17. setkání MsTs, OR, ORCZ podruhé.

Přijedu a chci zajistit

• Hlasovalo členů
    17
Na sraz sice budu brát PC,ale jediné co vám mohu nabídnout je úpravu fotek v gimpu nebo rovnání fotek ve Photoshopu a to pro hru stanicar. Což s msts,rw nebo tak něco nemá nic společného.

Kluci takovej dotaz na vás co jedete na slezinu.
Bavil jsem se s Alcaponem o soutěžích.
Byl by zájem si zasoutěžit?
Například kdo bude mít menší zpoždění s určitým vlakem nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u perounu ?

Například kdo bude mít menší zpoždění s určitým vlakem nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u perounu ?
To jako budete řídit vlak, kterým přijedete na slezinu? Ale jednu slezinu to tak bylo, kdy kluci přijeli na slezinu na lokomotivě rychlíku. Tenkrát Pikku a ještě někdo z jiného směru.

Jinak ve hře, haha. :) Tak to já kolikrát i projel pomalu celou stanici. protože některé soupravy prd brzdí a úplně jinak se chovají v OR a úplně jinak v ORCZSK a kdysi v MSTS také úplně jinak.

Ale jinak si myslím, že ta slezina... co jsou pařani si asi společně zajezdí jako vždy, ale já bych opravdu rád nějaké odborné konzultace. Vždyť v Gmax mám ještě tolik mezer ve vzdělání. ORCZSK je také pro mě neznámá a rád bych si pomalu aktivoval trainset BP.
Nebo nějaké fígle. Napadají mne aktivity, kdy pojedu "do práce" nějakým vlakem nebo reží, to už je jedno, ale svezu se s klukama na stanovišti. Jak se dřív říkalo. Dnes už neplatí, jezdí i strojvůdkyně. A pak v jedné stanici řeknu čau, vystoupím a vlak odjede jako traffic a já vlezu na svou lokomotivu. Jak se pro tento případ dělá trasa hráče? Tipuji že moje bude jen ta jízda osobákem do práce a vlastní jízda bude jako trasa traffic.
To jen píšu sem preventivně, protože až přijedu na slezinu, tak většinu témat co jsem chtěl probrat zapomenu. :) :) :) Jako dycky.

věř, že si zasoutěžíš,
Věřím, protože včera byl u mě v práci Martin M a pověděl, co se tam chystá. Ale počítám s tím, že prohraji. :) Obávám se že tam nic asi odborného nevyřešíme, protože každý bude chtít soutěžit. Proto notebooky večer do hospody a tam snad začne slezina i pro tvůrce.

Nejvíce lidí tam bude v sobotu, a není to jen o soutěžení, fakt ne. Kdo bude mít chvilku a chuť projede se.

Jen pro info, hotel zaplacen, restaurace zerezervována, svačina se bude chystat v pátek, 1 tác možná 2 + něco domácího. Kafe buď turek, tam nejlépe hrnek si přivézt a káva z kávovaru, čaj vezmu. Nějaký to nealko také. Jinak kdo má prodlužku vezměte, zásuvky sou, ale víme, že někteří budou chtít více zásuvek, že Dane.

Prodlužku si vemu ze zkušebny, no problém, hrnek doma určitě najdu a kafe piju turka, toho si popř. vemu taky. Takže mně osobně stačí rychlovarná konev... :-)

Jen pro info, hotel zaplacen, restaurace zerezervována, svačina se bude chystat v pátek, 1 tác možná 2 + něco domácího. Kafe buď turek, tam nejlépe hrnek si přivézt a káva z kávovaru, čaj vezmu. Nějaký to nealko také. Jinak kdo má prodlužku vezměte, zásuvky sou, ale víme, že někteří budou chtít více zásuvek, že Dane.
nebo třerba já na svůj pc :D

Jééé, objevil jsem Ámeriku, Je vidět, že mě má absence skoro stála propásnutí setkání. OUUUU.
Dle dnešního zjištění by mi osudný víkend mohl vyjít volný a tudíž se chci zúčastnit. Doufám, že to tedy platí. S jídlem asi žádná velká starost, Tak se mnou nějak počítejte, rád Vás uvidím a určitě to něco přinese do plusu.
Pokud by se něco zvrtlo, dám včas vědět, ale dle výpočtu by to mohlo datumově vyjít.
Jupiiieee :cool:

Seznam je tu, Dan hotel zaplatil, Howky má dvoulůžkový pokoj. Ten si taky platil sám. Rozjezd až se vzbudíš. Vypadnout z pokoje musíš mám dojem do 11. A jak jsem psal dříve oba dny od 8. Jen v neděli te nejdéle do 15, pak má sál jiná skupina.

Od kolika to v sobotu bude, abych věděl? Potřebuju trošku pomoct s nastavením OR a navíc se rád s vámi potkám osobně, že Dane? No a nejen s Danem, ale i s Joskou a s ostatními kluky. Co mě mrzí, že pár lidí už nikdy neuvidím, viz Tax. Mám něco vzít z domova? Bude zájem třeba o nějaké tyčinky nebo křupky?

Teď jsem si kupoval jízdenky, myslel jsem, že v předstihu. Ale v neděli během odpoledne do Brna už se jenom paběrkuje. Třída Relax jedině až po 18. hodině. Mačkat se s někým na čtyřce se mi opravdu už nechce. Široké kožené sedadlo a žádný nadrozměrný soused. Tedy do 17. hodiny bych měl v Praze nějak vydržet.
Rozjezd až se vzbudíš.
V šest ráno? :) Ale do těch sedmi možná ještě v posteli vydržím.

Back
Nahoře