CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Já jsem po pravdě staré čuně v tomhle... Všimnu si chybějícího baráčku a keře u trati, ale německou výšku zdvihu sběrače neřeším, možná bych měl. :rolleyes: Ale tady si říkám, že si to odmyslím a nebudu koukat po drátech, ale po trati.
Jinak s tím Bastardem pro ORCZ/SK, klidně bych se nebránil fikci jezdit s ním až do Berlína, i když co vím, až do Berlína tuším nejezdily, maximálně do Drážďan. Ale co bylo před rokem 2000, to už nevím. Měly by stošedesátkové vlaky, což je vzhledem k době, do které je trainset, odpovídající.

A co tedy pro Bastarda udělat? Zvuky jsou-dokonce letní i zimní varianta ventilátorů, což bylo super! Ty pěkné modely HK se dají použít, nebo? Moc tomuhle právě nerozumím, co by vše bylo potřeba. Podle mě chybí odpovídající animace funkčního pultu. A okolní kabina se pohledově použít dá?
A pak nejdůlezitější, ladění modelu. Ale to je mi jasné, že je největší práce, i německý zabezpečovač nejspíš chybí:rolleyes:
A ten pult, je nutné fotit celý znovu? Že bych se mohl pokusit ofouknout pěšinky a ukecat zpřístupnění stroje s pěknou kabinou, než půjdou všechny do šmelcu... Buď pro fotografa, nebo bych to podle pokynů nafotil sám.
Kabinu to chce nafotit nově po vzoru kabin OR CZSK :) Stará je upravená viz ta od Kevina

A má někdo možnost? Jestli ne, tak bych po Novém roce zkusil dojednat focení, za to nic nedám a může to vyjít. Ale nedisponuji profi technikou a stativem. Takže pokud by stačil kvalitní mobilní foťák a dát mi pokyny...?. Anebo by tvůrce zajistil focení a já jen zpřístupnění. Zkusím obepsat pár lidí. Ale jen kdyby to chybělo, jinak nemá cenu něco zajišťovat nebo pak být za toho honiče, co je moc hrr. :D

A má někdo možnost? Jestli ne, tak bych po Novém roce zkusil dojednat focení, za to nic nedám a může to vyjít. Ale nedisponuji profi technikou a stativem. Takže pokud by stačil kvalitní mobilní foťák a dát mi pokyny...?. Anebo by tvůrce zajistil focení a já jen zpřístupnění. Zkusím obepsat pár lidí. Ale jen kdyby to chybělo, jinak nemá cenu něco zajišťovat nebo pak být za toho honiče, co je moc hrr. :D
No nafotit by se 37x dala. Ovšem kdo se ti do cabu pak pustí ? :) leda že by si naklonoval Doda :D

DB 180 009-3 (update with 6.2 m height pantographs)​

ČD 371 001-93 (update with 6.2 m height pantographs)​

je tam eng a s ty jsou upraveny ale oznaceni je porad stejny.

V update jsem dal ven kód, který zahrnuje nový parametr pro pantografy. Ten určuje korekci výšky zdvihu pantografu v procentech. Tzn., pokud tam bude třeba -20, tak výška se sníží o 20%. Plusové hodnoty zase výšku zvedají až do maxima. Podmínkou je stát pod drátama s výškou 5,7 m.

Udělal jsem také detekci výšky troleje a pokud bude 5,7 m, tak se pantografy s tímto parametrem sami sníží dle procentové korekce.

Kód:
ORTSPantographs (
Pantograph (
    Delay ( 3s )
    Panto57HeightCorrection ( -20 )
)

Pantograph (
    Delay ( 3s )
    Panto57HeightCorrection ( -20 )
    )
)

Panto.jpg

jezdit s ním až do Berlína, i když co vím, až do Berlína tuším nejezdily, maximálně do Drážďan. Ale co bylo před rokem 2000, to už nevím.
Bastardi jezdily do Berlína v GVD 1991/2. A pak kolem roku 2015, kdy jely na Hungárce do Berlina a pak pendlovaly do polského Rzepina, protože všechny DB 180 rřesly pod DB cargo. Domů se vracely , myslím opět na Hungárce.

Dobrý den;),

prosím může se někdo podívat na toto: lokomotivy řady 350 z balíku x5x mají dle TSRE5 maximální rychlost 155 km/h a nikoliv 160 km/h. I na trati s rychlostí 160 km/h mi traťový monitor ukazoval pouze 155 km/h.

U lokomotivy řady 163 078 z balíku x6x mi to píše ve hře "kabina není k zobrazení" předpokládám, že tady musím mít staženou kabinu ČD Cargo, může mi prosím někdo poradit, jak kabinu pro ČD Cargo správně instalovat, aniž bych si přepsal kabiny u ostatních Peršingů a Es. Děkuji:).

Nejsem si úplně jist, ale myslím si, že Bastard 371 zajížděl v Německu také do Lipska.
Jak na kabinu zde: https://forum.msts.cz/index.php?threads/6519/

Howky: Mám se tedy pídit po zpřístupnění stanoviště 371? Nebo, jak píšeš, jsou fotky/lokomotiva k dispozici? :)

Zase mi zlobí aktualizace, nefunguje stažení "nelze přečíst Update 19.zip" nebo něco na ten způsob a antivirák zase hlásí nějaké blbiny a nedělal to. Jako posledně. Smazal jsem aktualizovanou verzi 1.9 a stáhl úplně novou verzi 1.9, ale problém se neodstranil. Aktuální verzi tedy používám 1.9.0. Samozřejmě spouštím jako správce a nic jsem v tom neměnil.

Ahoj, figurky jsem zatím nezkusíl, ale průser! Asi vrátit zpět a figurky pozice oželet. Přestaly mi mizet AI vozy:
nemizí.jpg

A vozy, které by měly zmizet až ve 12:00, na obrázku nahoře, se hodí do rozjezdu, hned po opuštění čtverce a visí. Takže opravdu se to aktualizací celé nějak rozsypalo. Takže onu úpravu vrátit zpět, tohle je smrt aktivit.

Zase mi zlobí aktualizace, nefunguje stažení "nelze přečíst Update 19.zip" nebo něco na ten způsob a antivirák zase hlásí nějaké blbiny a nedělal to. Jako posledně. Smazal jsem aktualizovanou verzi 1.9 a stáhl úplně novou verzi 1.9, ale problém se neodstranil. Aktuální verzi tedy používám 1.9.0. Samozřejmě spouštím jako správce a nic jsem v tom neměnil.
Skúste celú zložku otvoriť vo winrar a spustiť openrails.exe priamo v tom programe a keď nabehne až potom rozbaliť niekam na disk.

A vozy, které by měly zmizet až ve 12:00, na obrázku nahoře, se hodí do rozjezdu, hned po opuštění čtverce a visí. Takže opravdu se to aktualizací celé nějak rozsypalo. Takže onu úpravu vrátit zpět, tohle je smrt aktivit.
Zkus to teď po update. Figurky a servisy by měly fungovat.

Back
Nahoře