Nenudí, ale nikdy jsem tudy nejel a jak jsem jen omrkl na google, je tam dost otevřená zvlněná krajina, samý oblouk, tedy stavebně náročná trať. A jezdí se tam pomalu.

Mutěnka dobrý. Ta je v rovině jen sem tam drobný sklon. A jezdí se dost lesem. Ale Kyjov, to už bude trochu maturita. od oblouku to jde do 10 promilového spádu. U peronů není rovina, ale 2.5 promile. To se nedá napřímo poskládat. Je nutné celé nádraží udělat v rovině a pak teprve díly nádraží naohýbat podle sklonů. Tohle se dá jen v MSTS editoru. V TSRE5 by mi z toho asi dřív hráblo, protože tam se dělá vše komplikovaně a na dynamické koleje bych si už netroufl vůbec. A tam jich bude hafo.
Jinak všeobecně. My stavitelé nemůžeme stavět je tam, kde je pěkná krajina, ale musíme i vytrpět hodně nudných úseků. Ale kolikrát ty nudné úseky bývají v dlouhých rovinách. Jenomže Vlára je z oblouku do oblouku, tedy se všelijak objíždí vrstevnice a tedy bude i problém osazovat polní plodiny. Proto mám raději lesy.
Ale určitě by šlo takové obilí, kukuřici, slunečnice vytvořit jako Forest (jak jsou bloky lesů). Že to ještě nikoho nenapadlo. Model tedy jen jednoho stonku kukuřice, slunečnice, řepky, obilí a ten si namnožím jak potřebuji a kopíruje to kopce. To by byla revoluce. V rovinách jako jsou u Nových Zámků, tam stačí jen ty celé bloky jak existují. Dokonce i v Polabí či na Žabčicku i když ani zde ideální placky nejsou, vše je trochu zvlněné.