KimiR
Signalista
Jo větroně tam nemáš na kterých létámKalkulačky myslíš? To zase nebaví mě![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo větroně tam nemáš na kterých létámKalkulačky myslíš? To zase nebaví mě![]()
To se prostřídáte po jednomTo není blbý nápad. Pokud nebudu řešit se Zbyňkem trať a další věci.
To jako budete řídit vlak, kterým přijedete na slezinu? Ale jednu slezinu to tak bylo, kdy kluci přijeli na slezinu na lokomotivě rychlíku. Tenkrát Pikku a ještě někdo z jiného směru.Například kdo bude mít menší zpoždění s určitým vlakem nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u perounu ?
Věřím, protože včera byl u mě v práci Martin M a pověděl, co se tam chystá. Ale počítám s tím, že prohraji.věř, že si zasoutěžíš,
nebo třerba já na svůj pcJen pro info, hotel zaplacen, restaurace zerezervována, svačina se bude chystat v pátek, 1 tác možná 2 + něco domácího. Kafe buď turek, tam nejlépe hrnek si přivézt a káva z kávovaru, čaj vezmu. Nějaký to nealko také. Jinak kdo má prodlužku vezměte, zásuvky sou, ale víme, že někteří budou chtít více zásuvek, že Dane.
Máš nás nějak na seznamu? Podle ankety nás má spát 9. V kolik se bude v neděli rozjíždět, abych věděl na jakou hodinu si zajistit místenku. Vidím to po obědě. To snad ještě nebude ten hlavní nedělní nával.hotel zaplacen
V šest ráno?Rozjezd až se vzbudíš.