Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zkusil jsem udělat i ty přístřešky na kola. Asi tam dám i nějaký spodek, aby ten asfalt nebyl jednolitý. Ale jinak Hohenau už dostává tvář. Omalovánky dám pryč, až naskládám zásadní objekty. Ještě my chybí ty válcové zásobníky. Kdybych to byl tušil, kolik to tady dá práce na modelování..... Ale je fakt, že trať do Hohenau byly prvopočátky mého stavění a jako že je to hlavní tah na Vídeň bylo potřeba to tady dát do pořádku.
Nyní zbývá jen osázet mnoho domečků a zbytek vegetace, respektive většinou samá pole.
2009Hohenau1.JPG
2009Hohenau2.JPG
2009Hohenau3.JPG

Je to sice krátký traťový úsek, ale dává pěkně zabrat. Ale už se blíží do finále. Z Břeclavi na hranici je to většinou lesem, ale dál už jen pole a pole.
Ale nezapomenu, co tam bylo komárů. Hlavně u toho rybníka v Bernhardsthal, když jsme tam byli na kole. Tam se nedalo nikde zastavit, jinak nálet. :)
2209hranice1.JPG
2209hranice2.JPG
2209hranice3.JPG
2209Bernhardsthal.JPG
2209Rabensburg.JPG

Originální domky samozřejmě nemám, vše skládám z českých domků.
To se zas tak hrotit nemusí, co? Stačí, že tam vůbec něco stojí, aby když se jede kolem, tam nebyla vidět holá planina. Vytvořené originální modely okolní zástavby dle mého stačí, když se jedná opravdu o stavbu, o které se upře i zrak. Zbytek random. Tak to vidím já. Takže české domky vůbec dle mého nevadí. Každý to samozřejmě může vidět jinak. :)

Domečky jsou sranda, ale horší jsou ty bloky polních plodin. Přece jen terén není v jedné lajně, ale je mírně zvlněný násep/zářez i když ne nijak extrémně. Včera jsem to projel a byla to hrůza a děs. V editoru to není moc vidět, ale ve hře levitovalo několik stovek bloků. Tak jsem dnes celý den v MSTS editoru srovnával terén a pak v TSRE5 naklápěl bloky v kopečcích. Pak jsem to projel znovu a už to bude dobré. Tedy ještě mi zbývá vystavět Hohenau a bude hotovo. Tam je to ale samý přízemní domek. Tak to udělám z těch bloků domků. Tam je to celkem v rovině. Jen první lajnu z nějakých lepších domků.
A pak mi zbývá doplnit polní rostliny od Lukavice až do Kolína, pak z Chocně přes Hradec do Pardubic a z Hodonína přes Holíč do Kútů. Vlastně ještě z České Třebové do Brna. Brnkačka :) A pak aktivita Den blbec bude dokonalá. Ale nebýt aktivity tak bych nenašel sílu do těch rekonstrukcí jít.

Ahoj Zbyňku, tak jsem odskočil od aktivity Pn66041 a opravil jednu hodně starý kousek, aktivitu Červnová noc, z Brna do Lednice, pro chystaný pack Rybáků. Jen napíšu, že smekám klobouk. Ten úsek z Brna do Břeclavi, je absolutně fascinyjící. To okolí se změnilo k nepoznání. Nádhera.

Ahoj Zbyňku, už se těším na novou aktualizaci a na aktivitu Den blbec, tohle je fakt nádhera a je vidět, že sis na tom dal záležet. Smekám před tebou.

Ahoj Zbyňku.
Chtěl bych napsat, že to zalesňování a dodání všudepřítomné flóry je skvělá věc.
Dobrá práce.

Rád bych podotkl ale jednu věc. Všiml jsem si toho hlavně v Podivíně. Mám dojem, že se to týká více koridor stanic, minimálně tam, kde zastavuje alespoň R, ale prosím o dodání přechodů pro přístup k peronu, případně přístupové cesty k peronu.

Jinak ten peron je tam tzv. opuštěn, nikdo se tam „nedostane”.
Je možné upravit tyto věci?

P.S.
V Moravské Nove Vsi (v tom oblouku) je v obou směrech rychlost 160km/h.
Tu 150tku bych zrušil.;)

Nebulus mi psal, že se projel na kontrolu z Kútů do Hodonína a ty obloučky na most přes Moravu, bál se že vlak převrátí při té šedesátce. Měl pravdu, to byly prvopočátky stavění a neexistovaly ještě letecké mapy. Tak jsem komplet obloučky opravil. Za Holíčem na R400 a u mostu přes Moravu na R1000.
2909Holic1.jpg
2809mostMorava.jpg
A pak ty příšery universální nádraží. Ale tenkrát nic jiného nebylo.
Ale dobrá zpráva je, že Gbely jsou vlastně Velké Leváre a Holíč jsou Sekule. A dokonce na mapy cz je i použitelná fotka na texturu nádraží Holíč. Jen ty štíty bych mohl trochu snížit.
2809gbely.jpg
2909Holic.jpg

Back
Nahoře