Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přepsat zimní texturu terrain.ace za letní ve složce TERRTEX. Nebo si navolit podzim a výsledek je stejný.Já nemyslím padání sněhu. Já to myslel tak, že bude zima, ale sníh vůbec nebude. Prostě tak, jak je to několik posledních zim.![]()
To bohužiaľ nie. Všetko je v Night a Cablight rovnomerne stmavené to znamená že aj prasiatka majú rovnaký jas ako celá kabína.neoslnivě, ta "prasátka" podsvítit, jak u x5x, tak x6x.
Ne tak úplně. Ty opadané stromy existujou. Ta opadaná verze byla vytvořena do autobusového simulátoru OMSI. Ony totiž stromy do OMSI a OR jsou úplně stejný model.Jo takhle tak to napíšu hned, za ty 2 dny jsem utahanej. Ti to asi moc nepůjde, páč na stromech bude listí, on se tam přidal jen sníh, je jen malé procento stromů co vidíš větev. To by se musela udělat celá nová zeleň a to ti dnes nikdo neudělá.
vyskusal som funguje ai prejde ale po potom spadne s touto hlaskouUživatel Marek800 mě požádal o řešení situace AI vs hráč, kdy jejich cesty nejsou oddělené návěstidlem nebo skrytým návěstidlem, ale jen výhybkou.
Vytvořil jsem pro to nový WP 40000 (zase s ohledem na jednoduché zadání v TrackVieweru). Pokud se v tom místě zadá do cesty AI, dostane AI vyšší prioritu a jeho vlaková cesta se upřednostní před hráčem.
Ok, zkus to teď po update.vyskusal som funguje ai prejde ale po potom spadne s touto hlaskou
To jsem zvědavý, jestli mu někdo z vás odpoví. Protože jste určitě všímaví a všimli jste si, že v OR CZSK i AI se řídí napětím v trolejí viz. Vectron a zvedá příslušný pantograf.
Toto se u mě neděje. Zvuk slyším jen jednou v každé poloze.Při stažení sběrače se ozve dvojí cvaknutí přepínače sběračů a při zvednutí sběrače cvakne přepínač jednou, ale podruhé znovu, když se objeví napětí (jakoby místo mlasknutí indikátoru "prasátka", ale to přitom jindy mlaská svým zvukem normálně). Stává se mi to na obou systémech, i na 151. Esa a Peršingy to nedělají.
Tohle jsem opravil. Snad je to správně.Ještě další věc, která nehoří, ale je tam už delší dobu: odbrzďovač OL-2 na x5x při použití tlačítka v jednom nabrzdění normálně odvětrá brzdové válce lokomotivy, ale při uvolnění tlačítka v tom samém nabrzdění se válce opět naplní původním tlakem.
Nerozumím, je to timetable nebo normální aktivita? Upřímně tuhle chybu jsem nikdy neviděl a nevím o co jde.Zdravím mám menší problém mám vytvořenou trasu i jízdní řád a když hru uložim a dám jí znovu načíst ukáže se mi tohle a vůbec nevím co to může znamenat
Je to timetable a po uložení a opětovném načtení napíše opět to samé co jsem poslal v obrázkuNerozumím, je to timetable nebo normální aktivita? Upřímně tuhle chybu jsem nikdy neviděl a nevím o co jde.