Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tyhle zvuky by jsi určitě nějakým způsobem skloubit své zvuky přímo dávané v Trati stavitelem, protože máme několik typů zvuku v tratích, které by měly naznačovat charakter železničního svršku. Takže zvuky typu normální trať nebo lokálka Vy určitě šli nějakým způsobem kombinovat s generováním zvuku orJak tenkrát psával Jindřich, vše je možné. Jen něco chce svůj čas.
Tady je spíš problém, jak ten styk detekovat, aby byl stále na stejném místě. To by ta kolej musela mít nějakou vlastnost s pozicí styku.
OR nemám, tak jen dotaz, který možná pomůže. Není to tím, že tato lokomotiva alespoň v MSTS má animovaný pouze jeden sběrač?Ahoj, mašinky OBB 1014 z TBP nám v ORCZ jezdí se smetáky dole.
Zobrazit přílohu 50045
To už funguje minimálně několik měsíců.Já nevím jestli si toho kdo kdy tady všimnul, ale mě to velice překvapilo a to musím říct že Mile překvapilo, je při testech nových úseků tratě se mi podařilo při brždění si zablokovat kola, do konce mi to i napsalo, že jsou tu a ve smyku a po rozjezdu následujícím se začal ozývat známý zvuk s poťukáváním při ploskách na obručích dvojkolí. Moc fajn vychytávka, a nedělá to jen u lokomotivy, ale vybere si to zrovna i tak to poškozené vagon, pokud se soupravě vyskytuje. Skvělá vychytávka. Děkuji za všechny tvůrcům.
Let.To už funguje minimálně několik měsíců.![]()
Nejsem si úplně jistý, ale třeba na to odpoví Icik nebo Dodo, ale mě se zdá, že tohle jde už taky přidat. Vysílačka má možnost spouštět nějaké zvuky, jestli se nepletu. Možná jen jeden zvuk.jsem schopen zajistit originál zvuk z realné komunikace.
Následně z toho budu schopen udělat neomezené množství náhodné komunikace která se může náhodně pouštět v průběhu jízdy.
Byl by zájem?
Jen ten, kdo s tím umí.Let.Ale když obuješ 810ku, nelze sjednat nápravu a už je obutá do konce aktivity. V praxi lze plošku zlokvidovat za pomocí přímočinné brzdy.
Psal mi Icik, že by mělo být opraveno. Nezkusím, nejsrm doma. Ale prosím tě, kup si novou klávesnici, nebo tě zavřou za propagaci "ss". Vtip, nic ve zlým.sice uz jssem to tady daval, ale nemohlo by se prosim osetrit i tohle, pri delsich aktivitach kdyz se totiz clovek prubezne nebude delat save tak nektere aktivity muze jezdit furt dokola od zacatkuKdyz jssem si udelal save a znova nacetl tak v pohode slo v tom useku zase projet.
diky
Taky se musím pochlubit pěkným screenshotem se světly.Chlapi, zatím se ladí světla, aby i MSTS modely hezky svítily.
Zobrazit přílohu 50076