Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ale tu já nemám. Jen vyústění z Doudleb. Neumíš si ale představit, jaká je to pakárna, takové lokálky. (ale nemá ji v projektu Ricar_cz? )Až přijedu na slezinu a budete mít pocit, že mi už trochu hrabe, tak to je právě důsledek stavění této trati Studenec - Křižanov.Stejně nádherná trať je z Doudleb do Rokytnice v Orl. Horách.
Ale umím, umím a klobouk dolů, tohle je naprostá bomba...Neumíš si ale představit, jaká je to pakárna...

Nejlepší modely jsou ty, které si podle stavebních zkušeností vyrobíš sám. Žádná stavebnice jen modeláře, který si myslí, že to bude tak stačit není dobrá. Téměř žádný blok nejde zarovnat podle silnice/koleje, vždy musíš ještě trochu pootočit a nejvíc mne vadí samostatné stromy, že po zarovnání s kolejemi mají pivot tak jak nepotřebuji, tedy musím každý model také natáčet. O 22,5° To by se pak osazovaly stromečky u kolejí, kdyby byl pivot podle potřeb stavitelů tratí.Ty nepoužíváš Sabiny

"Moje děti a tvoje děti bijou naše děti."Vyčítal jí, že její děcko pláče a vzbudí Zbyňka.
Myslím, že vydržel relativně dlouho, celé mé dětství, ale bitky tam byly pořád, když jsem za fotříkem jako děcko jezdíval. Když se rozváděli, manželka jej pěkně obrala. Tatík pak povídal, že to byla pěkná mrcha. Pak se nějak ztratil a nás s bráchou asi vydědil, protože jsme se nikdy nedozvěděli ani kdy umřel. Tatík MUDr měl představu, že z nás budou minimálně inženýři s titulem. Když jsem začínal s podnikáním, tak nezapomenu na jeden pohrdavý rozhovor se mnou. "Co můžeš chtít za opravu bicyklu, stovku? hihihi" Ještě si postěžoval, jak nevýhodně prodal své staré auto a ne že by se zeptal, jestli nechci auto. Jako důchodce měl záskok na rentgenu v Hustopečích a zastavoval se u mamky bejvalky u nás na kafe. A vždy mizel těsně před tím, než jsem přišel z práce. Kolikrát jsem zahlédl ze dvora spěšně odjíždět jeho auto, abychom se nepotkali. Asi se za mě styděl, že jsem skončil něco jako popelář. Fotřík byl známý tím, že se s každým dokázal pohádat. Asi jsem něco z toho po něm podědil, když se také tady na fóru někdy dokáži snadno pohádat. Blbec, budiž mu země lehká. Brácha něco vypátral na internetu, že dožíval v domově důchodců v Novém Městě na Moravě.Zbyňku, a vydržel jim ten harmonický vztah?
Jen pro info. Kdyby Studenec nebyl přesně v GPS souřadnicích, tak tuto propojku nikdy nestavím.protože se stejně tak nabízí propojení Světlé a Čerčan
Fotkama mne bombarduje Deterio, ale bohužel než u mě dojde na modelování, to bude na dlouho. Nafotil nádraží, zastávku a teď o víkendu jen tak bez varování nafotil Rudíkov a Budišov. Tak snad někdy. Uvidíme.je zájem o nějaké speciální nafocení něčeho ve městě?