Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
:) To je hláška z filmu Bobule, jak Pražáci nerozuměli, co tím stařeček myslí. :)
...máte v plánu tu vlaru dělat ?
Já neměl žádné plány. Ještě nedávno jsem neměl tušení, že se do Vláry pustím. Plus bylo, že mám traťové podklady. A pak někteří členové fóra tohle měli jako tajné přání. První fáze je napojit koleje viz obrázky výše. Druhá fáze bude napojení do Blažovic, tedy překopání stávající trati až do Brna Slatiny, jak jsem před několika lety naznačoval, jakým způsobem by to šlo. Tedy i nová pokládka kolejí v GPS od Křenovic až před Vyškov. Sranda to nebude. Jak popisuji výše, člověk se v tom snadno zamotá a namísto stoupání koleje žene do klesání. A až bude tohle propojené, bude i Veselí. To už je za rohem. Ale dilema, jestli se znovu dostat do GPS. Pokud bych měl pokračovat někdy dál, tak je to nutnost. Ale těch modelů co bude potřeba. Fakt nevím. Kde jsou ty časy, kdy jsem pokládal koleje a modeláři Honza Švec, Mates, Aleš Sláma i Brzda modelovali nádraží po celé trati. Už nejsou lidi. Tak jsem se naučil modelovat sám. Tedy práce za několik lidí. A stejně je tady několik nefandů, kterým dělá radost, že zde ze mě mohou udělat blbce, když se chytají za slovíčka, co jsem někdy napsal, ale myslel jinak, než někteří pochopili. Každý můj projekt tratí nemusí. Jinak by si to nikdy nedovolili. Ale vždyť je tolik krásných projektů jiných tratí.... :)

Kdepak, uvidíme jak to půjde. Důležité je, aby to nezůstalo jen jako vlhký sen šotouše, ale dokázat trať dotáhnout do nějakého provozuschopného konce. Co bude dál se uvidí. Nic nejde dělat na přání, člověk musí vždy chtít sám. A zatím mne to i baví.

A kluk psal na FB že má Vlkoš rozdělaný nebo tak něco
Já už mám Vlkoš kolejově hotový. I částečně ve spádu směrem k Bzenci. Protože v místě styku od Bzence mám 10 metrů výškový rozdíl. Ale to se srovná. Přeskládávání kolejí do sklonu je nejrychlejší a nejbezpečnější v MSTS editoru. Pokračování možná odpoledne.
2006Vlkos.JPG

Teda tohle je fakt super. Těším se na to. Hlavně brejle pak do Nemotic jak budou dunět tam to bude fakt oříšek udělat. Moje velice oblíbené místo na trati. :) Mám to tam prohozené komplet pěšky jsou tam super výhledy na trať hlavně v okolí Brankovic.

Kolejiště v Bzenci je peklo, jako dnes venku na slunci. :) Tak zakroucené zhlaví. A zítra mne čeká ještě druhá strana do opačného oblouku, ale ta už nebude tak hrozná. A brzy to už půjde projet z Moravského Písku do Mutěnic. :)
Ale je zajímavé, že se mi pozadí na fototexturách nerozmazává. Možná vyšší grafika RTX4060Super. V práci mám jenom RTX2060Super.
2006Bzenec.jpg

Back
Nahoře