolticích a až pak být přešibovány do Rudoltic západ. Tohle bych fakt ponechal. To se mi na tom hodně líbí a změna už by úplne dodrbala význam všech aktivit a scénářů. Akceptoval jsem po vzájemné dohodě tu průjezdnost, ale ten západ mi kluci fakt nechte zachován. Už jsem psal i druhý důvod proč.

Ne, to už fakt nebude ono, vlaky z obou směrů průjezdného musí zastavit v Rudolticích a až pak být přešibovány do Rudoltic západ. Tohle bych fakt ponechal. To se mi na tom hodně líbí a změna už by úplne dodrbala význam všech aktivit a scénářů. Akceptoval jsem po vzájemné dohodě tu průjezdnost, ale ten západ mi kluci fakt nechte zachován. Už jsem psal i druhý důvod proč.
Nu, nutit Ti tu variantu nebudu... :-)

Ahoj čtverec přidáš přes klávesu "B" jen šipkama přejedeš za hranici čtverce a daš B a přidáš čtverec, pak jen doděláš terén a může se vesele tvořit tato nádhera.
Kdyžtak napiš SZ.

čtverec přidáš přes klávesu "B"
Za toto školení jsem ti vděčný, tedy nejen B. Hodně mi to rozšířilo obzory stavění tratí a i díky Tobě vzniklo vše, co je v BP na ortofotomapách. Tedy nejen Morava, ale vše od Lysé až do pryč na severozápad. Ale to nepatří do vlákna tohoto projektu. Jenom chci naznačit, že osobní sleziny vždy posunou tvorbu do vyšších levelů.

Ještě dodatek po uzávěrce. :)
A vlastně i ty jsi dal prvotní impuls k tomu, že jsem se naučil modelovat. Protože bez tvého školení TSRE5, tedy jen v MSTS editoru bych nikdy do Německa hranice CZ nepřekročil a tam mi bylo jasné, že jsem v tom úplně sám a nikdo mi nic nevymodeluje, protože je to mimo zájmy českých šotoušů. :) A tak jsem nainstaloval gmax a začal se učit. :)

Tak po dlouhém hledání jsem našel kostelíček i hřbitov. Z chaloupky jsem udělal faru, aby měl pan farář, kde bydlet. Hrobník dělá na hřbitově nové místečko a nedalo truchlí dáma nad svým nebohým zesnulým manželem...Zobrazit přílohu 38843Zobrazit přílohu 38844Zobrazit přílohu 38845Zobrazit přílohu 38846Tak ještě pořádnou hospodu a máme to v cajku....;)
Ahoj, u které zastávky jsi ten krchov umístil? Já je na trati Kamenice Rudoltice zatím neobjevil. Pokud, tak by to chtělo někde blízko zastávce, ať mohu použít wav seoubor do aktivity. :)

Tak hřbitov bude i s funusem...
Ještě jedna drobnost, tak charakteristická pro naše železnice: hospoda nedaleko nádraží, případně i se zahrádkou a hosty v ní. Někde měli i malý hotel. ;) :D
Samozřejmě nechci Rogerse nějak ovlivňovat, ale třeba někdy, výhledově...

Tome nebude, dávno hotovo do aktivity. Proto musí být blízko zastávce, jinak to nemá význam a dávat to jako zvuk na stálo je blbost. Kdyby jsi tama jel v noci, vypadalo by to hodně blbě a taky by bylo blbé mít to tam furt. Mám na mysli funud, ale hospoda asi taky v noci blbost, ale i k ní nápad mám.

Velký problém je smazání nákladní koleje 1 v Rudolticích. Tu potřebuji vrátit zpět a označení odobní samozřejmě může zůstat. To jsem už psal mejlem Rogersovi. Tím je z mé strany veškterá další práce pozastavena.

Tak dílo se zadařilo, přidal jsem další čtverec. Trošku jsem poupravil okolní terén a přidal trochu té přírody. Jinak, kdo hledá hřbitov ať se pořádně podívá na kostel za stanicí Rudoltice západ. Ještě tento týden udělám pár drobných úprav a opravdu to bude poslední update tratě. Pokračování až na podzim. ;) rozšíření 1 new.jpgrozšíření 2 new.jpgrozšíření 3 new.jpg

Bude problém sehnat wav soubor s cinkáním sklenic. :rolleyes:
Panenko Maria Skočická... už i Ty, Brute? ;) Možná mu ten krchov připadal moc morbidní a pítrá po nějaké zologické zahradě. Zvedlo by to s tím Vennyho nápadem na hotel turistický ruch v oblasti a lvi koneckonců řvou nejvíc v noci... :-)

Back
Nahoře