Dan J.
Strojvedoucí
Jdu na to.Zkus to teď po update. Figurky a servisy by měly fungovat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jdu na to.Zkus to teď po update. Figurky a servisy by měly fungovat.
Tak pane, dĕkuji, zatím funguje a vozy mizí. Super.Zkus to teď po update. Figurky a servisy by měly fungovat.
Díky za info, možná se to někdy hodí.Skúste celú zložku otvoriť vo winrar a spustiť openrails.exe priamo v tom programe a keď nabehne až potom rozbaliť niekam na disk.
Jo, dodej (původní model nemám), klidně se do toho pustím. Asi dekomprimovat/otevřít model a přepisovat textury podle skinu a pak zpět komprimovat a napsat nový název dle verze 5.7. S tím nemám problém.Treba na každom Vectrone vymeniť model za pôvodný s výškou zberačov na 6.2m.
tak uvidíme ako mu to pôjde
Dobrý večer.Nechci, aby zapadlo předchozí téma o sběračích, ale než se usadí kal ve vodách řady 371 - byl by prosím někdo technikou vybavený a ochotný, nafotit podle pokynů kabinářů stanoviště Bastarda (371) pro novou kabinu? Jak známo, chtěl jsem se do toho pod Howkyho záštitou pustit, ale NEMÁM TECHNIKU, to jest mobilem ať už sebekvalitnějším, to použitelně neodfotím. Chtěl bych se proto zeptat, zda se tu nachází šikovný a ochotný človíček se stativem a foťákem, kterému by byla zpřístupněna kabina v Bastardovi, předány pokyny a mohl by nás tak posunout blíže k nové kabině a časem funkční mašině pro ORCZ/SK.
Je to strašně naprd, když to takhle jde přes XX lidí, bojím se neúspěchu, ale já stativ a zrcadlovku nemám a mít nebudu, takže přestože jsem byl připraven zajistit fotky, vylezl by z toho asi nesmysl. Snad se tedy někdo ozve...? A spolu s Howkym se pak focení domluví. Díky
Áno, ak oživuješ súpravu treba cez menu F9 na každom voze zapnúť Klimatizace/TopemíNevím, zda dělám něco špatně já
Když ho na jedné straně nevyndáš, tak ho těžko na druhé vložíš.U Peršinga 162 053 u kabiny č. 1 z balíku x6x mi to píše pod F 5 "spínač pultu není vložen" zkoušel jsem zkratky Control+Alt+K, Control+K a Alt+K, nic nepomohlo, zjistil jsem to, když jsem přecházel na druhé stanoviště.